breaking news Νέο

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο : μεταφορά των υποχρεώσεων της ΕΤΑ ΑΕ στο δήμο Νάουσας

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο : μεταφορά των υποχρεώσεων της ΕΤΑ ΑΕ στο δήμο Νάουσας

Έκτακτα συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας, το μεσημέρι της Παρασκευής 20ης  Οκτωβρίου, με μοναδικό θέμα την έγκριση της μεταφοράς των υποχρεώσεων της υπό εκκαθάρισης δημοτικής Α.Ε ΕΤΑ (ξενοδοχείο Βέρμιο)  στο δήμο Νάουσας, αφού ολοκληρωθούν οι ισολογισμοί των ετών 2015, 2016 και 2017.
Το σώμα ομόφωνα ψήφισε την πρόταση, με τον κ. Καραμπατζό στην τοποθέτησή του να τονίζει ότι το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τις υποχρεώσεις των υπό εκκαθάριση δημοτικών επιχειρήσεων ΤΑΒ Α.Ε. (3-5 Πηγάδια) και ΚΕΠΑΠ.
Ο κ. Καρτσιούνης της ΛΑΣ τόνισε ότι πρέπει να μεταφερθούν οι υποχρεώσεις της ΕΤΑ προς τους εργαζομένους και προς τρίτους, επισημαίνοντας παράλληλα ότι αυτή πρέπει να κρατήσει δημοτικό χαρακτήρα, παρέχοντας φτηνές υπηρεσίες στους δημότες και τους επισκέπτες του Αγίου Νικολάου.
Δραματική ήταν η έκκληση του αντιπροέδρου της ΤΑΒ, προέδρου των ξενοδόχων Ημαθίας, κ. Δημήτρη Μάντσιου, ο οποίος είπε ότι  έχουν δεσμευτεί όλοι οι λογαριασμοί του στην τράπεζα, εξαιτίας των χρεών προς το δημόσιο της ΕΤΑ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λάβει ούτε καν προκαταβολές από πελάτες του για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο.
Από τη συνεδρίαση απουσίασε ο δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, ο οποίος λείπει στο εξωτερικό.
 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής