breaking news Νέο

Κάλεσμα εθελοντών από το Δήμο Βέροιας με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ανακύκλωσης

Κάλεσμα εθελοντών από το Δήμο Βέροιας με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ανακύκλωσης

Ο σεβασμός στο περιβάλλον που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε και η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελούν ζητήματα ενδιαφέροντος όλων μας.

Η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας σε θέματα περιβάλλοντος πραγματοποιείται μέσα από σειρά δράσεων, των οποίων η επιτυχία ενισχύεται με τη συμμετοχή πολιτών, οι οποίοι μπορούν να διαθέσουν τον ελεύθερο χρόνο τους σε κοινωφελείς σκοπούς. 

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ανακύκλωσης (18-26 Νοεμβρίου 2017), ο Δήμος Βέροιας, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί το σύνολο των δημοτών μας σε θέματα μείωσης παραγωγής αποβλήτων, ανακύκλωσης, επαναχρησιμοποίησης και γενικότερα προστασίας του περιβάλλοντος και διασφάλισης της δημόσιας υγείας, καλεί όποιον ενδιαφέρεται να προσφέρει εθελοντικά τον ελεύθερο χρόνο του σε κοινωφελείς δράσεις, να δηλώσει την πρόθεσή του, ώστε να οργανωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα ομάδες για την εφαρμογή περιβαλλοντικών δράσεων.

Η δήλωση της εθελοντικής συμμετοχής γίνεται στα γραφεία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος – Καθαριότητας – Πολιτικής Προστασίας, Μητροπόλεως 55, 4ος όροφος, τις εργάσιμες ημέρες, από ώρα 7.00’ έως 15.00’ (Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2331350634 - Κηριμκηρίδης Ιορδάνης, 2331350509 - Καραγαβριηλίδης Σίμος, 2331350615 -  Γκαράνη Βούλα).

Ας μην ξεχνάμε πως «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ»

 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος – Πολιτικής Προστασίας – Ζωικής Παραγωγής – Προστασίας & Περίθαλψης Αδεσπότων Ζώων

Παπαδόπουλος Βασίλειος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής