breaking news Νέο

Συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους τα Τρίκαλα

Συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους τα Τρίκαλα

Συνεχίζοντας το σερί των θετικών αποτελεσμάτων του ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων νίκησε στο γήπεδό του και τον ΠΑΣ Φλώρινα με 2-1 και παρέμεινε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα των Τρικάλων παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και νίκησε δίκαια και καθαρά τον αντίπαλό της.

Η γηπεδούχος με καλή ψυχολογία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αφού έφθασε δύο φορές κοντά στο γκολ στο 16' συγκεκριμένα ύστερα από κεφαλιά του Σάντος, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ και στο 25' με τον Λίτσι από κοντά να κάνει το πλασέ και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να λέει όχι, τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 30' με τον Λίτσι που εκμεταλλεύτηκε μπέρδεμα μεταξύ δύο αμυντικών της Φλώρινας και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0, που ήταν και το σκορ του Α' ημιχρόνου.

Την ίδια εικόνα είχε το παιχνίδι και στην επανάληψη. Τα Τρίκαλα έλεγχαν τον ρυθμό και ήταν πιο επικίδυνα από τους φιλοξενούμενους και στο 65' έγινε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αβραμόπουλου, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Λίτσι (ανατροπή).

Μετά το 2-0 η Φλώρινα προσπάθησε να αντιδράσει και παρότι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 73' λόγω αποβολής του Κεσίδη Ν. με 2η κίτρινη μείωσε στο 80' με τον Μητρεβόλη, που πήρε το ριμπάουντ ύστερα από απόκρουση του Αργυρόπουλου και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής ο κ. Μιχουλιάς με βοηθούς τους Μποζατζίδη και Παπαδόπουλο από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πεϊκος, Τσιρίδης, Σωτηράκης (80' Πίκος), Αβραμόπουλος, Ντο Σάντος (80' Κιρκιλιανίδης), Φουρτζίου (70' Παρσόπουλος), Λίτσι (90' + Χαλβατζής).

ΦΛΩΡΙΝΑ: Ηλιόπουλος, Πανταζίδης, Μπιτσάκης (69' Ρωμαίος Ι.), Γεωργιάδης, Γιώσης (83' Χατζητιμοθέου), Κεσίδης Δ., Μητρεβόλης, Λεζάκης (72' Γκινούδης), Ρωμαίος Ιορ., Κεσίδης Ν., Μάρκου.

 

Δεν άντεξε η Αγκαθιά

Με την ήττα στις αποσκευές της γύρισε η Νίκη Αγκαθιάς από την Νέα Καλλικράτεια καθώς έχασε από την τοπική ομάδα με 2-0 και οπισθοχώρησε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό της περασμένης αγωνιστικής με τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου που είχε διακοπεί.

Η γηπεδούχος ομάδα είχε την υπεροχή σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα με την Νίκη Αγαθιάς, όμως στο πρώτο μέρος να αμύνεται σωστά και να διατηρεί το μηδέν στην άμυνά της.

Στην επανάληψη και με την σέντρα (47') η Καλλικράτεια πήρε προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Προβατίδη με κοντινό πλασέ.

Μετά το γκολ της αντιπάλου της η ομάδα της Αγκαθιάς προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε μάλιστα στο 70' , να πετύχει το γκολ με τον Ανδριόπουλο, που όμως δεν μέτρησε καθώς ακυρώθηκε με την υπόδειξη του βοηθού, κάτι που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες του πάγκο και των παικτών της Αγκαθιάς.

Οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν άλλη επιλογή καθώς βρίσκονταν πίσω στο σκορ βγήκαν μπροστά προκειμένου να ισοφαρίσουν αφήνοντας διαδρόμους στην άμυνά τους κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και σε μια από τις αντεπιθέσεις τους στο 75' πέτυχαν και ένα δεύτερο τέρμα με τον Κουκουλέκη διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Φουστάνος με βοηθούς τους Χατζηβασιλείου – Μαδίτση από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ: Συλλέκτης, Πολυζάς, Μάντζιος, Κοσμίδης, Κριτσιάνης (90' Παπαγεωργίου), Αποστόλου, Δαγκούλης, Κουκουλέκης, Παπακωνσταντίνου (46' Χατζιϊγνατιάδης), Ξανθόπουλος, Κιουρτζίδης (46' Προβατίδης (75' Χότζο).

ΑΓΚΑΘΙΑ: Κανδηλάτης, Ράδης, Τσιούχας, Τσιότρας (60' Καραγιάννης), Κίτσας, Πανταζής (80' Μπατσαράς), Τσάτσος (25' λ. τρ. Ευθυμίου), Μούδιος, Γουνόπουλος (50' Δραγάνης), Λαμπίρης, Ανδριόπουλος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής