breaking news Νέο

Τσιπουροκατάσταση με Αλέκο Τσαχουρίδη, Κώστα Βοργιαζίδη και δημοσιογράφους της Βέροιας!

Τσιπουροκατάσταση με Αλέκο Τσαχουρίδη, Κώστα Βοργιαζίδη και δημοσιογράφους της Βέροιας!

Όλα έχουν την (σωστή) επιλογή και το χρόνο τους! Ο Αλέκος Τσαχουρίδης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Βέροιας, κουβαλώντας εδώ και λίγους μήνες ένα φορτίο υποχρεώσεων, που γεννά ευθύνες και απαιτεί υπευθυνότητα των πράξεών του, πήρε την απόφαση να θέσει κα κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά στο πρόγραμμά του : Μία συνάντηση με δημοσιογράφους της πόλης, το Σάββατο το μεσημέρι, στην όμορφη γωνιά της "Κρυφής αυλής", η οποία και είχε την έννοια της καλύτερης γνωριμίας μαζί τους.

Μία συνάντηση, την οποία μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, σκοπεύει να καθιερώσει μια φορά το χρόνο και που θα αποβλέπει στο να καταστεί ένας τρόπος επικοινωνίας σε μια σαφώς καλύτερη βάση, αλλά και κινούμενος συνάμα προς την κατεύθυνση μιας λειτουργικής σχέσης αμφοτέρων των πλευρών, μέσα από μια διαδικασία ανταλλαγής απόψεων, επισημάνσεων και προτροπών σε ζητήματα της πόλης.

Σε μια τέτοια συνάντηση και σ΄ ένα τραπέζι σαν και αυτό, που παρείχε τσίπουρο, κρασί, ποικιλία κρεατικών εδεσμάτων και ό,τι άλλο τραβούσε η όρεξή σου, παρών και ο δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης (λαμβάνοντας με τη σειρά του πρόσκληση), για τον οποίο ο Αλέκος Τσαχουρίδης έσπευσε πολύ γρήγορα στο τραπέζι να εκφράσει την προσήλωσή του στο πρόσωπο του πρώτου πολίτη της Βέροιας. «Για μένα υπήρξε συνειδητή επιλογή να στηρίξω τον Κώστα Βοργιαζίδη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και θα τον στηρίξω και στο μέλλον, είτε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, είτε στην κεντρική πολιτική σκηνή (!)", ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, ανοίγοντας την... όρεξη για συζήτηση για τα καλά με μια τέτοια δήλωση. Που επεκτάθηκε, όπως ήταν φυσικό, στη συνέχεια, σε μια σειρά θεμάτων που άπτονται της καθημερινότητας του Δήμου, χωρίς ωστόσο να λείψουν και... κάποια παραπονάκια και πειράγματα! Κοντά σ' όλα αυτά, βέβαια, κουβέντα έγινε και για σενάρια κάποιων προσώπων, τα ονόματα των οποίων θα "παίξουν" στις δημοτικές εκλογές του 2023 (!!). Όπως το κατά πόσο και τι θα μπορούσαν να πετύχουν μέσα από κάποια κριτήρια αξιολόγησης!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής