breaking news Νέο

Αγκαθιά: Κερδίζει το παιχνίδι με τον Εύοσμο

Αγκαθιά: Κερδίζει το παιχνίδι με τον Εύοσμο

Μπορεί να μην ανακοινώθηκε ακόμη επίσημα, όμως η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έχει ήδη εκδικάσει την υπόθεση της διακοπής του αγώνα Νίκης Αγκαθιάς – Αγρ. Αστέρα Ευόσμου και οι πληροφορίες λένε ότι η απόφαση δικαιώνει την ομάδα της Ημαθίας, που κερδίζει τους βαθμούς.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες η ομάδα της Αγκαθιάς κερδίζει το παιχνίδι στα χαρτιά με σκορ 3-0 και φυσικά και τους τρεις βαθμούς, ενώ από τον Αγρ. Αστέρα αφαιρείται και ένας βαθμός από τον βαθμολογικό πίνακα και παράλληλα τιμωρείται η έδρα του με τέσσερις (4) αγωνιστικές.

Αυτές βέβαια είναι πληροφορίες που προέρχονται από την ΕΠΟ, είναι ήδη γνωστές και στις δύο πλευρές την Νίκη Αγκαθιάς και τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου, για να επιβεβαιωθούν όμως θα πρέπει να καθαρογραφεί η απόφαση και να ανακοινωθεί και επίσημα προς τα δύο σωματεία, κάτι που καθυστερεί λόγω των εορτών που μεσολάβησαν.

Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες που είναι και το πιο πιθανό τότε η Αγκαθιά θα προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της και θα ισοβαθμήσει στην 8η θέση με την Θύελλα Σαρακηνών έχοντας 24 βαθμούς μια θέση πιο κάτω από τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων που έχει 26 και ισοβαθμεί στην 6η θέση με τον Εδεσσαϊκό, ενώ ο Αγρ. Αστέρας Ευόσμου από τον οποίο όπως ήδη αναφέραμε θα αφαιρεθεί ένας βαθμός θα πάει στους 18 και στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, όπως διαμορφώνεται μετά την κατακύρωση του αγώνα Νίκης Αγκαθιάς – Αγρ. Αστέρα Ευόσμου υπέρ της πρώτης:

 

        αγ.   βαθ.

  1. Αλμωπός Αριδ.       16    41
  2. Γιαννιτσά        16    34
  3. Μακεδονικός   16    32
  4. Θέρμη     16    30
  5. Νέα Καλλικράτεια  16    28
  6. Εδεσσαϊκός     16    26
  7. Τρίκαλα  16    26
  8. Αγκαθιά  16    24
  9. Σαρακηνοί      16    24
  1. Μηχανιώνα     15    21
  2. Αγρ. Αστέρας  16    18
  3. Φλώρινα 15    17
  4. Μεσοποταμία  16    10
  5. Σειρήνα   16    3
  6. Παλαιοχώρι     -       -

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής