breaking news Νέο

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας σε θέση ισχύος

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας σε θέση ισχύος

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία και δεύτερη απώλεια βαθμών για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, αυτή τη φορά στο ΔΑΚ της Νάουσας με αντίπαλο τον Αχιλλέα (1-1) κάτι που σε συνδυασμό με τη νίκη του ΦΑΣ 0-2 στο γήπεδο του Νεοκάστρου, με αντίπαλο τον Φίλιππο Μελίκης, τον έριξε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπως και δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος (2-2 στο γήπεδό του με τον Άρη Παλαιοχωρίου), που τον απομάκρυνε ακόμη περισσότερο από την τέταρτη θέση που οδηγεί στα πλεϊ οφ, στην οποία φαίνεται να καθιερώνεται ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, που πέρασε, όπως αναμένονταν ένα εύκολο απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου της Νάουσας κερδίζοντας με 1-4 τον Ολυμπιακό.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη νίκη του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με 1-0 επί της σκληροτράχηλης ΑΕ Χαρίεσσας, έδωσαν αέρα 8 βαθμών στους «ασπρόμαυρους» της Αλεξάνδρειας από την ομάδα που  τους ακολουθεί στον βαθμολογικό πίνακα που πλέον είναι ο ΦΑΣ Νάουσα. Έτσι το Σάββατο στο ντέρμπι κορυφής ο ΠΑΟΚ κόντρα στη γηπεδούχου Νάουσα βολεύεται και με ισοπαλία για να διατηρήσει την διαφορά των 7 βαθμών από τον δεύτερο και να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλεϊ οφ, αφού όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση είναι και το μοναδικό ζητούμενο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μιας και δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί πλέον η πρωτοκαθεδρία του ΠΑΟΚ στην κορυφή.

Όσον αφορά την μάχη της παραμονής κερδισμένες αυτήν την αγωνιστική ήταν το Μακροχώρι που κέρδισε 2-1 τους Πόντιους και παρέμεινε εκτός της τετράδας των πλεϊ άουτ, ο Κοπανός που επίσης νίκησε στο γήπεδό του 1-0 τον Τριπόταμο και ο ΠΑΟ Κουλούρας που στο παρά ένα νίκησε την Θύελλα Σταυρού. Σημαντική ισοπαλία, για δεύτερη μαλιστα αγωνιστική και για τον Άρη Παλαιοχωρίου (το προηγούμενο Σάββατο) είχε αναδειχθεί ισόπαλος (1-1) και πάλι εκτός έδρας με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα οκτώ παιχνίδια της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας, που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο.

ΜΕΛΙΚΗ – ΝΑΟΥΣΑ 0-2: Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο ΦΑΣ Νάουσας κέρδισε στο γήπεδο του Νεοκάστρου τον Φίλιππο Μελίκης με 0-2 και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Νάουσα ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα και εκτός τα δύο γκολ που πέτυχε θα μπορούσε να είχε σκοράρει περισσότερες φορές, αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων και ένα πέναλτι (το εκτέλεσε ο Ντέλλας για να αποκρούσει σε κόρνερ ο 17χρονος τερματοφύλακας της Μελίκης Μπουκουβάλας).

Το 0-1 έγινε στο 17' με πέναλτι που κέρδισε ο Κερμανίδης (ανατροπή) και το εκτέλεσε ο Ντέλλας, τον νεαρό τερματοφύλακα της Μελίκης να αποκρούει τον Ντέλλα όμως να κερδίζει το ριμπάουντ και με δεύτερη προσπάθεια να την στέλνει στα δίχτυα γράφοντας το 0-1. Δώδεκα λεπτά αργότερα (29') χέρι του Καρατάσου μέσα στην περιοχή της ομάδας του και νέο πέναλτι την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε και πάλι ο Ντέλλας, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας της γηπεδούχου απέκρουσε αυτή τη φορά πιο αποτελεσματικά σε κόρνερ.

Στο 59' ο Φίλιππος έχασε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Λαζόπουλο να εκτελεί φάουλ από καλή θέση και την μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Το 0-2 έγινε στο 62' και πάλι από τον Ντέλλα που δέχθηκε την πάσα του Κερμανίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Χαλατζούκας – Μπέκας).

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ 1-0: Με ένα γκολ που πέτυχε στο 28' ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας Γιώργος Κίτσας ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας νίκησε 1-0 την σκληροτράχηλη Α.Ε. Χαρίεσσας και αύξησε την διαφορά του από 7 σε 8 βαθμούς από την ομάδα που τον ακολουθεί και που πλέον είναι ο ΦΑΣ Νάουσας.

Προηγουμένως και πριν ο μετέπειτα νικητής πετύχει το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα η Χαρίεσσα είχε δοκάρι, όπως δοκάρι είχε και ο ΠΑΟΚ.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού η γηπεδούχος ομάδα εκτός από την υπεροχή είχε και περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζαρίδης (Χαραλαμπόπουλος – Τζούντας) από την ΕΠΣ Κιλκίς.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΡΟΔΟΧΩΡΙ 1-1: 'Ενας ακόμη διεκδικητής του φετινού τίτλου της Α' κατηγορίας, μετά τον ΦΑΣ Νάουσας, την Αγία Μαρίνα και τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, άφησε βαθμούς στο ΔΑΚ της Νάουσας με αντίπαλο τον Αχιλλέα, ο οποίος διατηρεί το εντός έδρας αήττητο.

Ο γηπεδούχος Αχιλλέας προηγήθηκε στο σκορ στο 34' με τον Σαμψωνίδη, με το Ροδοχώρι να ισοφαρίζει το σκορ στο 60' με τον Σέρα.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παρασίου (Παπαδάκης – Γκαλαϊτζής).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 1-4: Εύκολη, όπως εξάλλου αναμένονταν, νίκη πέτυχε ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου επί του Ολυμπιακού Νάουσας με 4-1 γεγονός που τον εδραιώνει στην τέταρτη θέση.

Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας προηγήθηκε στο 18' με τον Αργυρόπουλο και με δυο γκολ του Καραγιάννη (24' και 30') που ακολούθησαν αποσύρθηκε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενη με 0-3.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μείωσε προσωρινά στο 60' με τον Μακροβίτη, με τον Μ. Αλέξανδρο στη συνέχεια πετυχαίνει και ένα τέταρτο τέρμα με τον νεαρό Φωτόπουλο και να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 1-4.

Διαιτητής ο κ. Κελεσίδης (Νησελίτης – Ποζιάδης).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 2-1: Με δύο τέρματα του Κουλουριώτη, ένα σε κάθε ημίχρονο (13' και 49') το Μακροχώρι νίκησε 2-1 στο γήπεδό του την νεανική ομάδα της Α.Ε. Ποντίων και ξέφυγε από την ζώνη των πλεϊ άουτ.

Για την ομάδα της Α.Ε. Ποντίων σκόραρε ο Τερζής στο 73'.

Διαιτητής ο κ. Λαζάρου (Τσιουγγαρής – Κιρμανίδης).

ΚΟΠΑΝΟΣ – ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ 1-0: Καλύτερος σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα ο ΓΑΣ Κοπανού και αφού προηγουμένως έχασε σωρεία ευκαιριών νίκησε τον Αστέρα Τριποτάμου με γκολ που πέτυχε στο 77' ο Στογιάννης.

Η νικήτρια είχε και δύο δοκάρια με τους Μπούφι (9') και Οικονόμου (52').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης (Αργυρίου – Τράντος).

ΠΛΑΤΥ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 2-2: Δεύτερη η συνεχόμενη γκέλα του Αγρ. Αστέρα Πλατέος, αυτή τη φορά στο γήπεδό του με αντίπαλο τον Άρη Παλαιοχωρίου με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) με αποτέλεσμα να υποχωρήσει ακόμη περισσότερο από την 4η θέση που οδηγεί στα πλεϊ οφ.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Βαχανελίδη στο 20'. Στην επανάληψη και στο 60' ο Άρης με αυτογκόλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με την ομάδα του Πλατέος να ξαναπαίρνει προβάδισμα στο σκορ στο 70' με τον Καραντουλαμά όμως το Παλαιοχώρι ξαναέφερε για δεύτερη φορά το παιχνίδι στα ίσα με τον Νικολόπουλο στο 77'.

Διαιτητής ο κ. Κωστούλης (Παζαρτικλής – Γκόγκας).

ΚΟΥΛΟΥΡΑ – ΣΤΑΥΡΟΣ 1-0: Με γκολ που πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα ο ΠΑΟ Κουλούρας νίκησε 1-0 την Θύελλα Σταυρού και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Στο 90' συγκεκριμένα ο Αργυρόπουλος δέχθηκε την πάσα του Μανωλόπουλου και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο η ομάδα της Κουλούρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ενώ στην επανάληψη καλύτερη ήταν η Θύελλα Σταυρού.

Διαιτητής ο κ. Γαβράς (Γιάντσης – Μπογιατζόγλου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής