breaking news Νέο

«Μυριώνυμον Εύχος», παρουσίαση Χαριστήριας Έκδοσης από τον Δ. Ι. Καρασάββα

«Μυριώνυμον Εύχος», παρουσίαση Χαριστήριας Έκδοσης από τον Δ. Ι. Καρασάββα

Με αφορμή την συμπλήρωση 25ετούς Διακονίας του Μητροπολίτη Μας Κου Παντελεήμονος, η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κυκλοφόρησε Χαριστήρια Έκδοση προς τιμή του, με τίτλο «Μυριώνυμον Εύχος» (Βέροια 2019).

Με την ολιγοσέλιδη, πλην πολυτελή αυτή έκδοση, τιμώνται το Χρυσούν Ιωβηλαίον Ιερωσύνης και το Αργυρούν Ιωβηλάιον Αρχιερωσύνης του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μας Κου Κου Παντελεήμονος.

Αυτή η Χαριστήρια Έκδοση περιέχει ένα εκτενές Βιογραφικό Σημείωμα του Μητροπολίτη Μας, καθώς και κορυφαίες στιγμές του Ιερατικού Βίου του, όπως οι Χειροτονίες του, σε Διάκονο (Λονδίνο 19.10.1969), σε Πρεσβύτερο (Θεσσαλονίκη 11.1.1976), σε Επίσκοπο Βεροίας (Θεσσαλονίκη 29.5.1994), και η Ενθρόνιση του (Βέροια 10.7.1994). Επίσης, περιλαμβάνει αποσπάσματα από τα Μηνύματα των Προκαθημένων των Εκκλησιών, όπως, του Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και Νέας Ρώμης Βαρθολομαίου, του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρου Β’, του Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννου Γ’, του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου Γ’, του Πατριάρχη Μόσχας και πάσης Ρωσίας Κύριλλου, του Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίου, του Πατριάρχη Ρουμανίας Δανιήλ, του Πατριάρχη Βουλγαρίας Νεόφυτου, του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου Β΄, και του Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας Σάββα. Η έκδοση ολοκληρώνεται με φωτογραφίες από την εκκλησιαστική ζωή της Μητροπόλεώς μας.

Πρόκειται για μία έκδοση που μας θυμίζει την πορεία ενός Άξιου Τέκνου της Ορθοδοξίας που η Χάρη του Θεού τον έφερε Ποιμενάρχη Μας στην Αποστολική Εκκλησία της Βέροιας!

 

Δ. Ι. ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής