breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Πάλαιψε η Αγκαθιά στην Αριδαία

Γ' Εθνική : Πάλαιψε η Αγκαθιά στην Αριδαία

Με ήττα ξεκίνησε την νέα χρονιά η Νίκη Αγκαθιάς, κάτι βέβαια αναμενόμενο καθώς αντιμετώπισε εκτός έδρας τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Αλμωπό Αριδαίας.

Παρότι πάντως το έργο της ομάδας του Σταύρου Κωστογλίδη εξαρχής ήταν δύσκολο αυτή πάλαιψε σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορούσε και κράτησε σε αγωνία τους φιλάθλους της Αριδαίας μέχρι και το 90', χρονικό σημείο που δέχθηκε το δεύτερο τέρμα με το οποίο ο Αλμωπός κλείδωσε την νίκη.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες καθώς κατά την διάρκεια του φυσούσε δυνατός αέρας που εμπόδιζε τις ενέργειες των 22 ποδοσφαιριστών με την Νίκη να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι όταν ο Λαμπίρης στο 5' με δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της γηπεδούχου.

Η ομάδα της Αριδαίας όμως στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε στον αγώνα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Ήταν το 20' όταν ο Κωστούλας εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στα καρέ της Νίκης Αγκαθιάς και από κοντά έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν είχαν μία καλή στιγμή στο 25' με τον 17χρονο Βασιλείου να πλασάρει από καλή θέση λίγο άουτ, όπως ευκαιρία να ζευγαρώσουν τα τέρματά τους είχαν και οι γηπεδούχοι στο 30' με τον Ξόμπλιο, με το 1-0 να παραμείνει στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες είχαν από μια ακόμη καλή στιγμή να πετύχουν γκολ. Ο Αλμωπός με τον Ξόμπλιο στο 48' την κεφαλιά του οποίου απέκρουσε ο Γιώτας και η Νίκη στο 58' και πάλι με τον νεαρό Βασιλειου να σουτάρει από καλή θέση λίγο άουτ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το 1-0 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα στο 90' η μπάλα βρήκε το χέρι του Ράδη μέσα στην περιοχή της ομάδας του με τον διαιτητή Τζάμο από την ΕΠΣ Καστοριάς (Δρουδάκης – Τέγος) Γρεβενών να δείχνει το σημείο του πέναλτι και συγχρόνως την κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, που ήταν η 2η στο παιχνίδι και αποβλήθηκε και τον Κωστούλα που ανέλαβε την εκτέλεση του να ευστοχεί και να διαμορφώνεται έτσι το τελικό 2-0.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΡΙΔΑΙΑ: Μένιος, Ασλαμπάνογλου, Ντόγος (89' Γιαννόπουλος), Προκοπίου, Τζημογιάννης, Ναουμίδης, Κωστούλας, Νικολίτσας, Μεντής, Ξόμπλιας (73' Σαϊνατούδης), Στογιαννίδης (68' Γουόρντεν).

ΑΓΚΑΘΙΑ: Γιώτας, Κίτσας, Τσιότρας, Ράδης, Τσιούχας, Πανταζής, Γουνόπουλος, Λαμπίρης, Μούδιος, Βασιλείου (71' Μπατσαράς), Ανδριόπουλος.

 

ΤΡΙΚΑΛΑ: Πήραν το παιχνίδι στα χαρτιά

Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων που με βάση το πρόγραμμα έπαιζε με τον Άρη Παλαιοχωρίου που ναι μεν δήλωσε συμμετοχή, δεν συμμετέχει όμως στο πρωτάθλημα, κέρδισε τον αγώνα στα χαρτιά και πρόσθεσε τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής