breaking news Νέο

Δηλώσεις του Θανάση Θεοχαρόπουλου και του Γιάννη Μανιάτη μετά τη συνάντησή τους

Δηλώσεις του Θανάση Θεοχαρόπουλου και του Γιάννη Μανιάτη μετά τη συνάντησή τους

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, συναντήθηκε χθες στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, στην Αγίου Κωνσταντίνου, με τον υποψήφιο επικεφαλής του νέου ενιαίου φορέα, Γιάννη Μανιάτη.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος δήλωσε : «Συζητήσαμε με το  Γιάννη Μανιάτη για τις προκλήσεις που είναι μπροστά μας, έχουμε κοινούς στόχους για μια ισχυρή προοδευτική παράταξη που θα ανατρέψει τους πολιτικούς συσχετισμούς στη χώρα. Μακριά από κομματικές και προσωπικές ανασφάλειες. Τώρα είναι η ώρα για όλους μας να αποδείξουμε ότι αυτά που λέμε τα εννοούμε. Έτσι ώστε να μπορέσει ξανά η προοδευτική παράταξη να γίνει ισχυρή. Για να γίνουν αυτά χρειάζονται γενναίες αποφάσεις. Να μην ψαρεύει κανένας στα θολά νερά. Χωρίς μεσοβέζικες λύσεις. Να προχωρήσουμε στη συγκρότηση ενός ενιαίου κόμματος, με θεσμοθετημένες τάσεις, με υπέρβαση των υφιστάμενων κομμάτων. Να επαναφέρουμε την πολιτική στο προσκήνιο. Πολιτικές λύσεις πρέπει να δώσουμε στα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτές είναι οι προκλήσεις και σε αυτές θα ανταποκριθούμε».

Ο Γιάννης Μανιάτης τόνισε : «Συζητάμε, ανταλλάσσουμε απόψεις για τη δημοκρατική αριστερά και το σοσιαλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο, την ενότητα της κεντροαριστεράς, την ανάκαμψη της Σοσιαλδημοκρατίας, το νέο Κίνημα ανάμεσα στον αγοραίο νεοφιλελευθερισμό και τον εθνολαϊκιστικό κρατισμό του Α. Τσίπρα. Νέο Κίνημα με υπέρβαση των σημερινών κομμάτων. Νέο Κίνημα, πολύ μεγαλύτερο και πιο δυνατό από το άθροισμα των σημερινών σχηματισμών. Οι νέες εποχές, οι νέες προκλήσεις απαιτούν νέες ηγεσίες. Ηγεσίες με γνώση, εμπειρία και ένσημα στην κοινωνία και την αγορά. Όχι πολιτικούς προϊόντα κομματικού σωλήνα με κομματικά σιρίτια. Οι νέες εποχές απαιτούν ηγεσίες που έχουν πρόταση, που έχουν βούληση και μπορούν να απεγκλωβίσουν την παράταξη από το 7%, να την ξανακάνουν πρωταγωνιστή στην κοινωνία. Οι σημερινές κομματικές ηγεσίες ό,τι είχαν να προσφέρουν, το προσέφεραν. Θέλουμε ηγεσία παρούσα στη Βουλή, πλήρους απασχόλησης, όχι μερικής απασχόλησης. Οι πολίτες απαιτούν αξιόπιστες, εφικτές λύσεις υπέρ της κοινωνίας και του πολίτη».                  


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής