breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Στόλισαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο με... κατασχεμένα σε αεροδρόμιο

Οι υπεύθυνοι αεροδρομίου στη Λιθουανία προσέγγισαν με έναν εντελώς ασυνήθιστο τρόπο τη διακόσμηση για τα Χριστούγεννα, στόλισαν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με κατασχεθέντα αντικείμενα.

Η εταιρεία Λιθουανικοί Αερολιμένες (Lithuanian Airports) ανακοίνωσε ότι το δέντρο στο αεροδρόμιο του Βίλνιους στολίστηκε με απαγορευμένα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από το προσωπικό ασφαλείας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ελέγχου.

Φωτογραφίες δείχνουν το ιδιότυπο αριστούργημα, που έχει και εκπαιδευτικό σκοπό, το οποίο δεν είναι στολισμένο με χριστουγεννιάτικες μπάλες, αλλά με ψαλίδια, μαχαίρια, χαρτοκόπτες, αναπτήρες και άλλα αντικείμενα που θεωρούνται επικίνδυνα και δεν επιτρέπεται να μεταφέρονται στις αποσκευές σε αεροπορικές πτήσεις.

"Έτσι, αν δεν θέλετε τα προσωπικά σας, αλλά απαγορευμένα, αντικείμενα να ...προσγειωθούν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του επόμενου έτους - καλύτερα να ελέγξετε τις οδηγίες για τις αποσκευές προτού πακετάρετε για την επόμενη πτήση σας" αναφέρει η Lithuanian Airports.

*****

• Ανήλικος ξέφυγε από φωτιά οδηγώντας

Ένας 12χρονος ξέφυγε από τις φωτιές στην Αυστραλία οδηγώντας!

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή, όταν ο Λούκας ήταν μόνος του στο σπίτι, αφού ο πατέρας με τον αδελφό του είχαν πάει για την κατάσβεση φωτιάς στην περιοχή.

Όταν η τεράστια φωτιά έφτασε το σπίτι του, ο 12χρονος άρπαξε το σκύλο της οικογένειας, πήρε και πήγε στο σημείο που είχε προκαθοριστεί ως σημείο ασφαλείας. Όταν όμως έφτασε εκεί, είχαν φτάσει και οι φλόγες, που ανάγκασαν το παιδί να πάρει το αυτοκίνητο και να φύγει.

Στο μεταξύ όμως, επέστρεψαν ο πατέρας και ο αδελφός του, που διαπίστωσαν ότι έλειπε το παιδί, δηλώνοντας την εξαφάνισή του στις Αρχές.

Πυροσβέστες βρήκαν τον ανήλικο και τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς, που τον επέστρεψαν στο σπίτι του, όπου και τον περίμεναν συγκινημένοι ο αδελφός του και ο πατέρας του, ο οποίος δεν τον…μάλωσε που πήρε το αυτοκίνητο

*****

• Κάλεσε την ΕΜΑΚ για να βγάλει ένα… πιτ μπουλ από το ΙΧ του

Σε ένα περίεργο και σε κάθε περίπτωση όχι συνηθισμένο περιστατικό κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το cretalive, οδηγός ΙΧ ζήτησε την συνδρομή της ΕΜΑΚ, καθώς στο αυτοκίνητο του έχει μπει ένας αγριεμένος σκύλος ράτσας πιτ μπουλ!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός στάθμευσε προσωρινά στο ύψος του ΚΤΕΟ, στο Ηράκλειο, ωστόσο ξέχασε ανοιχτή την πόρτα του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να μπει μέσα ο σκύλος.

Άντρες της ΕΜΑΚ βρέθηκαν στην περιοχή για να απομακρύνουν τον αγριεμένο σκύλο.

*****

• Κλέφτης μπούκαρε σε σπίτι και εκεί που έκλεβε είδε μπροστά του γυμνό ένα μοντέλο να τον κοιτάζει

Είναι από αυτά που λέμε να μην σου τύχει ακόμη και εάν είσαι κλέφτης. Το περιστατικό που θα διαβάσετε και κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας συνέβη στο σπίτι του μοντέλου Ντάνιι Μπανκς. Η χυμώδης ξανθιά καλλονή έπεσε για ύπνο όπως της αρέσει να κάνει: Γυμνή.

Κάποια στιγμή λίγο πριν το ξημέρωμα η Ντάνιι ξύπνησε από κάποιους μικρούς θορύβους στο σαλόνι.

Γυμνή και νυσταγμένη όπως ήταν σηκώθηκε να δει τι γίνεται στο σαλόνι της. θεωρούσε αρχικά ότι ο σκύλος που έχει στο σπίτι έπαιζε και έκανε θόρυβο.

Όμως ο σκύλος δεν έπαιζε. Έκανε χαρές σε έναν κλέφτη που «άδειαζε» το σπίτι της. Ο κλέφτης αιφνιδιάστηκε. Δεν περίμενε με τίποτε να δει στην πόρτα του σαλονιού να τον κοιτάζει μια γυμνή όμορφη ξανθιά κοπέλα.

Μόλις ανέκτησε την αυτοκυριαρχία του έβγαλε το όπλο του και της ζήτησε να ανοίξει και το χρηματοκιβώτιο της για να πάρει ότι είχε μέσα. Το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο και ο κλέφτης παρασυρμένος από την ομορφιά του μοντέλου της είπε να ξαπλώσει στο κρεβάτι και έφυγε χωρίς να κλέψει τίποτα.

*****

• Ψέκασε με αποσμητικό χώρου το αυτοκίνητο, άναψε το τσιγάρο και έγινε αυτό που φαντάζεστε

Όλα έγιναν στο Χάλιφαξ της Βρετανίας το περασμένο Σάββατο. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου αφού ψέκασε τον χώρο με αποσμητικό έκανε μια πολύ λάθος κίνηση.

Όπως λένε από την πυροσβεστική, προφανώς ο οδηγός ψέκασε παραπάνω από όσο έπρεπε το εσωτερικό του αυτοκινήτου με αποσμητικό χώρου. Στην συνέχεια, άναψε τσιγάρο με αποτέλεσμα να γίνει φοβερή έκρηξη που έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και τις πόρτες. Ο οδηγός ευτυχώς τραυματίσθηκε ελαφρά.

Η αστυνομία αναφερόμενη στο περιστατικό είπε ότι ο οδηγός ήταν πολύ τυχερός στην ατυχία του και προειδοποίησε τους ιδιοκτήτες οχημάτων να ακολουθούν τις συμβουλές ασφαλείας.

Ο οδηγός ήταν σταματημένος σε φανάρι όταν έγιναν όλα το μεσημέρι τους Σαββάτου. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που έσπασαν και τζαμαρίες από γειτονικά καταστήματα.


• Ανήλικος ξέφυγε από φωτιά οδηγώντας
• Κάλεσε την ΕΜΑΚ για να βγάλει ένα… πιτ μπουλ από το ΙΧ του
• Κλέφτης μπούκαρε σε σπίτι και εκεί που έκλεβε είδε μπροστά του γυμνό ένα μοντέλο να τον
• Ψέκασε με αποσμητικό χώρου το αυτοκίνητο, άναψε το τσιγάρο και έγινε αυτό που φαντάζεστε

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής