breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Κρίσιμο παιχνίδι την Κυριακή

 ΒΕΡΟΙΑ: Κρίσιμο παιχνίδι την Κυριακή

Τελευταία επίσημη και ίσως πιο κρίσιμη αγωνιστική για την χρονιά που φεύγει για την ΒΕΡΟΙΑ, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας, στο δημοτικό γήπεδο Νεάπολης της Νίκαιας τον βασικό αυτήν την στιγμή αντίπαλό της στην διεκδίκηση μιας από τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα Ιωνικό.

Η ΒΕΡΟΙΑ χρειάζεται τουλάχιστον να μην ηττηθεί για να διατηρήσει στην χειρότερη περίπτωση την διαφορά των τριων βαθμών που την χωρίζουν από τον αυριανό αντίπαλό της ο οποίος έχει 24 βαθμούς (21 έχει η ΒΕΡΟΙΑ), έτσι ώστε στον β' γύρο, αφού ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο ο πρώτος, να καταφέρει να καλύψει την διαφορά και να ολοκληρώσει, όπως ήδη αναφέραμε το πρωτάθλημα τερματίζοντας σε μια από τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις στις οποίες αυτή τη στιγμή βρίσκονται τα Τρίκαλα με 28 βαθμούς και ο Ιωνικός με 24 (η ΒΕΡΟΙΑ που βρίσκεται στην 3η θέση, επαναλαμβάνουμε έχει 21).

Το ιδανικό αποτέλεσμα βέβαια θα ήταν η νίκη, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα ισοβαθμούσε με τον Ιωνικό στους 24 βαθμούς και παράλληλα θα αποκτούσε και πλεονέκτημα αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας το πρώτο κριτήριο για την κατάταξη των ομάδων που ισοβαθμούν είναι τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Φυσικά και η ισοπαλία δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι θα διατηρείτο η διαφορά των τριών βαθμών έχοντας ξεπεράσει ένα από τα πιο δύσκολα εμπόδια και δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι στον δεύτερο γύρο αντιμετωπίζει στην έδρα της και τους δύο βασικούς αυτή τη στιγμή ανταγωνιστές της στην «μάχη» της ανόδου, τα Τρίκαλα και τον Ιωνικό, αλλά και τον τέταρτο αν θέλετε Ολυμπιακό Βόλου.

Τον αγώνα Ιωνικού – ΒΕΡΟΙΑ που είναι και ο πιο ενδιαφέρον της τελευταίας αγωνιστικής του α' γύρου του πρωταθλήματος της Football League ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Αντωνίου από την Ανατολική Αττική με βοηθούς τον Πήττα από την Ηλεία και τον Καλλή επίσης από την Ανατολική Αττική.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής