breaking news Νέο

Ερευνώντας τη...γαστρονομία της Ημαθίας με το Γιώργο και την Ελένη!

Ερευνώντας τη...γαστρονομία της Ημαθίας με το Γιώργο και την Ελένη!

Εξαιρετική ήταν η γαστρονομική παρουσίαση των ημαθιώτικων προϊόντων στο Imathia Quality. Μεταξύ των σεφ που μας παρουσίασαν ιδιαίτερες μακεδονικές γεύσεις, ο Γιώργος Παλησίδης, μέλος της οργανωτικής επιτροπής και ερευνητής γαστρονομίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και η Ελένη Ψυχούλη, γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής «Chef στον αέρα», που προβάλλεται στο ΣΚΑΪ.  Οι γεύσεις τους, όπως και οι παρασκευές όλων των σεφ, που συμμετείχαν στην τριήμερη εκδήλωση, ενθουσίασαν άπαντες. Ειδικά αυτές που έσμιξαν το μοσχαρίσιο κρέας με το ροδάκινο!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής