breaking news Νέο

Εορταστική εκδήλωση της «ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ»

  • Εορταστική εκδήλωση της «ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ»
  • Εορταστική εκδήλωση της «ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ»
  • Εορταστική εκδήλωση της «ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ»
  • Εορταστική εκδήλωση της «ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ»
  • Εορταστική εκδήλωση της «ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ»

Σε μια βραδιά με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου- που πλημμύρισε το Φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών- η εφημερίδα «Η Άλλη Άποψη» γιόρτασε το απόγευμα της Παρασκευής 27/12 την πολιτιστική της παρουσία στην πόλη, σε μία εκδήλωση που περιελάμβανε την προβολή ταινίας μικρού μήκους- παραγωγής της εφημερίδας, καθώς και μουσικό πρόγραμμα.

Ο εκδότης της εφημερίδας Αλέκος Χατζηκώστας σημείωσε για τη βραδιά: «Πήραμε απόψε αυτήν την πρωτοβουλία τιμώντας το χαρακτηρισμό της εφημερίδας μας ως πολιτιστικής και πολιτικής. Από την πρώτη στιγμή μέσα από τις σελίδες της προβλήθηκε μέσα από ρεπορτάζ, άρθρα, σχόλια και συνεντεύξεις το πολιτιστικό γίγνεσθαι στην Ημαθία αλλά και ευρύτερα. Δεν μείναμε όμως μόνο εδώ. Προχωρήσαμε ακόμη παραπέρα πραγματοποιώντας εκδηλώσεις (π.χ παρουσιάσεις βιβλίων) με πρωτοβουλία μας, εκδήλωση για την Κούβα, έκδοση πρόσφατα για την περίοδο κυριαρχίας του ΕΑΜ στην περιοχή της Νάουσας κ.α

Απόψε προβάλλουμε μια μικρού μήκους ταινία, με τίτλο «Άτιμη Ασφαλιστική», που είναι παραγωγή μας, αξιοποιώντας αποκλειστικά το ντόπιο δυναμικό γυρισμένη στον τόπο μας και έτσι συμβάλει και στη ευρύτερη προβολή του. Πιστεύοντας ότι έχουμε ανάγκη από προβολή των ντόπιων δυνάμεων και όχι ξενόφερτων, καταθέτουμε αυτήν την ταινία ως αντίδωρο σε κείνους που ενδιαφέρονται.

Η ταινία μας, βασισμένη σ’ ένα δικό μου διήγημα, είναι 17λεπτη και έχει συμμετάσχει και σε φεστιβάλ.»

Μεταξύ των παριστάμενων στην εκδήλωση της Παρασκευής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Τσαναξίδης και Κ. Τροχόπουλος, μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ημαθίας, η πρόεδρος της ΕΜΙΠΗ Ο. Μπέτσα, οι δύο πρώην πρόεδροι του δημοτικού συμβουλίου κ.κ. Χατζηαθανασίου και Τσαπαρόπουλος, ο γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ Στέργιος Καλπάκης, ηθοποιοί της ταινίας, συγγραφείς της περιοχής κ.ά.

Σημειώνουμε τους συντελεστές  της ταινίας:

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Ταχματζίδης

Μουσική: Τριαντάφυλλος Καλαϊτζίδης

Πρωταγωνιστούν: Ιάκωβος Μπαρλαγιάννης, Έφη Παυλίδου, Αθηνά Χατζηαθανασίου, Αντώνιος Πατρίκας, Ελευθέριος Κορυφίδης, Αλέκος Χατζηκώστας, Δήμος Ασικίδης, Ευαγγελία Βέλλιου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, που έπαιξε η μουσικός Όλγα Καϊλόγλου με την κιθάρα της και το εορταστικό της κλίμα συμπληρώθηκε με τα κεράσματα που προσφέρθηκαν σε όλους, που τίμησαν την εφημερίδα με την παρουσία τους φτιαγμένα από τη σύζυγο και την αδελφή του εκδότη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής