breaking news Νέο

Βοοτρόφοι Βέροιας: Λύση στο θέμα με τα ελληνικής εκτροφής άνω των 5 μηνών δίνει το ν/σ

Βοοτρόφοι Βέροιας: Λύση στο θέμα με τα ελληνικής εκτροφής άνω των 5 μηνών δίνει το ν/σ

Οι Βοοτρόφοι Βέροιας, με σκοπό να ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν σημαντικά και ζωτικά θέματα του κλάδου τους, σχετικά με την ειδική σήμανση «Ελληνικής εκτροφής άνω των 5 μηνών», που έχει θεσπιστεί και ψηφιστεί στο νέο νομοσχέδιο N.4492/2017 (ΦΕΚ A' 156/18-10-17) (άρθρο 9), που αφορά τα νωπά και ευαίσθητα προϊόντα, έχουν να αναφέρουν τα εξής:

Μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις μελών του Βοοτροφικού Συλλόγου Βέροιας που έγιναν στο ΥΠΑΑΤ με την παρουσία και αμέριστη συμβολή του συντονιστή του τμήματος αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Τσιάνου Δημήτρη και της κ. Παναγιώτας Βράντζα, βουλευτή, κτηνιάτρου και βασικής εισηγήτριας του συγκεκριμένου ν/σ και όλων των υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργού κ. Αποστόλου, οι αρμόδιοι  κατανόησαν τα θέματα και τα προβλήματα των βοοτρόφων Βέροιας. Το θέμα που μας απασχολούσε σχετικά με τα ελληνικής εκτροφής άνω των 5 μηνών και δεν έβρισκε λύση για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα ο κλάδος των βοοτρόφων της Ημαθίας και όχι μόνο να συρρικνώνεται, βρήκε λύση με το παρόν ν/σ.

Γι' αυτό το λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά ως Βοοτροφικός Σύλλογος Βέροιας τον κ. Τσιάνο Δημήτριο, την κα Βράντζα Παναγιώτα, τον υπουργό Β. Αποστόλου, τον αναπληρωτή υπουργό Ι. Τσιρώνη και όλους τους υπηρεσιακούς φορείς που συνέβαλαν στη σύνταξη και ψήφιση του νομοσχεδίου, καθώς και όλους όσους ήταν σύμφωνοι με την ψήφιση του επίμαχου άρθρου.

Οι Βοοτρόφοι της Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής