breaking news Νέο

Αγκαθιά: Μπορούσε τη νίκη, πήρε την ισοπαλία

Αγκαθιά: Μπορούσε τη νίκη, πήρε την ισοπαλία

Άστοχη η Νίκη Αγκαθιάς, αφού έχασε στο δεύτερο ημίχρονο ευκαιρίες από αυτές που δεν χάνονται, αναδείχθηκε ισόπαλη στο γήπεδό της με την Αναγέννηση Γιαννιτσών με 1-1 και έμεινε με την πικρόγλυκη γεύση της καλής απόδοσης σε ένα ακόμη παιχνίδι, η οποία όμως δεν συνοδεύτηκε και με νίκη, όπως με βάση την εικόνα του αγώνα θα έπρεπε.

Στο Α' μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας με την Νίκη Αγκαθιάς όμως να είναι αυτή που απείλησε πρώτη.

Στο 32' συγκεκριμένα ο Κίτσας σούταρε από καλή θέση με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της Αναγέννησης.

Τρία λεπτά αργότερα (35') οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Στεφανίδη.

Στην επανάληψη η ομάδα της Αγκαθιάς ήταν καλύτερη, πίεσε την αντίπαλό της, δημιούργησε αρκετές κλασικές ευκαιρίες για γκολ, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει στο 51' με κεφαλιά του Λαμπίρη.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Γιώτας, Κίτσας, Ματσαράς, Ευθυμίου (46' Πανταζής), Τσιότρας, Τσιούχας, Γουνόπουλος, Μούδιος, Λαμπίρης, Ανδιόπουλος, Ράδης.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Τόλιος, Κωστάκης, Γιαλουμίδης, Γκαρακλίδης, Τόσιος, Μουρίκι, Κεφαλάς, Σούκιας (85' Ξανθόπουλος), Ευθυμιάδης, Ταουσιάνης, Στεφανίδης.

 

Tρίκαλα: Όρθια και στον Εύοσμο

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του γύρισε από τη Θεσσαλονίκη ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, ένα αποτέλεσμα που θεωρείται θετικό, αφού ο αντίπαλός του, μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της κατηγορίας, ο Αγρ. Αστέρας Ευόσμου καίγονταν για τους βαθμούς.

Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε από δύο πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα και το αποτέλεσμα, όσον κι αν φαίνεται αποτυχία για την γηπεδούχο ομάδα, που όπως αναφέραμε καίγονταν για τους βαθμούς, θεωρείται δίκαιο με βάση την εικόνα του παιχνιδιού.

Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 53' ήταν η ομάδα της Ημαθίας που κέρδισε το πέναλτι με τον Αβραμόπουλο, που ανέλαβε την εκτέλεσή του να ευστοχεί και να κάνει το 0-1.

Στο 72' η σειρά της γηπεδούχου ομάδας να στήσει την μπάλα στα ένδεκα βήματα από την εστία του τερματοφύλακα των Τρικάλων Αργυρόπουλου και ο Παπαποστόλου να ισοφαρίζει σε 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαθανασίου, Ουρδούλης, Ζουλούμης (65' Αποστόλου, Κολώνης, Καλλίδης, Κουτσικοβαγγέλης, Προβατίδης, Αποστολίδης (72' Δαμουλάκης), Φούσκας, Κατσιάκης (72' Παπακωνσταντίνου).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πεϊκος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης (70' Μπαντής), Κιρκιλιανίδης, (88' Αναδολού), Ντο Σάντος, Φουρτζίου, (85' Πίκος), Λίτσι (90' Παρσόπουλος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής