breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Γυναίκα διοργάνωσε μεσαιωνική μονομαχία μέχρι θανάτου ανάμεσα στον σύζυγο της και τον εραστή της

Η γυναίκα που είναι 35 χρονών και μητέρα τριών παιδιών, κινδυνεύει με ισόβια εάν το αγγλικό δικαστήριο την κρίνει ένοχη. Η Άστα Ζισκαουκιένα κατηγορείται ότι διοργάνωσε μεσαιωνική μονομαχία μέχρι θανάτου ανάμεσα στο σύζυγο της Γκερντρίους και τον εραστή της (και πρώην φυλακισμένο) Μάντα Κβεντάρας. Ο νικητής θα την κέρδιζε για πάντα. Για τον χαμένο υπήρχε μόνο ο θάνατος. Και χαμένος ήταν ο σύζυγος της ο οποίος πέθανε μέσα στην πανοπλία του από 35 σπαθιές στο λαιμό και το σώμα.

Όλο αυτό το απίστευτο περιστατικό έγινε στο Ντάρτφορντ του Κέντ. Οι δυο άνδρες εφοδιάστηκαν με μεσαιωνικά όπλα (σπαθιά, τσεκούρια, μαχαίρια) και μονομάχησαν ντυμένοι με πανοπλία για το χέρι της «δεσποσύνης» τους. Η μονομαχία έγινε σε ένα σοκάκι που δεν περνούσε κόσμος.

Ο εραστής και πρώην φυλακισμένος Μάντα, ήταν ο νικητής ο οποίος τελικά πήρε την Άστα και έφυγαν αφήνοντας τον σύζυγο να πεθάνει από αιμορραγία μέσα στην πανοπλία του.

Η αστυνομία που βρήκε το πτώμα λίγες ώρες αργότερα ξεδίπλωσε το κουβάρι και έφτασε μέχρι τη σύζυγο η οποία κατηγορείται με βαριά αδικήματα που μπορεί να επιφέρουν μέχρι και την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Στην αγόρευση του ο εισαγγελέας έριξε όλο το βάρος στην Άστα λέγοντας ότι είναι ένα χειριστικό άτομο με έναν διεστραμμένο εγκέφαλο που σκέφτηκε και διοργάνωσε μια τέτοια δολοφονία.

*****

• Η 22χρονη που βγάζει 11.000 σέλφι τον χρόνο!

Το... «έχει τερματίσει» με τις σέλφι μία 22χρονη από τη Βρετανία, η οποία τραβάει περίπου 11.000 σέλφι το χρόνο!

Αν αυτό δε σας φαίνεται υπερβολή, σκεφτείτε ότι κατά μέσο όρο ένας Βρετανός τραβάει περίπου 450 σέλφι το χρόνο.

Η Autumn Mason παραδέχεται ότι είναι εθισμένη αλλά ισχυρίζεται ότι απλά είναι ο δικός της τρόπος για να κρατάει ημερολόγιο. «Πήρα το πρώτο μου smartphone με κάμερα όταν ήμουν 11 χρονών και τράβηξα την πρώτη σέλφι για να το δοκιμάσω» λέει η Mason.

«Και από τότε ξετρελάθηκα. Μου αρέσει να ποζάρω και να στέλνω σέλφιστους φίλους μου. Όταν ήμουν 15 χρονών, όλοι στο σχολείο πόσταραν τουλάχιστον μία σέλφι την ημέρα στα social media. Οι περισσότεροι δεν ασχολούνταν πολύ αλλά αν μία δική μου σέλφι δεν έπαιρνε 50 likes μέσα σε λίγες ώρες, θα τη διέγραφα θεωρώντας ότι δεν ήταν καλή. Έτσι σιγά σιγά εθίστηκα» δικαιολογείται η 22χρονη μητέρα ενός παιδιού.

*****

• Πήγε να πιει ένα σφηνάκι και έπιασε φωτιά

Ένας άνδρας πήρε την τρομάρα της ζωής του όταν τυλίχθηκε σε φλόγες την ώρα που έπινε ένα σφηνάκι. 

Με το που άρχισε να πίνει το σφηνάκι οι φλόγες άναψαν στο πρόσωπο του και τον λαιμό του με αποτέλεσμα να ανησυχήσει φανερά και να προσπαθήσει να σβήσει την φωτιά με την βοήθεια ενός φίλου του.

Παρόλα αυτά και όταν μετά από μερικά δευτερόλεπτα οι φλόγες εξαφανίστηκαν δεν ήθελε να δείξει ότι φοβήθηκε ή ότι αυτή η κακή εμπειρία θα τον επηρέαζε και συνέχισε να διασκεδάζει χορεύοντας.  

Τα video με τα φλεγόμενα σφηνάκια φαίνεται ότι είναι μια νέα μόδα, ειδικά στους φοιτητές του εξωτερικού καθώς εμφανίζονται αρκετά συχνά στο YouTube.

Και αν νομίζεται ότι δεν είναι επικίνδυνο τότε κάνετε λάθος αφού ακόμα και οι επαγγελματίες μπάρμαν, όπως ο καθηγητής bartending Gregg Lewis που διαχειρίζεται ένα από τα πιο γνωστά σχολεία μπάρμαν στη Νέα Υόρκη, λένε ότι τα φλεγόμενα ποτά είναι μόνο για επίδειξη και οι φλόγες πρέπει να σβήνουν πριν κάποιος τα καταναλώσει.

*****

• Ένας Γιαπωνέζος δισεκατομμυριούχος χάρισε 9 εκατ. δολάρια σε 1000 ακόλουθους του στο Twitter

Ο Γιαπωνέζος δισεκατομμυριούχος Yasaku Maezawa, ιδρυτής της online επιχείρησης Zozotown, χάρισε 9 εκατομμύρια δολάρια στους ακόλουθους του Twitter, λέγοντας ότι η πράξη του αυτή είναι ένα «κοινωνικό πείραμα».

Συγκεκριμένα, ο Maezawa έδωσε ένα εκατομμύριο γιέν (9.000 δολάρια) σε 1.000 τυχαίους οπαδούς του, οι οποίοι έκαναν retweet ένα post του την 1η Ιανουαρίου, προκειμένου να δει μέσω τακτικών ερευνών πόσο μεγάλη απήχηση είχαν αυτά τα χρήματα στην ζωή των παραληπτών.

“Είναι ένα σοβαρό κοινωνικό πείραμα”, δήλωσε ο Maezawa στο YouTube, προσθέτοντας ότι ελπίζει να προσελκύσει το ενδιαφέρον ακαδημαϊκών και οικονομολόγων.

Ο Maezawa, ο οποίος πρόκειται να είναι ο πρώτος επιβάτης που θα πραγματοποιήσει ένα ταξίδι με τον πύραυλο Big Falcon Rocket της SpaceX του Elon Musk γύρω από την σελήνη, είναι γνωστός για τις τεράστιες δαπάνες του σε έργα τέχνης και πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά και για το γεγονός ότι του αρέσει να μιλά για διάφορες ιδέες του, όπως για παράδειγμα έναν κόσμο χωρίς χρήματα.

*****

• Άρχοντας! Διέρρηξε μαγαζί fast food, έφτιαξε κάτι να φάει και… πήρε κι έναν υπνάκο

Τις... απολύτως βασικές ανάγκες του φαίνεται πως ήθελε να ικανοποιήσει αυτός ο ληστής.

Ο λόγος για έναν διαρρήκτη καταστήματος fast food (Taco Bell) στο Lawrenceville του New Jersey των ΗΠΑ.

Ο άνδρας μπήκε στο κατάστημα την νύχτα ενώ ήταν κλειστό, και… χαλαρός ακούγοντας μουσικούλα άρχισε να φτιάχνει κάτι να φάει. Το γεύμα όπως φαίνεται ήταν χορταστικό και… η κοιλίτσα παραγέμισε, οπότε – όπως είναι φυσικό – προκάλεσε μια νύστα.

Ο ήρωας της ιστορίας δεν δίστασε, και την “έπεσε” λιγάκι εκεί στο μαγαζί, παίρνοντας έναν υπνάκο 3 ωρών. Όταν ξύπνησε είπε να φύγει, κλέβοντας και ένα λαπτοπ και ένα τάμπλετ που βρήκε μπροστά του.

Η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος κατέγραψε τα πάντα, αλλά μάλλον… δεν νοιάστηκε και ιδιαίτερα αφού δεν είχε καθόλου καλυμμένο το πρόσωπό του.


• Η 22χρονη που βγάζει 11.000 σέλφι τον χρόνο!
• Πήγε να πιει ένα σφηνάκι και έπιασε φωτιά
• Ένας Γιαπωνέζος δισεκατομμυριούχος χάρισε 9 εκατ. δολάρια σε 1000 ακόλουθους του στο Twi
• Άρχοντας! Διέρρηξε μαγαζί fast food, έφτιαξε κάτι να φάει και… πήρε κι έναν υπνάκο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής