breaking news Νέο

Με 1-0 επιβλήθηκε ο Αγροτικός Αστέρας των Λευκαδίων

Με 1-0 επιβλήθηκε ο Αγροτικός Αστέρας των Λευκαδίων

Συνέχισε την καλή πορεία η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και επιβλήθηκε της αντίστοιχης ομάδας των Λευκαδίων με σκορ 1-0, στο εντός έδρας αγώνα το απόγευμα της Κυριακής 15/12/19, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Η ομάδα του Αστέρα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση και έχασε πλήθος ευκαιριών,  με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να κάνει σημαντικές επεμβάσεις κρατώντας το δείκτη του σκορ στο 1-0.

Πολύ καλή ευκαιρία με το Ντόβα στο 15', σε κεφαλιά εξ επαφής με την εστία η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Στο 23' προηγήθηκε η ομάδα του Σάκη Καμπά με ψηλοκρεμαστό σουτ του Μοτσιόπουλου, μέσα από την περιοχή.

Ευκαιριών συνέχεια στο 28', με το Ντόβα, με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, απέκρουσε σωτήρια ο Ντίντος. Στο 62' πολύ καλη επιθετική ενέργεια των μικρών του Αστέρα, ο  Δάμτσιος πέρασε 4-5 παίκτες στο χώρο του κέντρου, έφυγε από πλάγια θέση μπήκε στην περιοχή, έσπασε την μπάλα στη μικρή περιοχή στον αφύλακτο Μοτσιόπουλο και ο τελευταίος στο απευθείας σουτ που δοκίμασε,  απέκρουσε σωτήρια πάνω στη γραμμή ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 88' απευθείας σουτ του Ζούρα, μετά από γέμισμα στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα στη εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στην επόμενη φάση ο Δάμτσιος με ατομική ενέργεια βγήκε σε τετ-α-τετ, αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Ντίντος, κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε ο Μοτσιόπουλος , με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του Αστέρα με 10 παίκτες.

Πολύ καλή η εμφάνιση της ανδρικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα, σ´ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, που δε βοήθησε ιδαίτερα στην επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων.

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάκης Καμπάς): Παπαδόπουλος, Μπύρνας, Σουλιώτης Α., Εμμανουηλίδης (λτρ. 35′ Ζούρας), Κατσαβός (49' Καμπάς), Κώτελης, Χατζηκυριακίδης (87′ Πλιάχας), Στριμπίνος, Μοτσιόπουλος, Δάμτσιος, Ντόβας.

 

ΛΕΥΚΑΔΙΑ (Νίκος Τσιάμης): Ντίντος, Τσιμενίδης, Αμανατίδης Θ. (62′ Τσαχαλίδης), Λογδανίδης, Κοσμάς, Καϊσίδης (71' Δάτσης)  Τουγγελίδης, Αμανατίδης Σ., Δημητρούσης Κ. (62′ Σκαρλάτος), Γαϊτανίδης Α., Γκότσης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής