breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Ο Δήμος Ηρακλείου έκανε ορθογραφικό λάθος στο βάψιμο δρόμου

Ο άνθρωπος που ανέλαβε να βάψει τον δρόμο μπροστά από την στάση λεωφορείου, μάλλον έχει ένα θέμα με τα Αγγλικά. Με τα μάτια γουρλωμένα, αρνούμενοι να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν, έμειναν αρκετοί κάτοικοι του Ηρακλείου που περνούσαν από την οδό Έβανς.

Εκεί λοιπόν ο Δήμος είπε να βάζει τον δρόμο μπροστά από μία στάση λεωφορείου, προκειμένου να γίνει κατανοητό πως στο συγκεκριμένο σημείο απαγορεύεται το παρκάρισμα.

Ως εδώ όλα καλά και μπράβο του...

Το θέμα όμως είναι, πως αυτός που ανέλαβε να φέρει εις πέρας το έργο αυτό, μάλλον είχε ένα θεματάκι με τα Αγγλικά.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός οτι την λέξη bus την έγραψε λάθος, χρησιμοποιώντας και Ελληνικά και Αγγλικά γράμματα.

*****

• Αν καείτε από ζεστό ρόφημα σε πτήση δείτε τι προβλέπει η νομοθεσία

Πλέον υπάρχει απόφαση που χρησιμοποείται ως προηγούμενο σε ανάλογες δικαστικές αποφάσεις. Επιβάτης δικαιώθηκε αφού αεροσυνοδός έριξε πάνω του καφέ που έκαιγε, δικάζοντας αποζημίωση που πρέπει να πληρώσει η αεροπορική εταιρεία.

Το Δικαστήριο της ΕΕ, το οποίο εδρεύει στο Λουξεμβούργο δικαίωσε έναν πατέρα που προσέφυγε στη δικαισύνη όταν η εξάχρονη κόρη του απέκτησε μικρής έκτασης έγκαυμα απο λάθος της εταιρείας, όπως λέει αναλυτικά η απόφαση.

Η αεροπορική εταιρεία υποστήριξε ότι ευθύνεται μόνο για ατυχήματα γύρω από την πτήση και τραυματισμούς που προκαλούνται από πιθανές αναταραξεις, αλλά το δικαστήριο ήταν κατηγορηματικό.

Η εταιρεία ευθύνεται για όλους τους τραυματισμούς εντός αεροπλάνου, εκτός αν αποδείξει ότι ο τραυματισμένος είχε δόλο.

*****

• Κοίταξε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και αυτό που είδε δεν ήταν μπάλα!

Μια πιτσιρίκα χάζευε τα στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της. Η 10χρονη Ίντια Νιούμαν κοίταζε ένα προς ένα τα στολίδια στο δέντρο του σπιτιού στο Νιούναν της Τζόρτζια όταν ξαφνικά ένα από αυτά κουνήθηκε!

Όπως διηγήθηκε η μαμά της στο CNN όλα έγιναν την Τετάρτη όταν η μικρή μπήκε τρέχοντας στην κουζίνα λέγοντάς της: «Μαμά! Υπάρχει ένα τρομακτικό στολίδι στο δέντρο μας!»

Η αλήθεια είναι ότι η οικογένεια έχει πολλά στολίδια σε μορφή κουκουβάγιας και αρχικά η μητέρα της νόμιζε ότι μιλούσε για ένα από αυτά. Όμως, πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι επρόκειτο για ένα ζωντανό, ολοζώντανο πουλί μέσα στο δέντρο!

*****

• Γυναίκα σε κατάσταση υστερίας, εισέβαλλε σε γάμο και φώναξε «Σε αγαπώ» στον γαμπρό - Μετά χαστούκισε τη νύφη

Οι παρευρισκόμενοι στο γάμο άκουσαν τις φωνές από την άκρη του δωματίου και είδαν μια γυναίκα να εισβάλλει σαν σίφουνας και να φωνάζει προς τον γαμπρό: «Μην την παντρευτείς. Σε αγαπάω ακόμη» πριν κάποιος προλάβει να αντιδράσει η γυναίκα είχε πλησιάσει ήδη το ζευγάρι και είχε σκαμπιλίσει την εμβρόντητη νύφη.

Το περιστατικό έγινε στην πόλη του Μεξικό. Όπως έγραψαν όμως οι κακές γλώσσες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ανέβηκε το βίντεο, ο γαμπρός ήταν λίγο ατακτούλης και ενώ ετοιμαζόταν να παντρευτεί έβγαινε ραντεβού και με τη γυναίκα που αργότερα «μπούκαρε» στο γάμο του.

*****

• Ασυγκράτητο ζευγάρι παρέδωσε... μαθήματα σεξ μπροστά από σχολείο και μέσα σε λεωφορείο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει ένα ζευγάρι, το οποίο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τις ορμές του και πιάστηκε να κάνει σεξ μέσα σε ένα λεωφορείο, σε μια συνοικία του Μάντσεστερ στην Βρετανία.

Το περιστατικό κατέγραψε σε βίντεο ένας διερχόμενος οδηγός, ο οποίος το έστειλε στη γυναίκα του και εκείνη το χαρακτήρισε «αηδιαστικό».

Ο οδηγός δεν είχε σκοπό να διαδώσει το υλικό, μέχρι τη στιγμή που διαπίστωσε ότι το λεωφορείο κατευθυνόταν προς το σημείο που υπήρχε σχολείο και έτσι αποφάσισε να… ξεμπροστιάσει το ζευγάρι.

*****

• Ρεκόρ για Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ιαπωνία

Μια πόλη της Ιαπωνίας κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη διακόσμηση ενός τεράστιου χριστουγεννιάτικου δέντρου με 51.626 κάρτες με μηνύματα που έγραψαν παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή στην πόλη Μοριγιάμα, στη Δυτική Ιαπωνία ανακοίνωσε ότι μαθητές από σχολεία και από παιδικούς σταθμούς της περιοχής κλήθηκαν να γράψουν τις επιθυμίες τους για την πόλη και τους εαυτούς τους σε στρόγγυλες κάρτες με διάμετρο 9,4 εκατοστών, οι οποίες κρεμάστηκαν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 30,5 μέτρων στο δημοτικό σχολείο, Nakasu Elementary School.

Οι κάρτες φτιαγμένες από υλικά που κάνουν αντανάκλαση πρόσφεραν ένα εντυπωσιακό θέαμα, όταν το δένδρο φωτίστηκε.

Κριτές του Γκίνες ήταν σε ετοιμότητα την περασμένη Κυριακή για να επιθεωρήσουν το δέντρο και να παραδώσουν στους τοπικούς αξιωματούχους το πιστοποιητικό ότι κατέχουν το ρεκόρ χριστουγεννιάτικου δέντρου με τον μεγαλύτερο αριθμό μηνυμάτων.


• Αν καείτε από ζεστό ρόφημα σε πτήση δείτε τι προβλέπει η νομοθεσία
• Κοίταξε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και αυτό που είδε δεν ήταν μπάλα!
• Γυναίκα σε κατάσταση υστερίας, εισέβαλλε σε γάμο και φώναξε «Σε αγαπώ» στον γαμπρό - Μετ
• Ασυγκράτητο ζευγάρι παρέδωσε... μαθήματα σεξ μπροστά από σχολείο και μέσα σε λεωφορείο
• Ρεκόρ για Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ιαπωνία

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής