breaking news Νέο

Football League : Υπάρχει και αγώνας την Κυριακή

Football League : Υπάρχει και αγώνας την Κυριακή

Μπήκαμε στο δεύτερο μισό της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και η κίνηση στη μεταγραφική αγορά παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Οι μέχρι τώρα προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ των ομάδων της Football League, που ενδιαφέρει άμεσα τους φιλάθλους της Ημαθίας λόγω Βέροιας, δεν φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα του πρωταθλήματος, καθώς δεν έχουν παρατηρηθεί σημαντικές αλλαγές και όπως όλα δείχνουν οι συσχετισμοί των ομάδων θα παραμείνουν στα επίπεδα της προμεταγραφικής περιόδου ή στην καλύτερη περίπτωση θα αλλάξουν ελάχιστα και στην πλειονότητά τους θα περάσουν απαρατήρητες.

Εξάλλου όπως υποστήριξε και στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Κώστας Γεωργιάδης, η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές.

Η ΒΕΡΟΙΑ ήδη έχει ανακοινώσει από την περασμένη Παρασκευή την απόκτητη του Αλέξανδρου Καραγιάννη επιθετικού, ενώ έχει ήδη συμφωνήσει με τον Νίκο Γεωργιάδη και τον Δημήτρη Πολίτη και περιμένει την επίσημη λύση της συνεργασίας τους με τον Απόλλωνα Πόντου (Καλαμαριάς) στον οποίο αγωνίζονταν το τελευταίο διάστημα για να τους ανακοινώσει και επίσημα.

Ο πρώτος, ο Νίκος Γεωργιάδης, είναι παλιός γνώριμος των φιλάθλων της ΒΕΡΟΙΑ, καθώς φόρεσε για μεγάλο διάστημα την φανέλα της και έπαιξε με τα χρώματά της σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες. Από την Γ' Εθνική μέχρι και την Super League.

Ο δεύτερος, είναι τερματοφύλακας, έχει ύψος 1,91 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδοχής του Πανιωνίου, στην ομάδα του οποίου υπέγραψε και το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο τον Ιούλιο του 2014, σε ηλικία 19 ετών (γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου του 1995), ενώ έχει αγωνιστεί και για λογαριασμό της Ζακύνθου, του Κισσαμικού, του Παναιγιαλείου, του Πανσερραϊκού και τελευταία, όπως ήδη αναφέραμε του Απόλλωνα Πόντου (Καλαμαριάς) από τον οποίο, όπως ο Νίκος Γεωργιάδης, που επίσης έρχεται στη ΒΕΡΟΙΑ, αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ιστορική ομάδα της Καλαμαριάς (την περασμένη αγωνιστική δεν μετέβη στα Χανιά επειδή δεν συμπλήρωνε τον απαραίτητο αριθμό παικτών που προβλέπει ο ΚΑΠ και δεν διαθέτει φορολογική ενημερότητα, για να μεταφέρει νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Κ-19 του που και εκεί έχουν μείνει μόλις 14, στην επαγγελματική).

Εκτός λοιπόν του Καραγιάννη, που ήδη ανακοινώθηκε επίσημα, η ΒΕΡΟΙΑ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που διανύουμε, αναμένεται να προσθέσει στο ρόστερ της και τους Γεωργιάδη – Πολίτη.

Από την άλλη έχουμε και αποχωρήσεις, όπως αυτή του Γιώργου Σκαθαρούδη, τον οποίο πολύ σύντομα θα βρούμε απέναντι μας.

Ο Σκαθαρούδης συγκεκριμένα, επειδή δεν υπολογίζονταν σαν πρώτη επιλογή από τον προπονητή του, ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, με την διοίκηση να κάνει δεκτό το αίτημα του και λίγες ημέρες μετά την λύση της συνεργασίας του με την ΒΕΡΟΙΑ, έγινε γνωστό ότι συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο με την ΠΑΕ Καβάλας.

Εκτός όμως από τον Σκαθαρούδη παρελθόν από την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ αποτελεί και ο Αλέξανδρος Ζούρκος, που δεν δέχθηκε την πρόταση της ΒΕΡΟΙΑΣ, που ήταν εισήγηση του προπονητή του, που θεώρησε ότι μετά την απόκτηση του Γεωργιάδη ο Ζούρκος δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες να πάρει χρόνο συμμετοχής και τον πρότεινε να πάρει δανεικώς και ζήτησε να μείνει ελεύθερος, όπως τελικά και έγινε.

 

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ

Εκτός από τα μεταγραφικά όμως, τρέχον και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΒΕΡΟΙΑΣ, που την Κυριακή δίνει ένα δύσκολο, όπως όλα μέχρι το τέλος, εκτός έδρας παιχνίδι με την Τρίγλια, πρώην ομάδα του προπονητή της ΒΕΡΟΙΑΣ Κώστα Γεωργιάδη.

Η Τρίγλια που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού (απέχει μόλις δύο βαθμούς από τον Ασπρόπυργο που βρίσκεται οριακά εκτός του γκρουπ των έξι ομάδων που υποβιβάζονται και συνεπώς χρειάζεται βαθμούς, ενώ την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) εκτός έδρας με τον Ασπρόπυργο, κάτι που φανερώνει ότι μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι και σε καμιά περίπτωση η νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη.

Στο παιχνίδι με την Τρίγλια ο Κώστας Γεωργιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μουχάλη και στον Πολύζο, καθώς συμπλήρωσαν από τέσσερις κάρτες και είναι τιμωρημένοι.

Η αναμέτρηση της Κυριακής της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Τρίγλια εκτός των άλλων έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Ο σημερινός προπονητής της, ο Κώστας Γεωργιάδης, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, ξεκίνησε την φετινή σεζόν στον πάγκο της ομάδας της Χαλκιδικής και μάλιστα αυτός την ανέβασε στην Football League. Συνεπώς θα βρεθεί σε γνώριμα λημέρια.

Από την άλλη ο νέος προπονητής της Τρίγλιας ο Μάγγος που είναι απόφοιτος των Τ.Ε.Φ.Α.Α., πέρασε από τον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ σαν γυμναστής, και γυμναστής της ομάδας της Τρίγλιας ανέλαβε ο Ναουσαίος Βασίλης Αργυρίου.

Το ενδιαφέρον λοιπόν του κυριακάτικου αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Τρίγλια δεν εστιάζεται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου, στις μονομαχίες των ποδοσφαιριστών, αλλά και στους δύο πάγκους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής