breaking news Νέο

Για το «10 στα 10» πάει ο Φίλιππος Βέροιας αύριο κόντρα στον Μακεδονικό Νεάπολης εκτός έδρας

Για το «10 στα 10» πάει ο Φίλιππος Βέροιας αύριο κόντρα στον Μακεδονικό Νεάπολης εκτός έδρας

Η 10η αγωνιστική (και προτελευταία του α’ γύρου) του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 Ανδρών στον βόρειο όμιλο προβάλλει αύριο, με τον Φίλιππο να έρχεται αντίπαλος του Μακεδονικού Νεάπολης εκτός έδρας, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας έχουν ως επιδίωξη να επεκτείνουν το σερί των νικών τους, το οποίο, αφενός θα τους επιτρέψει να διαφυλάξουν το αήττητο στο πρωτάθλημα και, αφετέρου να διατηρήσουν την διαφορά των 8 βαθμών από την δεύτερη βαθμολογικά ομάδα της Κομοτηνής.

 

Χωρίς Κώστα Τσιάρα και - κατά

πάσα πιθανότητα - Στέλιο Τζιουμάκα

Στο ματς, αυτό, πέρα από την δεδομένη απουσία του Κώστα Τσιάρα, ο οποίος και πρόκειται να επανέλθει στην αγωνιστική δράση στις αρχές του 2020, απών θα είναι - κατά πασα πιθανότητα - και ο Στέλιος Τζιουμάκας, ο οποιος νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και υποβάλλεται σε θεραπεία. Άξιο αναφοράς το ότι ο εν λόγω παίκτης στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αρη Θεσσαλονίκης, εισήλθε σ’ αυτό για την εκτέλεση ενος μόνο σερβίς (!) και αμέσως εξήλθε χωρίς να έχει αγωνιστική παρουσία στο υπόλοιπο του αγώνα!

 

Τελευταία προπόνηση σήμερα

το απόγευμα στο “Δ. Βικέλας”

Ο Σωκράτης Τζιουμάκας θα περιμένει σήμερα στις 18.15 τους παίκτες του στο “Δημήτριος Βικέλας” για την τελευταία προπονηση, πριν την δοκιμασία του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Μακεδονικό στο κλειστό της Νεάπολης (19.00).

 

Δ. Πιτούλιας: «Δεν μας χαμογέλασε

η κλήρωση του κυπέλλου»

Στο μεταξύ, κάθε άλλο παρά χαμόγελα έφερε στην ομάδα του Φιλίππου η κλήρωση του κυπέλλου, η οποία πραγματοποιήθηε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΠΕ, αφού την ανέδειξε για αντίπαλο τον ΑΟΠ Κηφισιάς, στην φάση των “16” της διοργάνωσης.

«Δεν μας χαμογέλασε η τύχη στην κλήρωση του κυπέλλου, η οποία έφερε στο δρόμο της ομάδας μας την Κηφισιά. Μία πολύ δυνατή ομάδα που διαθέτει 4 ξενους στο ρόστερ της και  μάλιστα πριν από 15 ημέρες περίπου νίκησε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας με 2-3 σετ στο πρωτάθλημα της βόλεϊ Λινγκ!» σχολίασε για το αποτέλεσμα της κλήρωσης του κυπέλλου ο Δημήτρης Πιτούλιας, επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του τμήματος βόλεϊ του Φιλίππου Βέροιας. Προσέθεσε δε με νόημα: «Το λέω αυτό, γιατί σε εμάς δόθηκε κλειδάριθμο που θα παίζαμε με ομάδα της Αθήνας, σε σχέση με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης που κληρώθηκαν μεταξύ τους!»

 

Κύπελλο Ανδρών: Ξεχωρίζουν

το ΟΦΗ - Παναθηναϊκός και

Παμβοχαϊκός - Φοίνικας Σύρου

Οσον αφορά στα άλλα παιχνίδια της κλήρωσης της 1ης αγωνιστικής της β’ φάσης (φάση των “16”) του κυπέλλου ανδρών, ΟΦΗ - Παναθηναϊκός ΑΟ και Παμβοχαϊκός - Φοίνικας Σύρου είναι τα ματς που ξεχωρίζουν, ενω στα “μαλακά” έπεσαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ που κληρώθηκαν να αγωνισθούν κόντρα σε ΑΣ Αρμενίων και Πήγασο Πολίχνης εκτός έδρας αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας - ΑΟΠ Κηφισιάς

ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΑΟ Φοίνικας Σύρου

ΟΦΗ - Παναθηναϊκος ΑΟ

ΑΕ Αρμενίων - Ολυμπιακός ΣΦΠ

ΑΣ Αρης - ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων

Πήγασος Πολίχνης - ΠΑΟΚ

ΑΕΝ Πανοράματος - ΧΑΝΘ

Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - ΜΓΣ

Εθνικός Αλεξανδρούπολης

* Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 22 Ιανουαρίου 2020.

 

Από τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής