breaking news Νέο

Λεπτομερής η ιατροδικαστική έκθεση του άτυχου οπαδού

Λεπτομερής η ιατροδικαστική έκθεση του άτυχου οπαδού

Σε “κακώσεις πυέλου κοιλίας”, που προκλήθηκαν από την παράσυρση του από το αυτοκίνητο, φέρεται να αποδίδεται ο θάνατος του 28χρονου βούλγαρου οπαδού, που έχασε τη ζωή του ύστερα από επεισόδιο με οπαδούς του ΠΑΟΚ (όπως αναφέρει η Αστυνομία) το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Αυτό προκύπτει, κατά πληροφορίες, από την ιατροδικαστική έκθεση, κατόπιν της σχετικής εξέτασης που διενήργησε η ιατροδικαστής στο άψυχο σώμα του άτυχου νέου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι άλλες κακώσεις που εντόπισε δεν ήταν θανατηφόρες.

Το πόρισμα της ιατροδικαστή θα αποσταλεί στη Δικαιοσύνη για να περιληφθεί στην δικογραφία. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ήδη και κρατούνται δυο νεαροί άνδρες 24 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε δίωξη για δυο κακουργήματα και εννέα πλημμελήματα, ενω παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακρίτρια, από την οποία πηραν προθεσμία για σήμερα Πέμπτη.

Την ίδια ωρα, η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου αφέθηκε ελεύθερη, μετά την εις βάρος της απαγγελίας κατηγοριών, για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου και τα δύο σε βαθμό πλημμελήματος, ενω σε εξέλιξη είναι, η προκαταρκτική έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες υπο τις οποίες συνέβη το τροχαίο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής