breaking news Νέο

Ποιός είναι ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, σύντομο βιογραφικό του μεταγραφικού αποκτήματος της ΒΕΡΟΙΑΣ

Ποιός είναι ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, σύντομο βιογραφικό του μεταγραφικού αποκτήματος της ΒΕΡΟΙΑΣ

Η ΒΕΡΟΙΑ έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του 26χρονου αριστεροπόδαρου επιθετικού Αλέξανδρου Καραγιάννη, ενώ τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθούν ο 24χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Πολίτης και ο δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας Νίκος Γεωργιάδης.

Ο τελευταίος (Νίκος Γεωργιάδης) είναι λίγο – πολύ γνωστός στους Βεροιώτες φιλάθλους, καθώς έχει ξαναφορέσει την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ και έπαιξε σε καλές και άσχημες περιόδους με τη φανέλα της, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, στον Αρη και τα τελευταία χρόνια στον Απόλλωνα Πόντου (Καλαμαριάς) από τον οποίο, λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει επιστρέφει στην ΒΕΡΟΙΑ.

Είναι Κοζανίτης στην καταγωγή, από την ομώνυμη ομάδα της οποίας ξεκίνησε και από την οποία αποκτήθηκε από την ΒΕΡΟΙΑ, για να γράψει μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα και βρίσκεται προς την δύση της πορείας του.

Συνεπώς λίγο – πολύ είναι γνωστή η παρουσία του στο ποδόσφαιρο.

Να δούμε λοιπόν ένα σύντομο βιογραφικό του Αλέξανδρου Καραγιάννη του οποίου η απόκτηση ανακοινώθηκε επίσημα από τη ΒΕΡΟΙΑ.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου του 1993 στα Γρεβενά και ξεκίνησε από μικρός την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον τοπικό Πυρσό. Είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Καραγιάννης τον Ιούλιο του 2010, δηλαδή σε ηλικία 17 ετών μεταγράφηκε από τον Πυρσό Γρεβενών στον Αρη Θεσσαλονίκης και εντάχθηκε στην Κ20 των Κιτρίνων.

Ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στην Κ20 προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα και υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο στις 25 Ιουλίου του 2012.

Στην επαγγελματική ομάδα των Κιτρίνων έμεινε για 2 χρόνια και τον Ιούλιο του 2014 μετακόμισε στην Κρήτη και στην ομάδα των Χανίων.

Ένα χρόνο αργότερα τον Αύγουστο του 2015 από τα Χανιά μεταγράφηκε την Λαμία στην οποία την πρώτη φορά έμεινε τρεις περιόδους, μέχρι τον Ιούλιο του 2018 για να δοθεί δανεικός στα Χανιά από τα οποία επέστρεψε στη Λαμία ένα χρόνο μετά τον Ιούλιο του 2019 (το περασμένο καλοκαίρι) να μείνει μόλις έξι μήνες, αφού πριν μερικές ημέρες έμεινε ελεύθερος, για να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη που είναι η ΒΕΡΟΙΑ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.

Ο Αλέξανδρος Καραγιάννης στην 5χρονη επαγγελματική του καριέρα στο ποδόσφαιρο, από τον Ιούλιο του 2014, όταν υπέγραψε και το πρώτο του συμβόλαιο με τον Αρη μέχρι φέτος τον Ιανουάριο που έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία έχει καταγράψει 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League και έχει πετύχει δύο τέρματα και 84 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β' Εθνκής και έχει πετύχει 18 γκολ.

Τους τελευταίους 6 μήνες που βρίσκεται στη Λαμία έχει μία συμμετοχή σε επίσημο αγώνα (Κύπελλο) και αυτή σαν αλλαγή στο 25 τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής