breaking news Νέο

EΠΣ Ημαθίας : Νέα πρόσωπα στον πάγκο των ομάδων

EΠΣ Ημαθίας : Νέα πρόσωπα στον πάγκο των ομάδων

Τρία νέα πρόσωπα προστέθηκαν το τελευταίο διάστημα στους πάγκους των ομάδων της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας, που και τα τρία έχουν σχέση με το Μακροχώρι. Πρόκειται για τον Τάκη Τσακαλίδη, τον Δημήτρη Χαλκιά και τον Γιώργο Απόσογλου καθώς και οι τρεις ξεκίνησαν την ποδοσφαιρική, αλλά και την προπονητική καριέρα τους, από την ομάδα του Μακροχωρίου. Έτσι αισίως αυτή την στιγμή πέντε από τους 16 προπονητές της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας, είναι Μακροχωρίτες: Ο Γιάννης Κερλίδης του Ροδοχωρίου, ο Γρηγόρης Ηλιάδης του Μακροχωρίου και οι τρεις τους οποίους αναφέραμε. Ο Τάκης Τσακαλίδης που αντικατέστησε τον Αργυρίου στον πάγκο του Μ. Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, ο Δημήτρης Χαλκιάς που αποχώρησε από την Α.Ε. Ποντίων και πήρε την θέση του Γιώργου Απόσογλου στον Άρη Παλαιοχωρίου και ο Γιώργος Απόσογλου που ύστερα από τρία χρόνια αφήνει την θέση του στον πάγκο του Άρη Παλαιοχωρίου και μετακομίζει στον πάγκο του Αστέρα Τριποτάμου στον οποίο το προηγούμενο διάστημα κάθονταν ο Γιώργος Μαραγκός και στη συνέχεια ο Σάκης Παγγούρας.

 

**

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων όλα δείχνουν ότι θα έχουμε σημαντικές προσθήκες στα ρόστερ των ομάδων και μία από αυτές σίγουρα θα είναι του Νίκου Ξαγοράρη που όπως όλα δείχνουν αφήνει την Αναγέννηση Γιαννιτσών και το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για την φανέλα του Αστέρα Τριποτάμου, ο οποίος παρεπιπτόντως φλερτάρει και με τον τερματοφύλακα του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας Ευαγγελόπουλο. Από την άλλη η ομάδα της Αγίας Μαρίνας φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον μέσο του Άρη Παλαιοχωρίου Μιχαηλίδη, ο οποίος με τη σειρά του (ο Άρης Παλαιοχωρίου) θα ενισχυθεί με έναν 17χρονο μεσοεπιθετικό του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων τον οποίο παίρνει δανεικό, όπως με νεαρό ποδοσφαιριστή (από την Νίκη Αγκαθιάς) έχει συμφωνήσει και η ομάδα του Μακροχωρίου.

 

**

Από την επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας ορίστηκαν οι αγώνες πρωταθλήματος που είχαν αναβληθεί λόγω αντικανονικότητας των γηπέδων.

Συγκεκριμένα την προσεχή Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 3 μ.μ. θα διεξαχθούν τα παιχνίδια:

Φίλιππος Μελίκης – ΓΑΣ Κοπανού

ΠΑΟ Κουλούρας – Αχιλλέας Ν.

Και την επόμενη Τετάρτη 15 Ιανουαρίου ο αγώνας για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας:

Αγ. Αστέρας Αγ. Βαρβάρας – Εθνικός Ραχιάς


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής