breaking news Νέο

Κοπή Βασιλόπιτας 2020 στο Γηροκομείο Βέροιας

  • Κοπή Βασιλόπιτας 2020 στο Γηροκομείο Βέροιας
  • Κοπή Βασιλόπιτας 2020 στο Γηροκομείο Βέροιας

Τα Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας και της Μ.Φ.Η. «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας» πραγματοποίησαν την κοπή της βασιλόπιτας για το έτος 2020,στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γηροκομείου Βέροιας. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ι. Μητροπόλεως μας, Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Μπίρδας, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. κ. Παντελεήμων.

Από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη και Πνευματικό Πατέρα αλλά και επίτιμο Πρόεδρο της Μ.Φ.Η. «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας», που απουσίαζε λόγω υγείας, παραδόθηκε δια χειρός του πατέρα Αθηναγόρα Μπίρδα, στην Πρόεδρο του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας κ. Ευδοξία Μούρτζιου-Χατζηευστρατιάδου, φάκελος με το ποσό των 4.550 Ε, που ήταν προϊόν του Δίσκου της Αγάπης των Χριστουγέννων, που περιήχθη εις τους Ιερούς Ναούς της πόλης μας.

Τα Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας και της Μ.Φ.Η. «Σωσσιδείου Γηροκομείου Βέροιας», οι Τρόφιμοι, η Διεύθυνση και το Προσωπικό του Γηροκομείου Βέροιας ευχαριστούν από καρδιάς τόσο το Σεβασμιότατο, που είναι πάντοτε ηθικός και υλικός συμπαραστάτης του Γηροκομείου μας, όσο και όλο τον κόσμο, που με την ευαισθησία και την ανθρωπιά, στηρίζει το Γηροκομείο Βέροιας.

Παρόντες στην κοπή της βασιλόπιτας ήταν οι Βουλευτές της Ν.Δ. κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης και κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας, οι Αντιδήμαρχοι Βέροιας κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, κ. Ηλίας Τσιφλίδης, κ. Στάθης Κελεσίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Στέργιος Μουρτζίλας και κ. Απόστολος Νεστορόπουλος, ο Διοικητής 1ης Μεραρχίας Πεζικού κ. Σάββας Κολοκούρης, ο Αστυνομικός Δ/ντής Ημαθίας κ. Διονύσιος Κούγκας, η Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κ. Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου, ο Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Αναστάσιος Γιάγκογλου, η Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΑ κ. Γεωργία Μπατσαρά, οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ. Αθηνά Τσιούρτζια και κ. Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Παναγιώτης Χαλκιάς, οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι Φορέων και Τοπικών Συλλόγων (Πρωτοβουλία για το Παιδί, Σύλλογος Καρκινοπαθών Ημαθίας, Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Βέροιας, Όμιλος Προστασίας Απόρου Παιδιού, Φωνητικό Σύνολο Μονόγραμμα, Κέντρο Υγείας Βέροιας, Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας κλπ), οι δωρητές κ. Αντώνιος Κρετσόβαλης και κ. Χρυσούλα Χαρίση-Σαββαϊδη, καθώς επίσης φίλοι και συνδρομητές του Γηροκομείου Βέροιας.

Την κοπή της βασιλόπιτας την έκανε η Αντιπρόεδρος του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας, κ. Βαρβάρα Λεονταρά, η οποία τιμήθηκε από την Πρόεδρο του Αδελφάτου κ. Ευδοξία Μούρτζιου-Χατζηευστρατιάδου, με αναμνηστική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά της στο Γηροκομείο Βέροιας.  

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας, τα μέλη των Δ.Σ. ΑΔΕΛΦΑΤΟΥ και Μ.Φ.Η. «ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ» προσέφεραν γεύμα σε όλους τους παρευρισκόμενους, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Εκ της Δ/νσεως του Γηροκομείου Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής