breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• “Ημέρα Χωρίς Παντελόνι στο Μετρό” της Πράγας

Μόλις 35 επιβάτες του μετρό της Πράγας, πήραν φέτος μέρος στο έθιμο 20 ετών, της «Ημέρας Χωρίς Παντελόνι στο Μετρό».

Οι Τσέχοι επιβάτες του μετρό, πήγαν για μία μέρα στους προορισμούς τους χωρίς να φορούν τα παντελόνια τους, παρά μόνο με τα εσώρουχα, τις κάλτσες και τα παπούτσια τους.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο σκοπός των συμμετεχόντων είναι να τραβήξουν την προσοχή των συνεπιβατών τους.

«Θέλουμε να τους κάνουμε να κοιτούν γύρω τους, αντί να κοιτάζουν τα κινητά τους» δήλωσε ένας από τους διοργανωτές.

Η «Ημέρα Χωρίς Παντελόνι στο Μετρό» είναι θεσμός που «εμφανίζεται» και σε άλλες πόλεις του κόσμου, μεταξύ των οποίων το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη.

*****

• «Η κόρη του μπαμπά» - Κάλυψε με τατουάζ το 90% του κορμιού της για να μοιάζει στον πατέρα της

«Κάλυψα το σώμα μου με τατουάζ για να μοιάζω στον πατέρα μου που έφυγε» λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια η 23χρονη Ναντίν Άντερσον από το Νταντί της Σκωτίας.

Η Ναντίν που εργάζεται ως νοσοκόμα έχει δαπανήσει περισσότερα από 18.000 ευρώ για να κάνει τατουάζ σε ολόκληρο το κορμί της και έχει καλύψει το 90% του δέρματος της με αυτά.

«Ο πατέρας μου πάντα αγαπούσε τα τατουάζ και μάλιστα είχε καλύψει και τα δυο του χέρια με αυτά. Θέλω πολύ να του μοιάσω γιαυτό το λόγο κάνω τατουάζ» λέει η νεαρή νοσοκόμα και συνεχίζει: «Ο μπαμπάς μου έφυγε νωρίς και αυτός είναι ένας λόγος για να τον τιμήσω περισσότερο με τα τατουάζ μου».

Επειδή οι νόμοι της Αγγλίας είναι απαγορευτικοί για την ηλικία που μπορεί να κάνει κάποιος τατουάζ, η Ναντίν ταξίδευε συχνά στη Γερμανία για να κάνει ένα. Η ίδια δεν ασχολείται με το ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προτιμάει να κάνει πράγματα που την βοηθούν να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

*****

• Έχασε 10.000 δολάρια απαντώντας λάθος στην πιο εύκολη ερώτηση όλων των εποχών

Μια πανεύκολη ερώτηση και μια γκάφα μεγατόνων έφτιαξαν ένα viral βίντεο που περνά στο πάνθεον των επικών λαθών στην ιστορία των τηλεπαιχνιδιών!

Η Eve DuBois έπαιζε στο Family Feud, όταν έφτασε η σειρα της για να απαντήσει στην ερώτηση - κόλαφο "Ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του Ποπάι" - έτσι ώστε να πάρουν 10.000 δολάρια.

Αμ δε! Η Eve πατάει πρώτη του κουμπί, και αντί να απαντήσει "σπανάκι" εκείνη... είπε κοτόπουλο και σίγουρη για τη νικη της... άρχισε το χορό!

Όμως σύντομα... κατάλαβε οτι είχε κάνει λάθος.

«Νόμιζα ότι εννοούσες την αλυσίδα εστιατορίων Popeyes που σερβίρει κοτόπουλο!», είπε.

Βέβαια έγινε κάτι που θα το λέγαμε ως τύχη μέσα στην ατυχία της! 

Η συγκεκριμένη αλυσίδα fast food αποφάσισε να της δώσει μία δωροεπιταγή 10.000 δολαρίων για να φάει όσο κοτόπουλο αντέχει....

*****

• Αυτός ο πίνακας θα πωληθεί μόλις… 39 εκατ. δολάρια!

Ένα από τα θρυλικά έργα του Ντέιβιντ Χόκνεϊ με τίτλο «The Splash», από τη σειρά με τις πισίνες που ζωγράφιζε την περίοδο 1964-1971, θα πωληθεί σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s και αναμένεται η τιμή του να εκτιναχθεί στα ύψη.

Το έργο δημιουργήθηκε το 1966 και αναμένεται να αποκτηθεί από συλλέκτη που θα καταβάλει 26,1 -39,2 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το Art News.

Το 2006, όταν δημοπρατήθηκε για πρώτη φορά το ίδιο έργο έναντι 2,9 εκατ. δολάρια ήταν το έργο του Χόκνεϊ που πουλήθηκε σε τιμή ρεκόρ.

Από τότε τα έργα του Βρετανού εικαστικού καλλιτέχνη άγγιξαν υψηλότερες τιμές, όπως το “Portrait of an Artist (Pool with Two Figures)” που έφθασε σε δημοπρασία του οίκου Christie’s το 2018 τα 90 εκατ. δολάρια.

*****

• Έριξαν από ελικόπτερο ένα γουρούνι στην πισίνα επιχειρηματία για να σπάσουν πλάκα

Μια κρύα φάρσα - εάν πρόκειται για φάρσα- έκαναν άγνωστοι στον Αργεντίνο εκατομμυριούχο Φεντερίκο Άλβαρεζ Καστίγιο. Έβαλαν μέσα σε ένα ελικόπτερο ένα ζωντανό γουρούνι, πέταξαν επάνω από τη βίλα του επιχειρηματία στην Πούντα ντελ Έστε και μόλις το ελικόπτερο βρέθηκε επάνω από την πισίνα, έριξαν το κακόμοιρο το ζώο από μεγάλο ύψος στο νερό. Στη συνέχεια το ελικόπτερο εξαφανίστηκε.

Ο επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας ενώ παράλληλα ασχολείται και με τα κτηματομεσιτικά, ενώ η σύζυγος του σχεδιάζει ρούχα για τον Tom Ford.

Η περιοχή της Ουρουγουάης Πούντα ντελ Έστε είναι ένα καλοκαιρινό θέρετρο αυστηρά για επιχειρηματίες πολλοί από αυτούς είναι από την Αργεντινή.

Ο ίδιος δήλωσε στις αρχές ότι δεν έχει κάποιον «εχθρό» και εικάζει πως πρόκειται για φάρσα που έστησαν κάποιοι από το φιλικό του περιβάλλον.

Όταν ανέβηκε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν εκατοντάδες τα σχόλια διαμαρτυρίας για τη βάναυση συμπεριφορά των φαρσέρ προς το ζωντανό γουρούνι.


• «Η κόρη του μπαμπά» - Κάλυψε με τατουάζ το 90% του κορμιού της για να μοιάζει στον πατέρ
• Έχασε 10.000 δολάρια απαντώντας λάθος στην πιο εύκολη ερώτηση όλων των εποχών
• Αυτός ο πίνακας θα πωληθεί μόλις… 39 εκατ. δολάρια!
• Έριξαν από ελικόπτερο ένα γουρούνι στην πισίνα επιχειρηματία για να σπάσουν πλάκα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής