breaking news Νέο

Κύπελλα EΠΣ Ημαθίας: Η κληρωτίδα είχε κέφια

Κύπελλα EΠΣ Ημαθίας: Η κληρωτίδα είχε κέφια

Δύο ντέρμπι έβγαλε η κλήρωση της φάσης των οκτώ του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Συγκεκριμένα αντιμέτωποι στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου της Ένωσής μας θα βρεθούν οι δύο εκπρόσωποι της Ημαθίας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής η Νίκη Αγκαθιάς, με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων, καθώς και ο πρώτος, με τον δεύτερο αυτή τη στιγμή στην Α' κατηγορία της Ένωσής μας, δηλαδή ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κυπελλου θα αναμετρηθούν ο Φίλιππος Μελίκης, με τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος και η Ακαδημία Τρικάλων, με τον Δόξα Κυψέλης.

Έτσι στην ημιτελική φάση φέτος του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ημαθίας, σίγουρα θα υπάρχει μία ομάδα της Β' κατηγορίας και αυτή θα είναι η Δόξα Κυψέλης ή Ακαδημία Τρικάλων, μία από τις δύο εκπροσώπους μας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τα Τρίκαλα ή η Αγκαθιά και δύο από την Α' κατηγορία που θα βγουν από τα ζευγάρια ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Φιλίππου Μελίκης – Αγρ. Αστέρας Πλατέος.

Να υπενθυμίσουμε ότι από αυτή τη φάση οι αγώνες είναι διπλοί (εντός και εκτός έδρας) και ότι οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την προσεχή Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς, ύστερα από 15 ημέρες στις 29 Ιανουαρίου.

Το πρόγραμμα

Τετάρτη 15.01.20 ώρα 3 μ.μ.

Αγκαθιά – Τρίκαλα

Ροδοχώρι – ΠΑΟΚ Αλ.

Μελίκη – Πλατύ

Ακαδημία Τρ. - Κυψέλη

 

Τετάρτη 29.01.20 ώρα 2.30 μ.μ.

Τρίκαλα – Αγκαθιά

ΠΑΟΚ Αλ. - Ροδοχώρι

Πλατύ – Μελίκη

Κυψέλη – Ακαδημία Τρ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής