breaking news Νέο

Football League : Έχασε την ευκαιρία η ΒΕΡΟΙΑ

Football League : Έχασε την ευκαιρία η ΒΕΡΟΙΑ

Ήττα σοκ για τη ΒΕΡΟΙΑ, από τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Ιάλυσο που της στερεί το δικαίωμα να εκμεταλλευτεί την λευκή ισοπαλία του Ιωνικού στην Καβάλα και να τον «πιάσει» στην δεύτερη προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΒΕΡΟΙΑ ύστερα από τρεις καλές και ελπιδοφόρες εμφανίσεις, δύο για το πρωτάθλημα και μία την περασμένη Τετάρτη στα πλαίσια του Κυπέλλου, επέστρεψε στη μετριότητα και αυτό που απομένει να μάθουμε στο επόμενο παιχνιδι, με αντίπαλο την Νίκη Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο, είναι αν αυτή η εμφάνιση αποτελεί μια κακή παρένθεση, ή μήπως επιστρέψαμε και πάλι σε κακές συνήθειες με «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοση της ομάδας.

Όπως κι αν έχει η κατάσταση, ότι κι αν δείξει στο προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο την Νίκη Βόλου, το γεγονός της μέτριας εμφάνισής της την περασμένη Κυριακή στο νησί των Ιπποτών δεν πρόκειται να αλλάξει. Η ΒΕΡΟΙΑ απέναντι σε ένα μέτριο σύνολο, το οποίο όμως είχε πάθος και αυταπάρνηση στο παιχνίδι του, κάτι που έλειπε από την ίδια, ήταν άχρωμη και άοσμη κυρίως στο πρώτο μέρος, διάστημα που δέχθηκε και το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα.

Βέβαια θα μπορούσε να είχε πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και η αλήθεια είναι ότι παρά την μέτρια απόδοσή της τον δικαιούτο, αν μετρούσε το κανονικό γκολ που πέτυχε λίγο πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο με τον Μελικιώτη, που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι στο 84' και το οποίο αρχικά ο διαιτητής από την Αθήνα κατακύρωσε, για να αναιρέσει την αρχική απόφασή του ύστερα από πιέσεις που δέχθηκε από την γηπεδούχο ομάδα.

Όμως ακόμη κι αν μετρούσε το κανονικό γκολ που πέτυχε ο Μελικιώτης και η ΒΕΡΟΙΑ επέστρεψε στην βάση της με τον βαθμό της ισοπαλίας, δεν θα είχε αλλάξει κάτι από την μέτρια εμφάνιση που πραγματοποίησε στη Ρόδο με αντίπαλο μια ομάδα, που το μόνο στοιχείο που διέθετε ήταν η δύναμη και το πάθος των ποδοσφαιριστών της.

 

Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Ιάλυσος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο 20λεπτο δίχως να δείχνει κάτι το ιδιαίτερο πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με την ΒΕΡΟΙΑ, από την άλλη να προσπαθεί να προσαρμοστεί στον κακό αγωνιστικό χώρο και να βρει τα πατήματά της.

Και την στιγμή που φάνηκε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα, από μια ακίνδυνη φάση ήρθε το γκολ της γηπεδούχου ομάδας, που έκρινε και το αποτέλεσμα. Ήταν το 28ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Νατσιόπουλο να εκτελεί ένα μακρινό φάουλ, τον Τερζίου στον οποίο έφθασε η μπάλα να επιχειρεί κάτι σαν σουτ και τον τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ Βοσνιάδη να φαίνεται ότι ελέγχει την μπάλα. Δεν την μπλόκαρε σταθερά όμως και ο Μακρυδημήτρης που καραδοκούσε από κοντά την έστειλε στα δίχτυα σημειώνοντας το 1-0.

Η ΒΕΡΟΙΑ μετά το απροσδόκητο γκολ που δέχθηκε προσπάθησε να αντιδράσει και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε δύο καλές στιγμές και θα μπορούσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Στο 36' συγκεκριμένα ο Ζούρκος Ν. βρέθηκε σε πλεονεκτική για γκολ θέση σούταρε, δεν κατάφερε να βρει όμως εστία, ενώ στο 44' σειρά πήρε ο Πασάς που επίσης βρέθηκε σε καλή θέση για γκολ το σουτ όμως του πρώτου σκόρερ της ΒΕΡΟΙΑΣ απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου Ανδρούτσος.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες βελτίωσαν το αγωνιστικό τους προφίλ, με τη ΒΕΡΟΙΑ να έχει περισσότερο χρόνο στην κατοχή της την μπάλα αλλά να μην καταφέρνει να δημιουργήσει και τις ανάλογες ευκαιρίες για γκολ. Παρόλα αυτά στο 69' θα μπορούσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα όμως το σουτ του Χατζάρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ιάλυσου.

Δοκάρι όμως λίγο αργότερα είχαν και οι γηπεδούχοι σε κεφαλιά του Χατζηδίμπα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ (73').

Τελικά το γκολ που έψαχνε η ΒΕΡΟΙΑ ήρθε από έναν ποδοσφαιριστή που είχε μπει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, τον Μελικιώτη στο 88', με τον Αθηναίο διαιτητή να δείχνει αρχικά τη σέντρα, τον υπεύθυνο επίσης επόπτη να κινείται προς την σέντρα, όμως στην συνέχεια και κάτω από την πίεση του πάγκου, των ποδοσφαιριστών και των θεατών να αλλάζουν απόφαση και να ακυρώνουν το γκολ.

Στην εκπνοή του αγώνα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Τζελαϊ και ο Ιάλυσος στον έξτρα χρόνο αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο.

 

Η ΒΕΡΟΙΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ, όπως ήδη αναφέραμε ύστερα από τρεις καλές εμφανίσεις επέστρεψε στη μετριότητα. Και αυτό που κυρίως απουσίαζε από τους παίκτες της ήταν το πάθος, στοιχείο απαραίτητο σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, όπως ήταν ο προχθεσινός που φιλοξένησε το παιχνίδι με τον Ιάλυσο.

Παρά την μέτρια εμφάνισή της όμως θα μπορούσε να είχε πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, αν δεν είχε την ατυχία να βρεθεί στον δρόμο της ένας διαιτητής, ο κ. Μπακογιάννης της ΕΠΣ Αθηνών, ιδιαίτερα αδύναμος στις πιέσεις της γηπεδούχου ομάδας και να ακυρώσει το κανονικό γκολ που πέτυχε ο Μελικιώτης στο 88'.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Τερζίου, Μακρυδημήτρης, Πειράκης (90'+4' Φράγκος), Χειμωνέττος Κ., Χατδηδίμπας, Νατσιόπουλος, Τζελαϊ, Κουγιός, (75' Μαρτσάκης), Πεταυράκης, Αυγενικού.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης (84' Μελικιώτης), Πεταυράκης, Σιάμου, Μαραγκός, Πολύζος (52' Μπλέτσας), Βεργώνης, Ζούρκος Ν., Πέντα (62' Χαντζάρας), Σιμόνι, Πασάς.

 

Football League

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ιάλυσος – ΒΕΡΟΙΑ 1-0

Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β.      0-1

Ιεράπετρα – Θεσπρωτός 1-0

Τρίγλια – Διαγόρας 1-1

Καλαμάτα – Τρίκαλα     0-1

Καβάλα – Ιωνικός   0-0

Νίκη Β. - Ασπρόπυργος  3-0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

        τερ.  βαθ.

  1. Τρίκαλα  15-6 25
  2. Ιωνικός    13-7 21
  3. ΒΕΡΟΙΑ  13-8 18
  4. Ολυμπιακός Β.        12-11       17
  5. Ιεράπετρα       10-12       17
  6. Καβάλα   13-9 16
  7. Διαγόρας 14-9 15
  8. Νίκη Β.   13-10       15
  9. Ασπρόπυργος  12-13       14
  10. Καλαμάτα       10-13       11
  11. Αιγάλεω  8-13 11
  12. Τρίγλια    8-16 11
  13. Ιάλυσος   4-10 9
  14. Θεσπρωτός     10-18       8

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής