breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Ηλεκτρικό ποδήλατο σου επιτρέπει να επιπλέεις στο νερό

Μια νεοφυής επιχείρηση από τη Νέα Ζηλανδία που ονομάζεται Manta5 Guy έχει δημιουργήσει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ικανό να κινείται στο νερό, φτάνοντας ακόμα και τα 20 χλμ/ώρα. Το όνομα του ηλεκτρικού ποδηλάτου είναι Hydrofoiler XE-1 και σχηματικά αλλά και σχεδιαστικά θυμίζει υδροπτέρυγα. Διαθέτει μια έλικα που επιτρέπει στο ποδήλατο να μη βυθίζεται όσο ο αναβάτης κάνει πεντάλ για να αυξήσει την ταχύτητα και να του δώσει ισχύ.

«Η κίνηση που καλείται να κάνει ο αναβάτης είναι η ίδια με αυτή που θα έκανε κανείς σε μια προπόνηση που γίνεται με ποδήλατο στο βουνό ή στο δρόμο», επισημαίνει ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Γκρεγκ Τζόνστον.

Η Manta5 Guy υποστηρίζει ότι το ηλεκτρικό ποδήλατο θα αλλάξει τα θαλάσσια σπορ, αφού οι αναβάτες θα μπορούν πλέον να κάνουν ποδήλατο σε ποτάμια, λίμνες και στον ωκεανό κατά μήκος της ακτής.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Χόγουαρντ Γουίλις επισημαίνει ότι αυτή η δραστηριότητα θα μπορούσε να ενταχθεί και στην κατηγορία αναψυχής αλλά και του αθλητισμού. Η εταιρεία λάνσαρε για πρώτη φορά το ηλεκτρικό ποδήλατο το 2017, δηλώνοντας ότι από τότε έχει αρχίσει να αυξάνεται η ζήτησή του σε όλο τον κόσμο, με την περισσότερη ζήτηση να προέρχεται μέχρι σήμερα από τις ΗΠΑ, η οποία είναι μια «προοδευτική αθλητική αγορά», σύμφωνα με τον Γκρεγκ Τζόνστον.

Το βάρος του είναι πολύ μικρό ώστε ο αναβάτης να μπορεί εύκολα να το μεταφέρει και να εξασκηθεί κάνοντας ποδήλατο ενώ επιπλέει στη θάλασσα!

*****

• Ξάνθη: Τον ξύπνησαν και τους “κούφανε”! Δεν ήταν άστεγος όπως πίστεψαν αρχικά

Έναν άντρα να κοιμάται τυλιγμένος με μια κουβέρτα στο πεζοδρόμιο, κοντά στη Αστυνομία, εντόπισαν κάτοικοι στην Ξάνθη νωρίς το πρωί.

Όπως ήταν φυσικό, οι πολίτες θεώρησαν πως πρόκειται για κάποιον άστεγο που κοιμόταν μέσα στο κρύο και έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνομίλησαν με τον άντρα που κοιμόταν στο πεζοδρόμιο και διαπίστωσαν πως επρόκειτο για πολίτη Ισπανικής καταγωγής, ο οποίος ωστόσο κοιμόταν στον δρόμο αυτοβούλως.

Ακολούθως του πρόσφεραν να φιλοξενηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα σε ζεστό μέρος, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε ευγενικά. Κάτοικοι της περιοχής που αντίκρισαν τον τυλιγμένο με την κουβέρτα άντρα στο πεζοδρόμιο έσπευσαν να τον βοηθήσουν προσφέροντας του φαγητό και ζεστά ροφήματα, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε διευκρινίζοντας ότι έχει την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτεί φαγητό και τροφή.

*****

• Κράτησε την παρθενιά της μέχρι το γάμο και το πρώτο βράδυ ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να κάνει σεξ

Δεν πήγαν πολύ καλά τα πράγματα για μια Αμερικανή που είχε κρατήσει την παρθενιά της μέχρι το γάμο και τελικά ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να κάνει σεξ!

Η Στέφανι Μίλερ μεγάλωσε σε μία χριστιανική οικογένεια και αποφάσισε ότι ήθελε να περιμένει να κάνει σεξ με τον άνδρα που θα παντρευόταν.

Στα 23 της γνώρισε τον 31χρονο Άντριου στην εκκλησία της κοινότητας στη Νέα Υόρκη. Δύο χρόνια αργότερα, άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού και δύο χρόνια μετά παντρεύτηκαν. Αφού περίμεναν μέχρι το μήνα του μέλιτος για να κάνουν σεξ, όταν ήρθε εκείνη η ώρα, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως φαντάζονταν, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Metro..

Η Στέφανι είχε αφόρητους πόνους κατά τη διείσδυση και έπαθε μία πολύ σοβαρή μόλυνση, η οποία παρά το γεγονός ότι πήρε φαρμακευτική αγωγή, δεν πέρασε. Όταν μετά από κάποιους μήνες, ξαναπροσπάθησαν να κάνουν σεξ και πάλι ήταν ανέφικτο, η Στέφανι επισκέφθηκε τη γυναικολόγο της και τότε διαγνώστηκε με ένα σπάνιο σύνδρομο, το οποίο προκαλεί συσπάσεις στους μύες του κόλπου.

Μετά από συζητήσεις με τον σύζυγό της και αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες να κάνουν σεξ, η Στέφανι επισκέφθηκε ένα κέντρο στο Πλέινβιου της Νέας Υόρκης που ειδικεύεται στη θεραπεία του συνδρόμου από το οποίο πάσχει. Τελικά, τον Ιανουάριο του 2019 ξεκίνησε τις συνεδρίες και θεραπεύτηκε τον Μάιο του ίδιου έτους.

*****

• Χίος: «Καθωσπρέπει» ζευγάρι έφαγε βασιλικά σε εστιατόριο και … έγινε «καπνός»

Θύμα απάτης έπεσε εστιατόριο στα Νοτιόχωρα της Χίου, ανήμερα των Θεοφανείων το μεσημέρι όταν ζευγάρι που πραγματοποίησε μεγάλη παραγγελία από το κατάστημα όπου έφαγε, αποχώρησε χωρίς να πληρώσει.

Μόλις ολοκλήρωσαν το γεύμα τους, κάλεσαν τον σερβιτόρο προκειμένου να πληρώσουν με πιστωτική κάρτα η οποία, ωστόσο, δε λειτουργούσε.

Αφού ισχυρίστηκαν ότι είχαν κάνει λάθος και ότι είχαν ξεχάσει το πορτοφόλι τους στο αυτοκίνητο, δεσμεύτηκαν στο μαγαζί να πάνε μέχρι εκεί, ώστε να φέρουν τα χρήματα.

Έτσι το ζευγάρι, ηλικίας 60 ετών ο άντρας και 50 ετών περίπου η γυναίκα, Έλληνες αλλά όχι ντόπιοι, κατευθύνθηκαν για το ΙΧ τους χωρίς ωστόσο να επιστρέψουν ποτέ στο εστιατόριο προκειμένου να πληρώσουν.

*****

• Πυροβόλησαν φανάρι!

Το φανάρι που είχε στηθεί δίπλα στη γέφυρα του Κερίτη, στα Χανιά, πυροβόλησαν άγνωστοι.

Η «επίθεση» στο φανάρι έγινε αντιληπτή την Τρίτη και η καταστροφή είναι ολική.

Οι άγνωστοι έριξαν σφαίρες στο φανάρι που έχει τοποθετηθεί στη γέφυρα που έχει στήσει ο Στρατός, προς διευκόλυνση των χωριών, μετά την κατάρρευση της γέφυρας από την κακοκαιρία.

Η Αντιπεριφέρεια Χανίων, αναμένεται να προβεί σε μήνυση κατά αγνώστων.


• Ξάνθη: Τον ξύπνησαν και τους “κούφανε”! Δεν ήταν άστεγος όπως πίστεψαν αρχικά
• Κράτησε την παρθενιά της μέχρι το γάμο και το πρώτο βράδυ ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να κά
• Χίος: «Καθωσπρέπει» ζευγάρι έφαγε βασιλικά σε εστιατόριο και … έγινε «καπνός»
• Πυροβόλησαν φανάρι!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής