breaking news Νέο

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τον ΑΟΚ Βέροιας με αντίπαλο την Νίκη Βόλου

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τον ΑΟΚ Βέροιας με αντίπαλο την Νίκη Βόλου

Μπορεί να μην γύρισαν οι παίκτες του ΑΟΚ Βέροιας με χαμόγελα από τα Τρίκαλα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, αλλά πικραμένοι από τον τρόπο που υπέστησαν την ήττα από τους Ικάρους στην πρώτη τους κόντρα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, επανεμφανιζόμενοι μάλιστα σ’ αυτήν μετά από 13 χρόνια, δεν... τα βάφουν όμως και μαύρα!

Άλλωστε το πρωτάθλημα μόλις τώρα ξεκίνησε και ο δρόμος που έχουν να διαβούν ακόμα είναι πολύ μακρύς και γεμάτος αγωνιστικές υποχρεώσεις, στις οποίες και θα πρέπει να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο, μπροστά στον επιδιωκόμενο στόχο της - όσο το δυνατόν πιο γρήγορης - παραμονής στην κατηγορία.

Υπο την έννοια αυτή, οι “Λύκοι” της Βέροιας ξεκίνησαν από την αρχή της εβδομάδας και συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο (πρώτο) εντός έδρας παιχνίδι με την Νίκη Βόλου, που παρουσιάζεται φέτος ως ένα απο τα φαβορί για άνοδο από τον πρώτο όμιλο του βορρά της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Βέβαια, η προετοιμασία της ομαδας μέχρι τώρα δεν εξελίσσεται και υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφου στην λίστα των τραυματιών υπάρχουν γραμμένα ονόματα παικτών, όχι όμως και να θεωρούνται αμφίβολοι για το ματς με τους “κυανόλευκους” της Νέας Ιωνίας Βόλου, μιας και μέχρι τότε θεωρείται οτι θα είναι έτοιμοι να αγωνισθούν.

ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής