breaking news Νέο

Λαζός: «Ντρέπομαι για τις συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο, συγγνώμη στην Δάφνη»

Λαζός: «Ντρέπομαι για τις συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο, συγγνώμη στην Δάφνη»

Οι απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στο ΔΑΚ Βέροιας “Δημήτριος Βικέλας” (Μακροχώρι), ζήτημα για το οποίο έχει γίνει λόγος κι άλλες φορές σε προηγούμενα χρόνια, έφερε και το ξέσπασμα του Ηλία Λαζού, προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Μπάσκετ του Φιλίππου στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε μετά το ματς.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Δάφνης για τη νίκη της και θα ήθελα να ζητήσω απ’ όλους στην ομάδα της συγγνώμη και τις συνθήκες βρήκαν εδώ στο γήπεδο. Συνθήκες που δεν αφορούν προφανώς τη δική μας την ομάδα, αλλά τις θερμοκρασιακές συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο αυτό» ανέφερε ο Ηλίας Λαζός και συνέχισε: «Μετά τα ρομαντικά φθινοπωρινά απογεύματα που ζήσαμε, σε αυτό το γήπεδο που δεν είχαμε φως στα πρώτα παιχνίδια, τώρα φτάνουμε στις κρύες νύχτες του χειμώνα με το γήπεδο μα μην έχει θέρμανση και ζεστό νερό από την Τρίτη. Έχουμε φτάσει ήδη στο Σάββατο και δεν έχει γίνει τίποτα επί του θέματος. Εδώ, κάθε μέρα περνάνε πάρα πολλοί άνθρωποι οι οποίοι παίζουν μπάσκετ, χάντμπολ, βόλεϊ, κάνουν όλα τα αθλήματα. Κάποιοι από αυτούς ζουν από αυτό το πράγμα. Έχουμε βρεθεί σε γήπεδα που όταν βγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο βγάζουμε τα παπούτσια μας από τις συνθήκες που επικρατούν.

Δυστυχώς στο γήπεδο μας οι συνθήκες είναι τραγικές δεν δουλεύει ούτε το 24άρι, φώτα δεν είχαμε μέχρι πρόσφατα, δεν έχουμε θέρμανση. Κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών μας, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα.

Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μας. Επιτέλους να σκύψει πάνω κάποιος τα προβλήματα του αθλητισμού αυτής της πόλης. Δεν πάει άλλο. Δυστυχώς κάποιος πρέπει να τα πει. Γίνομαι εγώ ο κακός αλλά δεν πειράζει. Γίνομαι κακός για να προστατευτούν τα παιδιά που παίζουν κάθε μέρα εδώ πέρα.

Ο πολιτισμός μιας πόλης δεν είναι μόνο οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται.

Ο πολιτισμός της είναι να μπορεί να φιλοξενεί ανθρώπους οι οποίοι να φεύγουν ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία. Ο πολιτισμός μιας πόλης δεν φαίνεται από πότε και ποιος θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Φαίνεται από τον τρόπο μπορεί να φιλοξενεί και κάποιες άλλες εκδηλώσεις.

Δυστυχώς σήμερα (σ.σ. Σάββατο) γίνομαι ακόμα πιο κακός και χαλάω τη γιορτή του Φιλίππειου Δρόμου αλλά πρέπει κάποιος να σκύψει και στα προβλήματα αυτού του γυμναστηρίου. Σήμερα είχαμε ήδη ένα τραυματισμό ενός αθλητή μας στο δικέφαλο και πολύ φοβάμαι ότι αν συνεχιστεί αυτό θα έχουμε κι άλλους. Παρακαλώ τη δημοτική αρχή και οποίον είναι υπεύθυνος να σκύψει πάνω σε αυτό και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Ας βρεθούν κονδύλια και για αυτό το γήπεδο ας βρεθούν κονδύλια και για τον αθλητισμό αυτής της πόλης. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα δικά μας τα παιδιά για την παλικαρίσια τους εμφάνιση».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής