breaking news Νέο

Μπαίνει στη «μάχη» του κυπέλλου ο Φίλιππος!

Μπαίνει στη «μάχη» του κυπέλλου ο Φίλιππος!

Ώρα κυπέλλου για τον Φίλιππο! Οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας, μετά τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, στρέφουν τώρα την προσοχή τους στην δεύτερη μεγάλη εγχώρια διοργάνωση του αθλήματος, η οποία ξεκινά σήμερα με την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής της Α’ φάσης και που περιλαμβάνει δυο παιχνίδια.

Στο πρώτο παιχνίδι, ο Φίλιππος καλείται να αγωνισθεί στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό (κλειστό Ν ΣΣ, 8.30 και με διαιτητές τους Χάνο και Σαρακενίδη) και το δεύτερο παιχνίδι ο ΑΣ Αρης Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει τον ΑΣ Μακεδονικό.

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να πάρουμε τη νίκη - πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, στην οποία, εφόσον πάντα προκριθούμε, θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα της βόλεϊ Λινγκ στην έδρα μας! Κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά για τα χρονικά του αθλήματος στη Βέροια, ύστερα από αυτό που ζούμε φέτος στην πόλη μας με την ομάδα να βαδίζει προς ολοταχώς για την μεγάλη κατηγορία» ανέφερε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο Δημήτρης Πιτούλιας, επικεφαλής της διοικούσας Επιτροπής του τμήματος βολεϊ του Φιλίππου, έχοντας αφιχθεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας εδώ και λίγες ώρες από την Δανία, στην οποία είχε βρεθεί για επαγγελματικούς λόγους.

 

Πλην Τσιάρα, άπαντες παρόντες

Επί των αγωνιστικών, για το αποψινό παιχνίδι ο τεχνικός καθοδηγητής του πρωτοπόρου στον δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2, Σωκράτης Τζιουμάκας, αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο έχει στην διάθεσή του, πλην φυσικά της περίπτωσης του Κώστα Τσιάρα, η επιστροφή του οποίου στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται να γίνει στις αρχές της νέας χρονιάς (2020).

Από και και μετά, υπάρχει και το ιστορικό παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης (ο οποίος να θυμίσουμε το 1996 είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών και στην παρούσα φάση αντιμετωπίζει έντονο οικονομικό πρόβλημα με τους παίκτες του να είναι απλήρωτοι!), το Σάββατο στο “Δημήτριος Βικέλας” (18.00), το οποίο και θα δοθεί στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, για το οποίο οι ιθύνοντες της Βεροιώτικης ομάδας απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της πόλης να δώσει το παρών και να σταθεί συνοδοιπόρος στην προσπάθεια κατάκτησης της νίκης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι εως τώρα ο Φίλιππος Βέροιας είναι ο μόνος σύλλογος από όλους όσους μετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας, ο οποίος παραμένει όχι μόνο αήττητος αλλά και χωρίς να χάσει βαθμό!

 

Απο τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής