breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Τον σκότωσαν με ρόπαλα του μπέιζμπολ στον γάμο του

Οι απρόσκλητοι επισκέπτες ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον γαμπρό κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.

Ο Joe Melgoza, ένας 30χρονος άντρας από την Καλιφόρνια, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με την αγαπημένη του και λίγο αργότερα το ζευγάρι παραχώρησε δεξίωση σε φίλους και συγγενείς.

Σύμφωνα με την Daily Mail, δύο αδέλφια πήγαν απρόσκλητα στον χώρο της δεξίωσης και ξεκίνησαν καυγά με προσκεκλημένους του ζευγαριού. Τότε ο Joe θέλησε να τους απομακρύνει.

Τα δυο αδέλφια, ο 28χρονος Rony Castaneda Ramirez και ο 19χρονος Josue Castaneda Ramirez σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, έφυγαν από τον γάμο και λίγη ώρα αργότερα έστησαν ενέδρα στον γαμπρό και τον ξυλοκόπησαν με ρόπαλα του μπέιζμπολ.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι στο κατώφλι ενός σπιτιού κοντά στον χώρο της δεξίωσης. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο γαμπρός υπέκυψε στα τραύματα του αφήνοντας πίσω του την μόλις λίγων ωρών σύζυγο του και την 11χρονη κόρη τους, ενώ οι δυο δράστες συνελήφθησαν και κατηγορούνται για δολοφονία, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

*****

• Της έπεσε τριθέσιος καναπές στο κεφάλι ενώ έβγαζε τα σκουπίδια

Η 30χρονη γυναίκα από τη Σκωτία νοσηλεύεται με κατάγματα στην σπονδυλική της στήλη αλλά και σε όλο της το σώμα, καθώς έπεσε επάνω της ένας καναπές.

Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε μια 30χρονη αισθητικός, η Edita Butkeviciut από την Σκωτία, καθώς τραυματίστηκε από καναπέ που έπεσε πάνω της από μπαλκόνι, την ώρα που εκείνη πετούσε τα σκουπίδια. Η γυναίκα νοσηλεύεται με κατάγματα στην σπονδυλική της στήλη αλλά και σε όλο της το σώμα, ενώ η ανάρρωσή της προβλέπεται να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες, καθώς πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.

«Είναι πραγματικά τυχερή που έζησε από αυτό που συνέβη. Είμαι ευγνώμον για όλη την υποστήριξη που έχουμε δεχτεί τις τελευταίες ημέρες» δήλωσε ο φίλος της 30χρονης με τον οποίον μιλούσε στο τηλέφωνο όταν έγινε το ατύχημα.

«Ξαφνικά η γραμμή κόπηκε» περιγράφει ο ίδιος, ενώ λίγο αργότερα τηλεφώνησε στο κατάστημα όπου εργαζόταν η 30χρονη και έτσι έμαθε τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με το BBC, δύο άνδρες ηλικίας 26 και 31 ετών κατηγορούνται για το περιστατικό από την αστυνομία της Σκωτίας.

Η 30χρονη γυναίκα έμεινε αβοήθητη για περίπου μία ώρα αφού κανένας δεν άκουγε τις φωνές της αμέσως μετά το συμβάν. ενώ ο άνδρας που τη βρήκε τραυματισμένη, περιγράφοντας τη σκηνή, είπε «άκουσα μία νεαρή γυναίκα να ουρλιάζει κι έτσι κάλεσα τις πρώτες βοήθειες. Έπρεπε να πω τρεις φορές στο τηλεφωνικό κέντρο ότι έπεσε ένας καναπές από μπαλκόνι επάνω της για να με πιστέψουν».

«Άνθρωποι επίσης έτρεξαν να βοηθήσουν φέρνοντας κουβέρτες και μεταφέραμε τους κάδους για μπορέσει το ασθενοφόρο να περάσει».  

*****

• Εντυπωσιακά γλυπτά από πάγο

Εντυπωσιακά γλυπτά από πάγο που σμιλεύονται με υπομονή, μεράκι και αγάπη, ξεχωριστά τόσο για τα μεγέθη, τον όγκο και το μήνυμά τους, που είναι η αλληλεγγύη και η αγάπη, παρουσιάζονται στην παραδουνάβια πόλη Ρούσε της Βουλγαρίας, στη διάρκεια του "Ruse Ice Fest" που, κάθε χρόνο, προσελκύει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες.

Το Φεστιβάλ, όπως μετέδωσε η δημόσια ραδιοφωνία της Βουλγαρίας, διεξάγεται από τις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου και έχει "μετατραπεί" σε πρωταγωνιστή των χειμερινών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στη βουλγαρική πόλη.

Η πρώτη διοργάνωση του φεστιβάλ έγινε το 2014 και φιλοδοξία των διοργανωτών ήταν να καταστεί ετήσιος θεσμός που θα αγκαλιάσουν οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες της πόλης.

*****

• 200.000 δολάρια πωλήθηκε σε δημοπρασία η πρώτη κάπα του Σούπερμαν!

Η πρώτη κάπα που φορούσε ο ηθοποιός Κρίστοφερ Ριβ στην ταινία "Σούπερμαν" πωλήθηκε σε δημοπρασία στο Λος Άντζελες έναντι 193.750 δολαρίων (περίπου 174.000 ευρώ), ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών Julien's Auctions.

Συνολικά για τα γυρίσματα της ταινίας “Σούπερμαν”, η οποία βγήκε στις αίθουσες το 1979, χρησιμοποιήθηκαν από τον ομώνυμο ήρωα μόνον έξι κόκκινες κάπες.

Ανάμεσα στα περίπου 400 αντικείμενα που πωλούνταν στη δημοπρασία αυτή βρίσκονταν επίσης πολλά κοστούμια του “Star Trek”, όπως η στολή που φορούσε ο ηθοποιός σερ Πάτρικ Στιούαρτ όταν υποδυόταν τον κυβερνήτη Ζαν-Λικ Πικάρ, η οποία πωλήθηκε έναντι 28.800 δολαρίων (περίπου 25.000 ευρώ) ή η στολή που φορούσε ο Λέοναρντ Νίμοϊ υποδυόμενος τον Σποκ στο “Star Trek: Deep Space Nine”, η οποία αγοράστηκε έναντι 20.000 δολαρίων (σχεδόν 18.000 ευρώ).

Υψηλότερη τιμή έπιασε η στολή που φορούσε ο Νταν Ακρόιντ στο “Ghostbusters II”, η οποία πωλήθηκε έναντι 32.000 δολαρίων (περίπου 28.000), πρόσθεσε ο οίκος Julien’s Auctions, ο οποίος εξειδικεύεται στις δημοπρασίες σουβενίρ και αντικειμένων συλλογών που συνδέονται με το Χόλιγουντ και τους αστέρες του.

*****

• Τουαλέτα… ασανσέρ σε δημόσια υπηρεσία!

Η εφευρετικότητα δεν λείπει από τις δημόσιες υπηρεσίες, ωστόσο η συγκεκριμένη τουαλέτα σπάει κάθε ρεκόρ!

Πρόκειται για την τουαλέτα… ανελκυστήρα η οποία βρίσκεται στο γραφείου του Κτηματολογίου στον Εσταυρωμένο στο Ηράκλειο, στο πίσω μέρος του κτιρίου.

Αν δεν υπήρχε η ένδειξη “WC ΑΝΔΡΩΝ ΑΜΕΑ” τίποτα δεν θα προειδοποιούσε για το εσωτερικό αυτού του… ασυνήθιστου ασανσέρ!

Και όταν η πόρτα ανοίγει αποκαλύπτεται το γνωστό εσωτερικό μιας συνηθισμένης τουαλέτας.

Τώρα το αν ανεβοκατεβαίνει, ο αναγνώστης που έστειλε τις φωτογραφίες στο ekriti, ενημερώνει ότι δεν τη δοκίμασε…


• Της έπεσε τριθέσιος καναπές στο κεφάλι ενώ έβγαζε τα σκουπίδια
• Εντυπωσιακά γλυπτά από πάγο
• 200.000 δολάρια πωλήθηκε σε δημοπρασία η πρώτη κάπα του Σούπερμαν!
• Τουαλέτα… ασανσέρ σε δημόσια υπηρεσία!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής