breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Το όνειρο 86χρονης γιαγιάς έγινε πραγματικότητα-Πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση

Σε 86χρονη γυναίκα στην Αμερική δόθηκε η ευκαιρία της ζωής της από εταιρεία που παράγει οδοντόκρεμες, η οποία την επέλεξε για διαφήμιση, που θα μεταδοθεί στη διάρκεια της αγαπημένης της εκπομπής.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Μπέρθα Ναν, γιαγιά έξι εγγονιών, είχε τη φιλοδοξία να γίνει ηθοποιός, αλλά την άφησε κατά μέρος για να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Ωστόσο τα όνειρά της ξαναζωντάνεψαν, χάρη στη μη κυβερνητική οργάνωση «Wish of a Lifetime», που πραγματοποιεί ευχές σε ηλικιωμένους στην Αμερική.

Η 86χρονη χάρη στην οργάνωση πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό για οδοντόκρεμα.

«Δεν ήθελα στην πραγματικότητα να συμμετέχω σε ταινίες. Ήθελα απλά να κάνω τηλεοπτικές διαφημίσεις» εξήγησε η Μπέρθα Ναν σε βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του διαφημιστικού σποτ.

«Φρόντιζα την οικογένειά μου, δεν προσπάθησα να κυνηγήσω το όνειρό μου. Τώρα είναι η ευκαιρία μου να το κάνω» ανέφερε.

«Όταν ακούσαμε την ευχή της Μπέρθα να γίνει ηθοποιός, θελήσαμε να γίνει πραγματικότητα. Συναντηθήκαμε και φώτισε τον χώρο. Έκανε τους πάντες να χαμογελούν, έφερε τόνους ενέργειας και είδαμε πόσο μαγική μπορεί να είναι στην κάμερα, οπότε θέλαμε να μοιραστούμε τη μαγεία με όλους» ανέφερε ο αντιπρόεδρος μεγάλης εταιρείας οδοντόκρεμας στη Βόρεια Αμερική για τη στοματική φροντίδα, Κάρλος ντε Τζίσους.

Η διαφήμιση προβλήθηκε πρώτη φορά στο NBC την Ημέρα των Ευχαριστιών και θα προβάλλεται στο διάλειμμα της τηλεοπτικής σειράς «NCIS», που είναι η αγαπημένη της Μπέρθα Ναν.

*****

• Έκανε 9 ώρες ποδήλατο για να σχεδιάσει έναν τάρανδο στον χάρτη

Επί εννιά ώρες έκανε ποδήλατο ο Anthony Hoyte, ένας ερασιτέχνης ποδηλάτης, για να «σχεδιάσει» έναν τάρανδο στον ψηφιακό χάρτη μίας εφαρμογής.

Ο Anthony Hoyte, που όπως όλα δείχνουν δίνει μία εντελώς διαφορετική διάσταση στο χόμπι του, αφιερώνει χρόνο και φαιά ουσία ώστε να δημιουργεί εικόνες στους ψηφιακούς χάρτες της εφαρμογής «Strava» που χρησιμοποιεί όταν κάνει ποδήλατο.

Στο πνεύμα των ημερών, και προφανώς με εορταστική διάθεση, Anthony Hoyte αποφάσισε να «σχεδιάσει» έναν τάρανδο πραγματοποιώντας σχεδόν 130 χιλιόμετρα στους δρόμους έξω από Λονδίνο μέσα σε διάστημα εννέα ωρών. Ο ίδιος υποστηρίζει πως απαιτείται χρόνος για τον σχεδιασμό των διαδρομών, ωστόσο, όπως αναφέρει, προτιμάει να επικεντρώνεται στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.

Ο Anthony Hoyte, αναφέρει πως εμπνεύστηκε από άλλους χρήστες της εφαρμογής. «Είδα άλλους να το κάνουν, κυρίως τον Stephen Lund στον Καναδά, και είπα πως μπορώ να το κάνω και εγώ». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Hoyte εκπλήσσει τον κόσμο της ποδηλασίας με τις δημιουργίες του. Πέρυσι, κάνοντας ποδήλατο για 4 ώρες και 35 λεπτά κατάφερε να «σχεδιάσει» έναν Άγιο Βασίλη. Η απόσταση που διένυσε ήταν περίπου 66 χιλιόμετρα.

*****

• Ένα σπίτι «κάψουλα»… χώνεται ανάμεσα σε δύο κτίρια!

Η ιδέα της κατασκευής σπιτιών τα οποία θα μπορούσαν να τοποθετηθούν ανάμεσα σε τεράστια κτίρια, καταλαμβάνοντας πολύ λίγο χώρο, απασχόλησε για πολλούς μήνες το αρχιτεκτονικό γραφείο Centrala στη Βαρσοβία. Το αποτέλεσμα;

Το σπίτι «κάψουλα» έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του, αποδεικνύοντας πως αποτελεί την καλύτερη λύση εξοικονόμησης χώρου μέσα στο αστικό περιβάλλον. Είναι κατασκευασμένο από ένα πάνελ με κοντραπλακέ μέσα σε χαλύβδινο πλαίσιο, ενώ δεν επιβάλλεται επιπλέον μόνωση στους «τοίχους», ακριβώς επειδή οι πλευρές του σπιτιού εφάπτονται στα παρακείμενα κτίρια.

Το νερό, το ηλεκτρικό αλλά και το αποχετευτικό σύστημα λειτουργούν όπως ακριβώς στο πλοίο ή σε ένα τροχόσπιτο, ενώ μια σκάλα λειτουργεί με τηλεχειριστήριο επιτρέποντας την είσοδο και την έξοδο των κατοίκων.

Σκοπός είναι οι εν λόγω κατασκευές να χρησιμοποιηθούν ως ημι-μόνιμα καταλύματα στην πόλη, για όσους -εργένηδες κυρίως- αφιερώνουν πολύ χρόνο στην εργασία τους, αντικαθιστώντας το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

Ο λόγος; Ο χώρος μπορεί να είναι περιορισμένος, όμως ενισχύει κατά πολύ την έννοια «σπίτι», δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις διαβίωσης για όσους το επιλέξουν!

*****

• Μυστήριο με περιστέρια που… φορούν μικροσκοπικά καπέλα

Μπροστά σε ένα παράξενο θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι του Λας Βέγκας, που είδαν δύο περιστέρια να… φορούν μικροσκοπικά καπέλα καουμπόι. Κανείς δεν γνωρίζει πώς κατέληξαν τα καπέλα στα κεφάλια τους, αλλά το γεγονός έχει προκαλέσει την ανησυχία των τοπικών φιλοζωικών οργανώσεων.

 Η Mariah Hillman, συνιδρύτρια της οργάνωσης «Lofty Hopes», που δραστηριοποιείται στην διάσωση περιστεριών, μίλησε στο CNNi και γνωστοποίησε πως κάποιος είχε κολλήσει τα μικροσκοπικά αξεσουάρ στα κεφάλια των πουλιών.

Όπως είπε, βρήκαν κόλλα πάνω στα πουλιά και έκανε λόγο για κάτι «σίγουρα ανησυχητικό».

Το ένα περιστέρι έχει στο κεφάλι του ένα κόκκινο καπέλο, ενώ το δεύτερο ένα ροζ. Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως υπάρχει και ένα τρίτο με καφέ καπέλο, ωστόσο δεν έχει καταγραφεί σε φωτογραφίες ή βίντεο.

Τα πουλιά έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο και οι κάτοικοι του Βέγκας κυνηγούν την ευκαιρία να τα βγάλουν μία φωτογραφία.

«Σίγουρα βρήκα ένα», αναφέρει μία χρήστης του Twitter, η Kassandra Flores, που δημοσιεύει ένα βίντεο από το «εύρημά» της.

Μιλώντας στο CNNi, τονίζει πως αρχικά δεν πίστευε ότι πρόκειται για πραγματικό γεγονός, μέχρι που είδε το περιστέρι με το κόκκινο καπέλο έξω από το σπίτι της.


• Ένα σπίτι «κάψουλα»… χώνεται ανάμεσα σε δύο κτίρια!
• Μυστήριο με περιστέρια που… φορούν μικροσκοπικά καπέλα
• Έκανε 9 ώρες ποδήλατο για να σχεδιάσει έναν τάρανδο στον χάρτη

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής