breaking news Νέο

Ποδαρικό με το δεξί η ΒΕΡΟΙΑ

Ποδαρικό με το δεξί η ΒΕΡΟΙΑ

Ποδαρικό με το δεξί έκανε η ΒΕΡΟΙΑ που στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος για το 2020, νίκησε εκτός έδρας τον Διαγόρα και «έπιασε» στην δεύτερη προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα τον Ιωνικό, έχοντας 25 βαθμούς, έξι λιγότερους από τον πρωτοπόρο Α.Ο. Τρικάλων και δύο περισσότερο από τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίο παίζει την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο.

Η νικήτρια μπορεί να μην έθελξε στη Ρόδο είχε όμως ουσία, καλή αμυντική λειτουργία και σοβαρότητα στο παιχνίδι της και πήρε αυτό που ήθελε, τους τρεις βαθμούς που την οδήγησαν και πάλι στην προνομιούχο δεύτερη θέση, έστω και με συγκάτοικο, όπως ήδη αναφέραμε τον Ιωνικό.

Ο Διαγόρας, που επίσης ήθελε τη νίκη για να μπει και αυτός στο παιχνίδι της ανόδου, με τον αέρα της γηπεδούχου ομάδας μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα είκοσι λεπτά έδειχνε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα δίχως όμως στο διάστημα αυτό να απειλήσει σοβαρά την εστία του Βοσνιάδη, καθώς η αμυντική λειτουργία της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν άψογη.

Μετά το πρώτο 20λεπτο, η ΒΕΡΟΙΑ άρχισε να κερδίζει σιγά – σιγά μέτρα στο γήπεδο, να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα από τον αντίπαλό της και να φθάνει πιο συχνά και πιο απειλητικά στην περιοχή του Διαγόρα. Έτσι στο 22' είχαμε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον Ζούρκο που δέχθηκε την ωραία πάσα του Σιμόνι, να τροφοδοτεί με την σειρά του τον Κανούλα που όμως από ευνοϊκή θέση για γκολ σούταρε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας του Τσέλιου.

Οκτώ λεπτά αργότερα νέα καλή στιγμή για τη ΒΕΡΟΙΑ με τον Πεταυράκη να βγάζει την παράλληλη σέντρα και τον Ζούρκο αποδέκτη της μπάλας να σουτάρει στέλνοντας την λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι της εστίας της γηπεδούχου ομάδας.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση για το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο με μοιρασμένη την εδαφική υπεροχή και με δύο ευκαιρίες και οι δύο για λογαριασμό της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι κύλησε σε πιο αργό ρυθμό και όλα έδειχναν ότι η ομάδα που θα σημείωνε πρώτη γκολ θα ήταν και η νικήτρια και αυτή που το πέτυχε ήταν η ΒΕΡΟΙΑ στο 71' με τον Πολύζο. Ο Κανούλας που έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην αντίπαλη περιοχή επιχείρησε δυνατό σουτ σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα του Διαγόρα Τσέλιου. Η μπάλα επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο με τον Σιμόνι να γίνεται κάτοχός της που με τη σειρά του από πλάγια θέση τη γύρισε στον Πολύζο και ο οποίος με κοντινό πλασέ την έστειλε στο βάθος της εστίας του Τσέλιο γράφοντας το Διαγόρας – ΒΕΡΟΙΑ 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού η πίεση που άσκησε στο διάστημα που απέμενε εκτός από δύο – τρια σουτ εκτός περιοχής που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Βοσνιάδη δεν απέφερε τίποτα περισσότερο και το τελευταίο σφύριγμα του Θεσσαλού διαιτητή βρήκε τους Βεροιώτες ποδοσφαιριστές, προπονητές και συνοδούς της ομάδας να πανηγυρίζουν ένα πολύ σπουδαίο διπλό.

 

Η ΒΕΡΟΙΑ

Μπορεί όπως ήδη αναφέραμε να μην έθελξε η ΒΕΡΟΙΑ με την Σαββατιάτικη απόδοσή της, όμως είχε σοβαρότητα στο παιχνίδι της, πολύ καλή, μέχρι άριστη αμυντική λειτουργία και κυρίως πήρε αυτό που ήθελε και την κρατά ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου: Την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Από τους παίκτες της ξεχώρισαν ο επανακάμψας μετά τον τραυματισμό του ο Σάκης Κανούλας, Πέντα που άρχισε να βρίσκει τον εαυτό του, ο Σιμόνι και ο Νίκος Ζούρκος, δίχως να υστερήσουν οι υπόλοποι.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Καλαντζής από την ΕΠΣ Θεσσαλίας που προσπάθησε να κόψει το καρπούζι στη μέση και τα κατάφερε αφού όποια λάθη έκανε στο παιχνίδι ήταν και στις δύο πλευρές και δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα. Στο ίδιο επίπεδο και οι υποδείξεις των δύο βοηθών του του κ. Μαλανδρή από την Χαλκιδική και του Καμπερίδη από την Καβάλα.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Αθανασίου, Πινιώτης, Μπουρλάκης, Γούλας (62' Πατσαρούκας/λ.τρ. 71' Γεωργίου), Μπαρμπαρούσης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Βεργώνης, Πολύζος, Ζούρκος Ν. (62' Χαντζάρας), Πέντα (83' Ταϊρης), Κανούλας (88' Μπλέτσας), Σιμόνι.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Διαγόρας – ΒΕΡΟΙΑ      0-1

Καλαμάτα – Αιγάλεω     0-1

Τρίγλια – Καβάλα  1-2

Ολυμπιακός Β. - Ασπρόπυργος      4-1

Θεσπρωτός – Νίκη Β.     0-1

Τρίκαλα – Ιωνικός  1-0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

        τερ.  βαθ.

  1. Τρίκαλα  19-8 31
  2. ΒΕΡΟΙΑ  17-8 25
  3. Ιωνικός    15-8 25
  4. Καβάλα   17-10       23

- Ολυμπιακός Β.     19-15       23

6. Ιεράπετρα   13-14       21

  • Νίκη Β.   16-13       21

8. Διαγόρας     17-10       19

9. Αιγάλεω      10-14       16

10. Ασπρόπυργος    13-22       14

- Ιάλυσος        5-13 12

13. Θεσπρωτός       13-21       11

14. Καλαμάτα 13-20       11


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής