breaking news Νέο

Κάλεσμα συμμετοχής από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Κάλεσμα συμμετοχής από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Το πρώτο πεντάμηνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ήταν ενδεικτικό των διαθέσεών της: άγρια καταστολή, άλογη αυστηροποίηση του ποινικού πλαισίου, κατάργηση του ασύλου, περιορισμός του δικαιώματος στην κοινωνική ασφάλιση, βόλεμα κομματικών σε νευραλγικές θέσεις, σχεδιαζόμενη κατάργηση της απλής αναλογικής, δραστικός περιορισμός των δικαιούχων μερίσματος, προώθηση της εντατικοποίησης των σπουδών.

            Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα οι νέοι και οι νέες οφείλουμε –καταρχάς στους ίδιους μας τους εαυτούς- να οργανωθούμε, να δράσουμε συντεταγμένα και να δημιουργήσουμε νέα πεδία ελευθερίας και διεκδικήσεων απέναντι σε πολιτικές πειθάρχησης και αυταρχισμού. Να παλέψουμε για μία κοινωνία στην οποία η μισαλλοδοξία, η ξενοφοβία, η ακροδεξιά, ο φόβος και η ανασφάλεια δεν θα έχουν χώρο.

            Για την υλοποίηση του οράματός μας για μία κοινωνία αλληλεγγύης, ισότητας και Δημοκρατίας βάζουμε τις βάσεις για τη συγκρότηση μιας ευρείας πολιτικής και κοινωνικής συμμαχίας.

Η συμμετοχή στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μία τυπική διαδικασία. Είναι ένα βήμα ουσιαστικό. Μέσα από τη συλλογική οργάνωση αποκτάμε ρόλο, ακούγεται η φωνή μας, παρεμβαίνουμε στα θέματα που μας αφορούν, επηρεάζουμε το παρόν και διαμορφώνουμε το μέλλον.

Καλούμε τους νέους και τις νέες της Ημαθίας, ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές αφετηρίες, να ενώσουμε όλες και όλοι μαζί τις δυνάμεις μας με τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ για να δώσουμε τις μάχες της γενιάς μας.

Για να βελτιωθούν οι ζωές μας, να διευρύνουμε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας, να ονειρευτούμε και να αγωνιστούμε με τους ανθρώπους της γενιάς μας, ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας στο μέτρο των ονείρων και των αναγκών μας.

Κανείς και καμία δεν περισσεύει. Προχωράμε μαζί! Έχουμε έναν κόσμο να αλλάξουμε!

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής