breaking news Νέο

Η άποψη του πάγκου

  • Η άποψη του πάγκου
  • Η άποψη του πάγκου

Το τελευταίο διάστημα, από αγωνιστική σε αγωνιστική η ΒΕΡΟΙΑ πείθει όλο και περισσότερο και αυτό αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα στον οποίο συνεχώς κερδίζει θέσεις.

Ήδη από την περασμένη αγωνιστική βρίσκεται δίχως συγκάτοικο στην δεύτερη προνομιούχο θέση, ενώ συγχρόνως μείωσε σε τρεις βαθμούς την απόσταση που την χωρίζει από την κορυφή.

Βέβαια τίποτα ακόμη δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο και η συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League δεν αποκλείεται να κρύβει εκπλήξεις, όχι φυσικά απαραίτητα δυσάρεστες για την ΒΕΡΟΙΑ. Αυτό τουλάχιστον έδειξε η περασμένη αγωνιστική, με δύο από τους βασικούς ανταγωνιστές της στην διεκδίκηση της ανόδου στην Super League 2, τα Τρίκαλα κα τον Ιωνικό, να χάνουν βαθμούς στην έδρα τους από αντιπάλους σαφώς υποδιαίστερους.

Οι αποστάσεις που χωρίζουν τις περισσότερες από τις 14 ομάδες της Football League είναι μικρές και γι' αυτό όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτου αντιπάλου χρειάζονται προσοχή, όπως προσοχή χρειάζεται και η επόμενη αναμέτρηση της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Τρίγλια.

Αυτό μεταξύ άλλων επισήμανε ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Κώστας Γεωργιάδης στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τι υποστήριξαν στις δηλώσεις τους οι δύο προπονητές. Ο Κώστας Γεωργιάδης της ΒΕΡΟΙΑΣ και ο Σούλης Παπαδόπουλος του Ολυμπιακού Βόλου.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

«Προερχόμασταν από δύο θετικά αποτελέσματα και τα δύο από εκτός έδρας παιχνίδια, με δυνατούς αντιπάλους και είχαμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, στην έδρα μας μεν όμως με μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς και επικίνδυνη. Προετοιμαστήκαμε όσο μπορούσαμε καλύτερα γι' αυτό το παιχνίδι και θεωρώ ότι εκτός από τους βαθμούς της νίκης που καταφέραμε και πήραμε τα πήγαμε αρκετά καλά και αγωνιστικά. Μετά το πρώτο 10λεπτο διάστημα κατά το οποίο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, βρήκαμε τα πατήματά μας, αναλάβαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα, πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και με βάση την εικόνα του παιχνιδιού και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε θεωρώ θα έπρεπε να είχαμε πετύχει κάτι περισσότερο και να πηγαίναμε με περισσότερη ασφάλεια στο δεύτερο ημίχρονο.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου είπα στα παδιά να ξεχάσουν τις ευκαιρίες που χάθηκαν στο πρώτο μέρος και να εστιάσουν την προσοχή τους και την σκέψη τους στην τακτική που πρέπει να ακολουθήσουν έτσι ώστε να πάρουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που ξέρουν να εκμεταλλεύονται τους ανοιχτούς χώρους γι' αυτό θα έπρεπε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Μετά το πρώτο 20λεπτο του δευτέρου μέρους στο οποίο ο αντίπαλος μας είχε την υπεροχή αρχίσαμε και πάλι να κρατάμε στην κατοχή μας την μπάλα και δημιουργήσαμε τρεις, τέσσερις ακόμη ευκαιρίες να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα. Δεν το πετύχαμε, όμως τελικά πήραμε τη νίκη που τη θεωρώ πολύ σπουδαία και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Το φετινό πρωτάθλημα της Football League  είναι ένα δύσκολο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και χρειάζεται προσοχή, όπως προσοχή χρειάζεται και το επόμενο παιχνίδι με την Τρίγλια που είναι μια επικίνδυνη ομάδα κυρίως όταν αγωνίζεται στην έδρα της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΒΕΡΟΙΑΣ που ύστερα από αρκετά χρόνια άρχισε και πάλι να ζεσταίνει την κερκίδα και να συμπαραστέκεται στην ομάδα».

Απαντώντας δε σε σχετική ερώτηση ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ αποκάλυψε ότι εκτός από τον Καραγιάννη που ήδη ανακοινώθηκε μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα γίνουν κάποιες ακόμη προσθήκες ποδοσφαιριστών. Όχι πολλές αφού οι ομάδες δεν πρέπει να αλλάζουν ριζικά τον Ιανουάριο.

 

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, όμως στην πρώτη καλή στιγμή της αντιπάλου μας δεχθήκαμε γκολ. Αυτό μας έκανε να χάσουμε την ηρεμία μας και νομίζω ότι η ΒΕΡΟΙΑ στο πρώτο ημίχρονο μπορούσε να σκοράρει και ένα δεύτερο τέρμα.

Εμείς από την πλευρά μας σ' αυτό το πρώτο ημίχρονο και μετά το γκολ της ΒΕΡΟΙΑΣ καταναλώναμε την ενέργεια μας περισσότερο στο να διαμαρτυρόμαστε για το γκολ που δεχθήκαμε παρά στο να παίζουμε ποδόσφαιρο.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου μιλήσαμε με τους παίκτες μας, ηρεμήσαμε και σ' αυτό το διάστημα παρουσιαστήκαμε αρκετά καλοί και πιστεύω ότι δικαιούμαστε κάτι περισσότερο από αυτό που τελικά πήραμε.

Γενικά θεωρώ ότι είχαμε μια καλή παρουσία και το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ.

Συγχαρητήρια στη ΒΕΡΟΙΑ που είναι μια καλή ομάδα».


Παπαδόπουλος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής