breaking news Νέο

«Αρνί» ο Ερντογάν μπροστά στους κεμαλιστές!

«Αρνί» ο Ερντογάν μπροστά στους κεμαλιστές!

Για νησιά του Αιγαίου, τα οποία τελούν υπό ελληνική...κατοχή, έκανε λόγο ο επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της Τουρκίας, Κεμάλ Κιριντσαντάρογλου, ζητώντας από τον αντίπαλό του Ταγίπ Ερντογάν να μη στείλει στρατεύματα στη Λιβύη.

«Σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης, αυτά τα νησιά πρέπει να «εκκαθαριστούν» από όπλα. Καμία χώρα δεν έχει το δικαίωμα να διαθέτει ένοπλες δυνάμεις σε αυτά τα νησιά. Υπάρχουν Έλληνες στρατιώτες στα ελληνικά νησιά; Ναι. Τα νησιά, που μας ανήκουν, είναι υπό κατοχή; Ναι, είναι. Πού είναι ο  εθνικός ήρωας; Πού είναι ο παγκόσμιος ηγέτης; Πού είναι αυτός ο άνθρωπος; Είναι ο μόνος άνθρωπος, εξαιτίας του οποίου η Τουρκία θα απωλέσει τη «Γαλάζια Πατρίδα», είπε σε συνέντευξή του!

Με αυτά και με τα άλλα, ο Ερντογάν είναι «αρνί» μπροστά στους κεμαλιστές. Φαντάζεστε μια κυβέρνηση οπαδών του κεμαλισμού, που θα στηρίξει..πάσει δυνάμει ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, τι θα...τραβήξουμε; Ας μην ξεχνάμε ότι κυβέρνηση «σοσιαλιστών» ήταν αυτή του Μπουλέντ Ετσεβίτ, που διέπραξε εγκλήματα πολέμου στην εισβολή του «Αττίλα» στην Κύπρο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής