breaking news Νέο

Επισκέψεις στο Γηροκομείο Βέροιας

  • Επισκέψεις στο Γηροκομείο Βέροιας
  • Επισκέψεις στο Γηροκομείο Βέροιας
  • Επισκέψεις στο Γηροκομείο Βέροιας
  • Επισκέψεις στο Γηροκομείο Βέροιας

Τα Δ.Σ. της Μ.Φ.Η. «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας», του «Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας» και οι Τρόφιμοι ευχαριστούν θερμά για τις επισκέψεις τους στο Γηροκομείο Βέροιας :

-Την Ορθόδοξη Αδελφότητα «ΙΕΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ - Κύκλοι Μελέτης Αγίας Γραφής», την Κυκλάρχισσα κ. Πελαγία Σαρησάββα για την ομιλία της, καθώς επίσης και για το ποσό των 300 Ε, περίσσευμα αγάπης και προσφοράς τους, για τις ανάγκες του Γηροκομείου Βέροιας.

-Τον Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας,  κ. Διονύσιο Κούγκα, συνοδευόμενο από τον Υπ/δντή κ. Βάιο Γούναρη και προσωπικό, για την επίσκεψή τους στο Γηροκομείο Βέροιας εν’ όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, καθώς επίσης και για την ευγενική προσφορά απορρυπαντικών, είδη προσωπικής υγιεινής και τροφίμων στους Ηλικιωμένους του Γηροκομείου Βέροιας, από το προσωπικό και τις οικογένειες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας .

-Την Εφορία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, τη μουσειοπαιδαγωγό ΕφΑ Ημαθίας κ. Φώτω Παπαργυρούδη, σε συνεργασία με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, τη Δ/ντρια κ. Μάνια Χρυσούλα, τους Μαθητές και τους εκπαιδευτικούς συνοδούς του Ειδικού Σχολείου, για την αναβίωση του Αρχαίου Εθίμου «ΕΙΡΕΣΙΩΝΗ» - Εορταστικό εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Μουσείου Βασιλικών Τάφων των Αιγών.

-Το 9ο Δημοτικό Σχολείο, τους μαθητές της ΣΤ Τάξης  και τους συνοδούς Δασκάλους κ.κ. Αναστασίου Γεωργία, Τσιάρα Γεώργιο και Μπατσαρά Γεώργιο, για το ευχάριστο κλίμα που πρόσφεραν στους Ηλικιωμένους με τραγούδια και χριστιανικούς ύμνους, καθώς επίσης και για την ευγενική προσφορά τροφίμων και ειδών προσωπικής  υγιεινής και απορρυπαντικών, προϊόν αγάπης από τους δασκάλους και μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου.  

- Το Δημόσιο ΙΕΚ Νοσηλευτικής Νοσοκομείου Βέροιας, τις συνοδούς καθηγήτριες κ. Γεωργιτζίκη Δέσποινα Δ/ντρια, κ. Αναστασίου Βιργινία, κ. Κακούλη Αναστασία και κ. Παρτσιοπούλου Παρασκευή και τους καταρτιζόμενους μαθητές, για την επίσκεψή τους στο Ίδρυμα, καθώς επίσης και για την ευγενική προσφορά τροφίμων, χαρτικών ειδών και απορρυπαντικών, για τους Ηλικιωμένους του Γηροκομείου Βέροιας.

-Τη Μουσική Ομάδα Μαθητών του 1ου Γυμνασίου Βέροιας, για την επίσκεψή τους στο Γηροκομείο Βέροιας, καθώς επίσης και για την ευγενική προσφορά τροφίμων για την κάλυψη αναγκών του Γηροκομείου Βέροιας, προϊόν αγάπης από εισιτήρια των παρισταμένων της μουσικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο του 1ου Γυμνασίου Βέροιας.

-Τους μαθητές και μαθήτριες, Σύλλογοι Καθηγητών, Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Βέροιας, για την επίσκεψή τους στο Γηροκομείο Βέροιας, καθώς επίσης για το ευχάριστο κλίμα που πρόσφεραν στους Ηλικιωμένους με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και δώρα, καθώς επίσης και για τη δωρεά χρηματικού ποσού για οικονομική ενίσχυση στο Γηροκομείο Βέροιας.

-Το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, για την επίσκεψή τους στο Ίδρυμα, καθώς επίσης και για την ευγενική προσφορά από τους μαθητές, δώρα  και επαγγελία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών καλάντων και ευχών.

-Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, για την παρουσίαση στο χώρο του Γηροκομείου Βέροιας της παράστασης «κι όλα μαζί μια λύπη και μια ομορφιά», δραματοποιημένες ιστορίες και μύθους της Ημαθίας σε θεατρικό αναλόγιο με συνοδεία μουσικής και τραγουδιών.  

-Τους μαθητές Α2 και Γ2  του 4ου Λυκείου Βέροιας  και τις συνοδούς καθηγητές για την επίσκεψή τους στο Γηροκομείο Βέροιας, καθώς επίσης και για το ευχάριστο κλίμα που πρόσφεραν στους Ηλικιωμένους με τραγούδια και χριστιανικούς ύμνους, καθώς επίσης και για την ευγενική προσφορά δώρων στους Ηλικιωμένους του Ιδρύματος.

  -Την κ. Φρόσω Καρασαρλίδου, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ημαθίας, για την επίσκεψή της στο Ίδρυμα και τη συνάντησή της με το Δ.Σ. του Ιδρύματος, καθώς επίσης και την προσφορά φρούτων  και κομπόστες για  τους Ηλικιωμένους του Γηροκομείου Βέροιας. 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής