breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Το «Lord of the Rings» αναζητά φαφούτηδες, τριχωτούς και ρυτιδιασμένους κομπάρσους

Απελπισμένοι στην αναζήτηση κομπάρσων για να υποδυθούν τα Ορκς είναι οι παραγωγοί της τηλεοπτικής σειράς Lord of the Rings οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να δημοσιεύσουν αγγελία στη Νέα Ζηλανδία με την οποία αναζητούν... φαφούτηδες, τριχωτούς και ρυτιδιασμένους άνδρες.

Τα γυρίσματα για τη νέα σειρά της Amazon αναμένεται να ξεκινήσουν το 2020. Η μία από τις δύο εταιρείες που έχουν αναλάβει το κάστινγκ ανήρτησε αγγελία στο Facebook ζητώντας υποψηφίους με ύψος είτε κάτω από 1,5 μέτρο είτε πάνω από 1,95 μ. με «θαυμάσιες μύτες» και «χαρακτηριστικές φάτσες».

Η δεύτερη εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο εντοπισμού κομπάρσων ζήτησε ηθοποιούς με αρκετές ρυτίδες και «αρκετά τριχωτούς κάθε ηλικίας και εθνότητας».

Σύμφωνα με την Wall Street Journal υπάρχει μεγάλη δυσκολία για να εντοπιστούν κομπάρσοι για τη σειρά με βάση τα βιβλία του Τόλκιν με αποτέλεσμα οι εταιρείες «να βγουν στη γύρα».

Οι κομπάρσσοι στη Νέα Ζηλανδία πληρώνονται με περίπου 170 ευρώ την ημέρα με τους ειδικούς να λένε ότι οι δύσμορφοι ηθοποιοί θα βοηθήσουν στη μείωση του κόστους για μέικ απ.

*****

• Μετέφερε την πανάκριβη BMW αναποδογυρισμένη μέσα σε βαν

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι οδηγούσαν σε κεντρικό δρόμο της πόλης Ρανταούτι στη Ρουμανία. Ένα λευκό φορτηγό είχε στο πίσω μέρος του μια αναποδογυρισμένη BMW και την μετέφερε. Η BMW δεν είναι «δεμένη» έστω με κάποιον ιμάντα, αλλά τη συγκρατούσαν οι δυο πόρτες του λευκού βαν.

Τη φωτογραφία και το βίντεο τράβηξε ένας οδηγός που βρισκόταν πίσω από το απίστευτο γεγονός, ο Ρούμπεν Κοστέα. Στη συνέχεια την ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη λεζάντα: «Ρανταούτι 2019»

Κάποιοι εικάζουν ότι δεν είναι ολόκληρη η BMW μέσα στο φορτηγό γιατί πολύ απλά δεν χωράει. Θεωρούν ότι πρόκειται για κομμένο στη μέση, αυτοκίνητο και μάλιστα χωρίς μηχανή.

*****

• Γκάφα ολκής!

Κι όμως! Το αμερικανικό υπουργείο Γεωργίας έκανε την Γουακάντα, την μυθική πατρίδα του Black Panther, επίσημο ελεύθερο εμπορικό εταίρο!

Με άλλα λόγια έκαναν γκάφα ολκής αφού το Βασίλειο της Γουακάντα υπάρχει μόνο στην φαντασία των συγγραφέων του Μαύρου Πάνθηρα του ήρωα της Marvel. Εκπρόσωπος του υπουργείου Γεωργίας όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό είπε ότι το Βασίλειο της Γουακάντα μπήκε στην λίστα των εταίρων από λάθος από ένα τεστ που έκαναν οι υπάλληλοι του.

Όμως το αστείο πάει και παραπέρα. Στην λίστα των αγαθών τα οποία προφανώς εμπορεύονται οι δυο χώρες, δηλαδή οι ΗΠΑ και η Γουακάντα, περιλαμβάνονται οι πάπιες, τα γαιδούρια και οι αγελάδες.

Για όσους δεν είναι μυημένοι στο σύμπαν της Marvel, είναι μια φανταστική χώρα στην ανατολική Αφρική πατρίδα του υπερήρωα Black Panther.

Μετά την γκάφα τους η Γουακάντα βγήκε από την λίστα αλλά τα αστεία δεν έχουν τελειωμό. Όπως, ότι την έβγαλαν γιατί ξέσπασε εμπορικός πόλεμος με τις ΗΠΑ.

*****

• Αυστραλία: Χριστουγεννιάτικο δέντρο από καμένους κορμούς!

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από καρβουνιασμένα κλαδιά και άλλα απομεινάρια από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία στήθηκε στην κεντρική επιχειρηματική συνοικία του Σίδνεϊ.

Πρόκειται για μία οδυνηρή υπενθύμιση των φονικών πυρκαγιών που έχουν καταστρέψει ένα μεγάλο μέρος δασών στην Αυστραλία.

Το δέντρο φτιάχτηκε και διακοσμήθηκε με καψαλισμένους κορμούς, ένα καμένο ποδήλατο, έναν αχρηστευμένο συναγερμό πυρκαγιάς και άλλα κατεστραμμένα αντικείμενα του σπιτιού, που περιβάλλονται από δώρα τυλιγμένα σε κόκκινο, ασημί και χρυσό γυαλιστερό χαρτί. Οι πυρκαγιές σκότωσαν έξι ανθρώπους στη Νέα Νότια Ουαλία, πρωτεύουσα της οποίας είναι το Σίδνεϊ, κατέστρεψαν περισσότερα από 700 σπίτια και έκαψαν περισσότερα από 12 εκατ. στρέμματα γης.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ανακοίνωσε σήμερα ότι 99 φωτιές εξακολουθούν να μαίνονται.

Ο καλλιτέχνης Τζέιμς Ντάιβ είπε πως το δέντρο είναι ένα σύμβολο της σκιάς που ρίχνει η καταστροφή στην εορταστική περίοδο καθώς και της ανθεκτικότητας των αυστραλιανών κοινοτήτων.

«Το να πάω εκεί ήταν πιθανόν το κομμάτι της όλης διαδικασίας που επέδρασε περισσότερο πάνω μου», είπε στο Ρόιτερ. «… Γύρισα πίσω με δύο εντυπώσεις. Η μία, ήταν η κλίμακα. Πραγματικά σε χτυπάει. Η σιωπή, καθόλου πουλιά. Όλα απλώς έμειναν όπως ήταν.

«Αλλά στη συνέχεια, νομίζω πως το άλλο κομμάτι ήταν να βλέπεις τη δύναμη. Θέλω να πω, η αυστραλιανή ύπαιθρος ανακάμπτει ήδη, σαν σπόρος, όλα ανοίγουν.»

Το δέντρο δημιουργήθηκε με τη σύμπραξη του Ερυθρού Σταυρού και της δημοτικής αρχής της πόλης του Σίδνεϊ.

*****

• Ήθελε μεγαλύτερα στήθη, την πετσόκοψαν και τελικά τα αφαίρεσε και τα δύο

Μια γυναίκα από τη Ρωσία αναγκάστηκε να αφαιρέσει και τα δύο στήθη της μετά από μια αποτυχημένη πλαστική «επέμβαση», την οποία της έκανε η φίλη μιας φίλης της για μόλις 5 δολάρια! Την υπόθεση ανέδειξε η 32χρονη Alana Mamaeva, μια ρωσίδα που μάχεται κατά της κακοποίησης που μπορεί να προκαλέσει μια πλαστική επέμβαση για αισθητικούς λόγους, αναφέρει η Daily Mail.

Η 48χρονη είπε ότι επιθυμούσε να μεγαλώσει τα μικρά στήθη της. Τότε βρέθηκε μια μαϊμού-χειρουργός, φίλη μιας φίλης της, της έδειξε τα δικά της και της είπε ότι θα μπορούσε σύντομα να τα αποκτήσει, απλά κάνοντας ενέσεις βαζελίνης που θα κόστιζαν μόνο 5 δολάρια. Για να την πετσοκόψουν μάλιστα της ζήτησαν να πληρώσει και τα υλικά που θα χρησιμοποιούνταν και κόστιζαν 4,70 δολάρια!

Η «επέμβαση» έγινε στο σπίτι της, χωρίς αναισθητικό, με την υποτιθέμενη γιατρό να τις κάνει ενέσεις 6 κουτιά βαζελίνης.

Η γυναίκα δηλώνει μετανιωμένη. «Εκλιπαρώ άλλες γυναίκες να μην κάνουν ποτέ ό,τι έκανα εγώ. Θα το μετανιώσετε, όχι τον πρώτο χρόνο, αλλά αργότερα».

Ο γιατρός αφαίρεσε και τα δύο στήθη και όπως είπε θα προσπαθήσει να τα φτιάξει ξανά μετά από έξι μήνες, αφαιρώντας δέρμα από την κοιλιά της ασθενούς.


• Μετέφερε την πανάκριβη BMW αναποδογυρισμένη μέσα σε βαν
• Γκάφα ολκής!
• Αυστραλία: Χριστουγεννιάτικο δέντρο από καμένους κορμούς!
• Ήθελε μεγαλύτερα στήθη, την πετσόκοψαν και τελικά τα αφαίρεσε και τα δύο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής