breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Αποχαιρετούν το 2019 οι ομάδες

ΕΠΣ Ημαθίας : Αποχαιρετούν το 2019 οι ομάδες

Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου αποχαιρετούν τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι ομάδες που αγωνίζονται στα τρία ανδρικά πρωταθλήματα (Α', Β' και Γ' κατηγορίας) της ΕΠΣ Ημαθίας και φυσικά και των τμημάτων υποδομής της.

Στην Α' κατηγορία, στην οποία όπως είναι γνωστό προπορεύεται ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και την τετράδα των πλεϊ οφ την συμπληρώνουν ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ο ΦΑΣ Νάουσας και ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας αύριο Σάββατο θα διεξαχθεί η 16η αγωνιστική (1η του β' γύρου) με τις ομάδες να επιστρέφουν σε επίσημη αγωνιστική δράση μετά 15 ημέρες και συγκεκριμένα το Σάββατο 4 Ιανουαρίου του 2020 με τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής.

Στην Β' κατηγορία και στους δύο ομίλους, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου επίσης πραγματοποιείται η τελευταία αγωνιστική για την χρονιά που φεύγει, με τις ομάδες να επανέρχονται στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους μετά τρεις εβδομάδες και συγκεκριμένα την Κυριακή 12 Ιανουαρίου του 2020.

Για τρεις ολόκληρες εβδομάδες διακόπτεται και το πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας, η τελευταία επίσημη αγωνιστική για το 2019 του οποίου διεξάγεται μεθαύριο Κυριακή 22 Δεκεμβρίου το πρωί, με τις ομάδες να επιστρέφουν στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις την Κυριακή 12 Ιανουαρίου του 2020.

Τέλος για τον θεσμό του Κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων η κλήρωση για την επόμενη φάση, που διεξάγεται με διπλούς αγώνες, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας με τους αγώνες, που όπως ήδη αναφέραμε είναι διπλοί σ' αυτήν την φάση, να διεξάγονται την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, οι πρώτοι και οι ρεβάνς μετά 15 ημέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου του 2020.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής