breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Ιερέας φεύγει από την εκκλησία... με ηλεκτρικό πατίνι

Με ανοικτό το στόμα έμειναν οι πιστοί σε εκκλησία του Δουβλίνου της Ιρλανδίας, οι οποίοι παρακολουθούσαν τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία, όταν ξαφνικά είδαν τον ιερέα να φεύγει πάνω σε ένα… ηλεκτρικό πατίνι. 

Ο κληρικός Πίτερ Ο' Κόνορ, προφανώς είχε πάρει σαν δώρο το πατίνι και ήθελε να μοιραστεί τη χαρά του μαζί με τους πιστούς! 

Το βίντεο δείχνει... τον ενθουσιασμό και τις επιδοκιμασίες που προκάλεσε στην εκκλησία η πρωτότυπη κίνηση του ιερέα, την παραμονή των Χριστουγέννων!   

*****

• Απειλητικό μήνυμα σε παπά για τις... καμπάνες!

Κεντρικό θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στην τοπική κοινότητα Μονοκκλησιάς, του δήμου Σερρών, το… απειλητικό σημείωμα που άφησε άγνωστος στο αυτοκίνητο του ιερέα του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24 ξημερώματα των Χριστουγέννων, ο οδηγός αγνώστου αυτοκινήτου τύπου τζιπ, άφησε σημείωμα στο αυτοκίνητο του ιερέα που ανοίγει την εκκλησία και λειτουργεί στο συγκεκριμένο ναό, στο οποίο αναγράφονταν μήνυμα τύπου «μην χτυπάς την καμπάνα γιατί θα λογαριαστείς μαζί μου».

Γυναίκες που πήγαιναν εκείνη την ώρα στην εκκλησία, είδαν το αυτοκίνητο και τον οδηγό, αλλά- όπως είπαν- τους ήταν παντελώς άγνωστος και φυσικά επικράτησε και σχετική αναστάτωση. 

Ωστόσο χαριτολογώντας, κάτοικοι της περιοχής τονίζουν ότι όντως η καμπάνα ακούγεται δυνατά και πως ανάλογα με τη φορά του ανέμου ακούγεται σε διάφορα γειτονικά χωριά.

*****

• H πιο ακριβή Barbie που πουλήθηκε ποτέ

Για να συγκεντρώσει χρήματα για το Ίδρυμα Ερευνών για τον Καρκίνο του Μαστού, η Mattel επέλεξε τον Αυστραλό σχεδιαστή κοσμημάτων Stefano Canturi για να δημιουργήσει μια ειδική έκδοση της Barbie. Χρειάστηκαν έξι μήνες για να φτιαχτεί αλλά άξιζε την αναμονή.

Η συλλεκτική αυτή Barbie κυκλοφόρησε το 2010 και είναι, μέχρι σήμερα, η πιο ακριβή Barbie που πωλήθηκε ποτέ. Το κολιέ του Stefani Canturi έχει επάνω του ένα ροζ διαμάντι το οποίο είναι περιτριγυρισμένο από άλλα, λευκάδιαμάντια.

Η Barbie αυτή πωλήθηκε σε πλειστηριασμό στη Νέα Υόρκη για 302.500 δολάρια. 

*****

• Ο απατημένος σύζυγος πήρε εκδίκηση την ημέρα του γάμου του

Ο απατημένος σύζυγος επιστράτευσε όλη του την φαντασία για να εκδικηθεί την επί δύο χρόνια σύντροφό του που παντρεύτηκε πριν λίγες ημέρες. Μάλιστα η σύζυγος ήταν και 6 μηνών έγκυος.

Στην Κίνα λοιπόν και συγκεκριμένα στη Σανγκάη, ο Κινέζος απατημένος σύζυγος οργάνωσε το τέλειο σχέδιο για να εκδικηθεί την γυναίκα του, η οποία είχε ερωtικές επαφές με τον σύντροφο της αδελφής της.

Μάλιστα τους είχε καταγράψει και σε βίντεο, αφού είχε εγκαταστήσει κλειστό σύστημα παρακολούθησης. Την ημέρα του γαμήλιου πάρτυ, την στιγμή που στην οθόνη εμφανίζονται φωτογραφίες από το ζευγάρι, έπαιξε το βίντεο από το σeξ των δύο παράνομων εραστών. Όταν αποκαλύφθηκε ποιος ήταν ο παρτενέρ, τότε ξεκίνησε η πραγματική κόλαση για τη νύφη.

Η αδελφή της σε κατάσταση αμόκ ξέσπασε πάνω της, χτυπώντας την και σκίζοντας της τα ρούχα. Φυσικά τα δύο ζευγάρια χώρισαν, αλλά το γαμήλιο πάρτυ θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους καλεσμένους.

*****

• Η εμμονή της με τα μοντέλα της Victoria`s Secret παραλίγο να τη σκοτώσει

Στα 16 της χρόνια, η Christie Swadling εντυπωσιάζεται από τα κορμιά των μοντέλων που εργάζονται για τον γνωστό οίκο εσωρούχων Victoria's Secret, όμως η εμμονή της αυτή βάζει τη ζωή της σε κίνδυνο.

Αφού έκανε είδωλό της τη Miranda Kerr, σε ηλικία μόλις 12 ετών η Christie ξεκίνησε μια ακραία δίαιτα, η οποία την οδήγησε στην ανορεξία. Όπως αποκάλυψε η έφηβη σε τηλεοπτική εκπομπή, ήταν τόσο αδύνατη και αδύναμη, που ουσιαστικά μπορούσε να θεωρηθεί νεκρή, ενώ πέρασε τα 17α γενέθλια της στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να απορούν πώς κατάφερνε να στέκεται όρθια ή ακόμα και να είναι ζωντανή.

Πέρα όμως από τις σοβαρές συνέπειες που η διατροφική διαταραχή είχε στον οργανισμό της κοπέλας, μιας και αργά αργά τη σκότωνε, επηρέασε και την οικογένεια και τους φίλους της, και ιδιαιτέρως την μητέρα της, Fiona. Σύμφωνα με εκείνη, της ράγιζε η καρδιά να βλέπει την κόρη της σε αυτήν την κατάσταση, μέχρι που άρχισε να πιστεύει πως έφταιγε και η ίδια γι' αυτό το πρόβλημα και πως δεν ήταν σωστή μητέρα. Δεν γνώριζε τι πρέπει ναι κάνει, πώς να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση.

Δεν γνώριζε τίποτα για την ανορεξία. Σήμερα, η Christie ελπίζει μέσα από την εμπειρία της να ενημερώσει τον κόσμο για τους κινδύνους των διατροφικών διαταραχών και αντιτίθεται στα μοντέλα που είναι εξωπραγματικά αδύνατα.

Πλέον, πιστεύει ότι αυτή η εικόνα είναι λάθος και πως τα μοντέλα αυτά έχουν μια σιλουέτα που δεν μπορεί να αποκτηθεί από τον καθένα, παρ' όλα αυτά όμως, πολλά κορίτσια πασχίζουν να χάσουν βάρος για να τους μοιάσουν.


• Απειλητικό μήνυμα σε παπά για τις... καμπάνες!
• H πιο ακριβή Barbie που πουλήθηκε ποτέ
• Ο απατημένος σύζυγος πήρε εκδίκηση την ημέρα του γάμου του
• Η εμμονή της με τα μοντέλα της Victoria`s Secret παραλίγο να τη σκοτώσει

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής