breaking news Νέο

Η άποψη του πάγκου

  • Η άποψη του πάγκου
  • Η άποψη του πάγκου

Ήταν ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό, λίγες σχετικά ευκαιρίες για γκολ, με τη ΒΕΡΟΙΑ να είναι καλύτερη και να φθάνει δίκαια στη νίκη. Είναι τα τρια σημαία στα οποία συμφώνησαν απόλυτα οι δύο προπονητές, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.

Απο κει και πέρα ο Κώστας Γεωργιάδης και ο Σταϊκος Βεργέτης, ανέλυσαν με τον δικό τους τρόπο το παιχνίδι και το πως προέκυψε το αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΒΕΡΟΙΑΣ και του συναδέλφου του της Νίκης Βόλου με λίγα λόγια, κινήθηκαν προς την ίδια κατεύθυνση και συμφώνησαν στα ουσιώδη, ενώ και οι δύο υποστήριξαν ότι έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών τους.

Ο Κώστας Γεωργιάδης αρχικά αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα του την εβδομάδα που προηγήθηκε λόγο της ήττας της στη Ρόδο από τον Ιάλυσο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην φιλοξενία που της επιφύλαξαν οι φίλαθλοι και όχι μόνο της τοπικής ομάδας. Όλα αυτά κατέληξε δημιούργησαν ένα κλίμα στην ομάδα που δεν ήταν και το πιο ιδανικό πριν ένα δύσκολο και καθοριστικής σημασίας παιχνίδι, όπως αυτό με την Νίκη Βόλου. Τελικά τα καταφέραμε και αυτό φανερώνει την προσωπικοτητα και την αφοσίωση στον στόχο που έχουμε βάλει των ποδοσφαιριστών μας. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι δεν θα πρέπει να σταματάμε σε μεμονωμένα αποτελέσματα, ούτε φυσικά σε μια καλή παρουσία. Οφείλουμε, αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας να έχουμε ισορροπία και στα συναισθήματά μας.

Από την δική του πλευρά ο προπονητής της Νίκης Βόλου Σταϊκος Βεργέτης αφού παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ΒΕΡΟΙΑΣ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, επικαλέσθηκε την μία και μοναδική ευκαιρία που έχασε η ομάδα του με τον Καπού και δικαιολόγησε τα δύο τέρματα που δέχθηκε στα τελευταία λεπτά, με τα οποία διαμορφώθηκε το 3-0, με τον τρόπο που υποχρεώθηκε να παίξει. Είμασταν πίστω στο σκορ και όσο πέρναγε ο χρόνος είμασταν υποχρεωμένοι να γίνουμε πιο επιθετικοί. Αυτό όμως δημιουργεί κενά στην άμυνα. Ρισκάραμε και χάσαμε, αφού η ΒΕΡΟΙΑ στα τελευταία λεπτά εκμεταλλεύτηκε τα κενά που δημιουργήθηκαν λόγω του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας μας και πέτυχε δύο ακόμη τέρματα και έτσι δημιουργήθηκε το 3-0. Μπορούσαμε να μείνουμε στο συντηρητικό παιχνίδι και να διατηρήσουμε το 1-0.

Αναλυτικά οι δύο προπονητές είπαν στην συνέντευξη τύπου:

 

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Ισορροπία συναισθημάτων»

«Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και έπρεπε να βρούμε τον τρόπο να διαχειριστούμε σωστά όσα συνέβησαν στο προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιάλυσο. Την ήττα αλλά και κάποιες άσχημες συμπεριφορές που δεν τιμούν το ποδόσφαιρο μας.

Οι παίκτες μας τελικά τα κατάφεραν να τα ξεπεράσουν και αυτό φανερώνει την προσωπικότητα που έχουν σαν άνθρωποι, αλλά και την αφοσίωση στον στόχο που έχουμε βάλει και που ποτέ δεν το έχουμε κρύψει είναι ψηλός.

Γνωρίζαμε ότι ο σημερινός αντίπαλος μας διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφιαριστές και για να αποφύγουμε τις κόντρα επιθέσεις τους φροντίσαμε να έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας.

Καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ από στημένη φάση που είναι δουλεμένη στις προπονήσεις και στη συνέχεια προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το σκορ. Με υπομονή και την προσπάθεια όλων των παιδιών πετύχαμε δύο ακόμη τέρματα προς το τέλος του αγώνα, δίχως η αντίπαλός μας να μας απειλήσει ιδιαίτερα.

Γενικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την εικόνα όλων των παιδιών. Από αύριο (Δευτέρα) ξεκινάει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι που επίσης είναι καθοριστικής σημασίας.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί βλέπω από παιχνίδι σε παιχνίδι μεγαλύτερη συσπείρωση, όπως και την διοίκηση γαι τον τρόπο με τον οποίο αγκαλιάζει όλη αυτή την προσπάθεια.

 

ΣΤΑΪΚΟΣ ΒΕΡΓΕΤΗΣ: «Η ΒΕΡΟΙΑ είναι μια ποιοτική ομάδα»

«Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία. Παρόλα αυτά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από στημένη φάση.

Στο δεύτερο η ομάδα μας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προσπάθησε να κρατήσει στην κατοχή της την μπάλα περισσότερο χρόνο και σε μια φάση καταφέραμε να γίνουμε απειλητικοί με τον Κάπου. Όσο όμως πέρναγε ο χρόνος και παραμέναμε πίσω στο σκορ είμασταν υποχρεωμένοι να ρισκάρουμε παίζοντας πιο επιθετικά, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η ΒΕΡΟΙΑ για να διευρύνει το σκορ.

Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας ακολούθησαν από τον Βόλο για να μας συμπαρασταθούν.

Η ΒΕΡΟΙΑ είναι μια δυνατή ομάδα, με ποδοσφαιριστές γρήγορους και ποιοτικούς. Αυτό το γνωρίζουμε και απλά σήμερα το διαπιστώσαμε και στην πράξη».


Βεργέτης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής