breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Κανόνισε οικογενειακό ρεβεγιόν σε ξενοδοχείο όπου γινόταν όργιο 1000 ατόμων

Αξέχαστη θα μείνει η φετινή Πρωτοχρονιά σε έναν άνδρα από τοΣακραμέντο των ΗΠΑ. Ο άνδρας αυτός έγινε έξαλλος, όταν έμαθε ότι στο ξενοδοχείο, όπου είχε κλείσει δωμάτιο για την Πρωτοχρονιά, προκειμένου να μείνει με την οικογένειά του, γινόταν όργιο 1.000 ατόμων!

Ο πατέρας τεσσάρων παιδιών, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, έγινε έξαλλος, μάλιστα, αλλά έλαβε μια «κάπως αγενή» απάντηση, όταν προσπάθησε να ακυρώσει τη διαμονή του!

«Άνθρωποι, που ξοδεύουν χρήματα για να μείνουν στο ξενοδοχείο, πρέπει να ξέρουν τι συμβαίνει κάτω από τη μύτη τους, ειδικά αν έχουν οικογένειες», δήλωσε ο πατέρας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Σημείωσε, δε, πως «δεν έχω πρόβλημα με όσα κάνουν οι άνθρωποι», αλλά τόνισε ότι εκνευρίστηκε με το γεγονός ότι τα ξενοδοχείο δεν είχε ενημερώσει τους πελάτες και αρνήθηκε να του επιστρέψει τα χρήματα όταν εκείνος έμαθε για το πάρτι με τους sex swingers.

Υποστήριξε, εξάλλου, ότι έλαβε μια «κάπως αγενή» απάντηση, όταν προσπάθησε να ακυρώσει τη διαμονή του στο ξενοδοχείο και αποφάσισε να εκφράσει τη δυσφορία του σε μια έρευνα πελατών.

«Ρωτούσαν αν με βοήθησαν και απάντησα "όχι δεν με βοηθήσατε. Δεν μου δίνετε πίσω τα χρήματά μου"», είπε.

*****

• Κλέφτης βούτηξε την τέφρα νεαρού και…απολογήθηκε κλαίγοντας

Κλαίγοντας τηλεφώνησε ένας κλέφτης στα θύματά του, όταν διαπίστωσε ότι είχε αρπάξει τις στάχτες του έφηβου γιου της οικογένειας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Κύπρο, όπου είχε ταξιδέψει το ζευγάρι από την Πολωνία, που ζει στη Σουηδία, για να σκορπίσει τις στάχτες του αγαπημένου του προσώπου κάπου «ζεστά και όμορφα».

Το ζευγάρι έτρωγε σε εστιατόριο, ενώ η τέφρα του παιδιού του ήταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου τους, μέσα σε ένα σακίδιο, που άρπαξε ο νεαρός κλέφτης.

Μόλις ο δράστης της κλοπής κατάλαβε ότι αρπάξει τις στάχτες του εφήβου, που έχασε τη ζωή του σε ατύχημα πριν από λίγους μήνες, πήρε αμέσως τηλέφωνο τους γονείς του και απολογήθηκε κλαίγοντας, ενώ τους υπέδειξε το σημείο που είχε αφήσει την τεφροδρόχο, ώστε να την βρει η Αστυνομία και να την επιστρέψει σε εκείνους.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν και κρατούνται τρεις Κύπριοι, δύο άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες της καταστροφής και της κλοπής από αυτοκίνητο.

Η μητέρα είπε στο BBC ότι δεν είναι θυμωμένη με τον κλέφτη και προσεύχεται «να αλλάξει τη ζωή του».

*****

• Μακάβριο εύρημα: τα λείψανα ενός άνδρα βρέθηκαν στο στομάχι καρχαρία

Ανθρώπινα λείψανα, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ανήκουν σε έναν 70χρονο άνδρα, βρέθηκαν στο στομάχι ενός καρχαρία-τίγρη που αλιεύτηκε στα ανοιχτά του Σεντ-Λε, στα δυτικά του γαλλικού νησιού Λα Ρεϊνιόν, στον Ινδικό Ωκεανό. Ο αρσενικός καρχαρίας, μήκους 3,5 μέτρων, αλιεύτηκε το βράδυ της Πέμπτης και σήμερα εξετάστηκε από επιστήμονες του Κέντρου Ασφαλείας Καρχαριών (CSR). Σύμφωνα με μια πηγή, στο στομάχι του βρέθηκαν δύο μπράτσα και μια αλυσίδα ρολογιού.

Συγγενείς του 70χρονου, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 12 Δεκεμβρίου ενώ έκανε καγιάκ στη λιμνοθάλασσα Σαλίν, αναγνώρισαν την αλυσίδα.

Στο στάδιο αυτό δεν είναι δυνατόν να καθοριστεί αν ο άτυχος άνδρας πνίγηκε ή αν τον σκότωσε ο καρχαρίας.

Μια παρόμοια μακάβρια ανακάλυψη έγινε στις 6 Νοεμβρίου, όταν βρέθηκε ένα χέρι στο στομάχι ενός καρχαρία-τίγρη που αλιεύτηκε στα ανοιχτά του Σεν-Ζιλ. Από την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ήταν τα λείψανα ενός Σκωτσέζου τουρίστα που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ενώ έκανε μπάνιο στη λιμνοθάλασσα Ερμιτάζ.

Από τις αρχές του έτους, δύο άνθρωποι - ένας ψαράς και ένας σέρφερ - έχουν σκοτωθεί στη Λα Ρεϊνιόν από επιθέσεις καρχαριών.

*****

• Απίστευτα σπάνιο: Γέννησε δύο φορές δίδυμα με τρία χρόνια διαφορά

Η Gina Shelton και ο Olie Lloyd έχουν μια πανέμορφη κόρη, την Phoebe, και άλλα τέσσερα παιδάκια! Τα δίδυμα αγόρια τους Arlo και Alby στον κόσμο - και τα δίδυμα κορίτσια τους Niamh και Esme. 

Οι πιθανότητες να έχουν δύο φορές δίδυμα, το ένα μετά το άλλο χωρίς άλλες εγκυμοσύνες στο μεταξύ, υπολογίζεται ότι είναι περίπου 700.000 προς 1. 

Η μαμά δήλωσε: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα είχαμε δίδυμα, και μάλιστα δυο φορές. Όταν στη δεύτερη εγκυμοσύνη διαπιστώσαμε ότι είχα πάλι δυο μωράκια στην κοιλιά μου- δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε, αλλά ούτε και η οικογένειά μας ή ακόμα και οι γιατροί μας! Είναι τρελό και θορυβώδες το να έχεις πέντε παιδιά αλλά δεν θα το άλλαζα για τον κόσμο. Έχουμε τρομερά πολλά πράγματα να κάνουμε και έπρεπε να αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο επτά θέσεων, αλλά η οικογένειά μου τα αξίζει όλα».

*****

• Ο άντρας που ζει σαν κατοικίδιο στο σπίτι της πρώην του

Τα σκυλιά είναι πολύ ακαταμάχητα και αυτή η φυσική τους γοητεία είναι που τα κάνει τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου.

Το πρώην ζευγάρι, Ρέιτσελ Γουάτσον και Τομ Πίτερς, ετοιμάζονταν να παντρευτούν όταν η μέλλουσα νύφη ανακάλυψε τον περίεργο τρόπο ζωής του αρραβωνιαστικού της.

Πριν αρραβωνιαστούν, η Ρέιτσελ δεν είχε ιδέα ότι ο Τομ ζούσε ως ανθρώπινος σκύλος. Όταν το έμαθε, ακύρωσε τον αρραβώνα, αλλά παρέμεινε φίλη με τον πρώην αρραβωνιαστικό της. Τώρα, οι δυο τους είναι τόσο κοντά όσο δεν ήταν ακόμα και όταν ήταν ζευγάρι.


• Κλέφτης βούτηξε την τέφρα νεαρού και…απολογήθηκε κλαίγοντας
• Μακάβριο εύρημα: τα λείψανα ενός άνδρα βρέθηκαν στο στομάχι καρχαρία
• Απίστευτα σπάνιο: Γέννησε δύο φορές δίδυμα με τρία χρόνια διαφορά
• Ο άντρας που ζει σαν κατοικίδιο στο σπίτι της πρώην του

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής