breaking news Νέο

Δράσεις Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά και νέους στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας

  • Δράσεις Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά και νέους στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας
  • Δράσεις Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά και νέους στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας

Το Veria Tech Lab της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας πρόκειται να υλοποιήσει μαθήματα ρομποτικής για νέους, προκειμένου να προετοιμαστούν σωστά και  να πάρουν μέρος στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα θα αποτελείται από 10 παιδιά ηλικίας 9-16 ετών. Τα μαθήματα αυτά είναι μία μοναδική ευκαιρία για δημιουργική απασχόληση, καθώς επίσης τους δίνεται η αφορμή για συνεργασία και ομαδική δουλειά, συνδυάζοντας τη διασκέδαση και τη μάθηση, κατασκευάζοντας και προγραμματίζοντας ρομπότ.

Οι προπονήσεις των παιδιών θα γίνονται κάθε Σάββατο πρωί, ξεκινώντας από τις 21/12/2019 έως τις 14/2/2020 και η απασχόληση θα είναι δίωρη στο χώρο της βιβλιοθήκης. Η μόνη υποχρέωση των παιδιών είναι να είναι παρόντες στις προπονήσεις και στον διαγωνισμό. Οι εκπαιδευτές του μαθήματος προσφέρουν εθελοντική εργασία με κίνητρο την αγάπη τους για τα παιδιά και το ενδιαφέρον τους για το συγκεκριμένο αντικείμενο. Πριν από τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί   στις 14 και 15 Μαρτίου 2020 στο Π6 TIF – HELEXPO θα προηγηθεί ο προκριματικός στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2020.

Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν. Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλα τα παιδιά με προτεραιότητα σε αυτά που δεν έχουν συμμετάσχει ξανά στον διαγωνισμό και με την σειρά εγγραφής. Σας περιμένουμε όλους για να ζήσουμε αυτή την εμπειρία!!!

Εγγραφές από 14/12/2019 08:00

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά, στην παρακάτω φόρμα: https://registrations.libver.gr/event/72 . Πληροφορίες και βοήθεια για την εφαρμογή θα βρείτε στη σελίδα :  https://www.libver.gr/registrations-web-app/
.H φόρμα μπορεί να δεχθεί 10 συμμετοχές παιδιών και άλλες 10 με παιδιά που θα είναι αναπληρωματικά. Όλα τα παιδιά θα ενημερωθούν για την επιλογή τους έως την Πέμπτη 20/12/2019

Στοιχεία Επικοινωνίας: τηλ.  23310-24494, geobikas@libver.gr (Γιώργος Μπίκας)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής