breaking news Νέο

Γ΄Εθνική : Σήμερα Αγκαθιά – Μακεδονικός

Γ΄Εθνική : Σήμερα Αγκαθιά – Μακεδονικός

Με τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα εμβόλιμα το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής στον 2ο όμιλο, με τους δύο εκπροσώπους μας την Νίκη Αγαθιάς και τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων να δίνουν δύσκολα παιχνίδια. Η Νίκη Αγκαθιάς συγκεκριμένα που προέρχεται από εκτός έδρας ήττα στη Νέα Καλλικράτεια παίζει στο γήπεδό της με τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 31 βαθμούς (9 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική είχε αναδειχθει ισόπαλος δίχως τέρματα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Η Νίκη Αγκαθιάς αυτή τη στιγμή έχει 20 βαθμούς και βρίσκεται οριακά πάνω από το γκρουπ των έξι ομάδων που υποβιβάζονται, ενώ βρίσκεται σε εκκρεμότητα το παιχνίδι της με τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου που διεκόπη στο 20' και ενώ το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 0-0.

Τον αγώνα Νίκη Αγκαθιάς – Μακεδονικού ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Τσέτσιλας με βοηθούς, τον Φαλτάκα και του Στεφούλη από την ΕΠΣ Γρεβενών.

Εκτός έδρας στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμέαν στη Θέρμη με τον Θερμαϊκό αγωνίζεται σήμερα ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθημα (Ποσειδώνα Μηχανιώνας 0-1 εκτός έδρας και Φλώρινας 2-1 στο γήπεδο των Τρικάλων). Αν σ' αυτά τα δύο παιχνίδια προσθέσει κανείς και τους τρεις βαθμούς που πήρε δίχως αγώνα από τον Α.Ο. Σειρήνας, σύνολο 9 βαθμούς στα τρία τελευταία του παιχνίδια γεγονός που τον οδήγησε στην 5η θέση με 26 βαθμούς.

Ο σημερινός αντίπαλος της ομάδας των Τρικάλων Θερμαϊκός Θέρμης βρίσκεται μια θέση πιο πάνω (4η) έχοντας έναν βαθμό περισσότερο (27).

Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στην Έδεσσα από τον Εδεσσαϊκό με 3-1.

Τον αγώνα Θερμαϊκού Θέρμης – Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Αργυρόπουλος από την ΕΠΣ Σερρών με βοηθούς τον Κορώνα από την ΕΠΣ Πειραιώς και τον Κρυωνά επίσης από τις Σέρρες.

Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής που διεξάγονται εμβόλιμα σήμερα, ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα και αήττητος Αλμωπός Αριδαίος στο ντέρμπι της Πέλλας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αναγέννηση Γιαννιτσών, η Θύελλα Σαρακηνών υποδέχεται τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου σε ένα εξάποντο παιχνίδι καθώς οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία, ενώ η Αστραπή Μεσοποταμίας υποδέχεται στην έδρα της τον Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας.

Τέλος η Μηχανιώνα και ο Εδεσσαϊκός παίρνουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς δίχως αγώνα, καθώς αντιμετωπίζουν τον Α.Ο. Σειρήας και τον Άρη Παλαιοχωρίου που δεν συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

 

Τα σημερινά παιχνίδια

Αγκαθιά – Μακεδονικός

Θέρμη – Τρίκαλα

Γιαννιτσά – Αριδαία

Μεσοποταμία – Νέα Καλλικράτεια

Σαρακηνοί – Αγρ. Αστέρας

Σειρήνα – Μηχανιώνα 0-3 α.α.

Παλαιοχώρι – Εδεσσαϊκός 0-3 α.α.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής