breaking news Νέο

Δήλωση Σταύρου Κωστογλίδη προπονητή Νίκης Αγκαθιάς

Δήλωση Σταύρου Κωστογλίδη προπονητή Νίκης Αγκαθιάς

Την ικανοποίησή του για την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Αλμωπό Αριδαίας στις δηλώσεις του εξέφρασε ο προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς Σταύρος Κωστογλίδης, ενώ παράλληλα επεσήμανε την συνέπεια που δείχνει στον στόχο που έχει βάλει από το ξεκίνημα της περιόδου, που όπως είναι γνωστό εκτός από την παραμονή στην κατηγορία, είναι και η αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών που διαθέτει στο ρόστερ της.

«Από αγωνιστική πλευρά παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι και αυτό το ότι βελτιωνόμαστε έχει κατά την άποψή μας μεγάλη αξία. Σήμερα με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο εκτός έδρας δεχθήκαμε μόλις τρεις τελικές από τις οποίες οι δύο έγιναν γκολ, με την αγωνιστική εικόνα μας να είναι παραπάνω από ικανοποιητική.

Επίσης στα θετικά της ομάδας μας η χρησιμοποίηση και μάλιστα στο βασικό σχήμα, ενός ακόμη νεαρού και ταλαντούχου ποδοσφαιριστή του 17χρονου Βασιλείου στην θέση του σέντερ φορ.

Δίχως λοιπόν να παρεκλείνουμε χιλιοστό από τον αρχικό μας στόχο, που επαναλαμβάνω είναι η αξιοποίηση των νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από τους οποίους αποτελείται το ρόστερ της ομάδας μας και κόντρα σε όλες τις απαισιόδοξες προβλέψεις, που από το ξεκίνημα της περιόδου μας ήθελαν καταδικασμένους εμείς παλεύουμε και αισιοδοξώ ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε να διατηρήσουμε την ομάδα μας στην κατηγορία».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής