breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: «Άχρωμη» ισοπαλία στην Τρίγλια

ΒΕΡΟΙΑ: «Άχρωμη» ισοπαλία στην Τρίγλια

Η ΒΕΡΟΙΑ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των βασικών ανταγωνιστών της στην διεκδίκηση των δύο προνομιούχων πρώτων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα που οδηγούν στην Super League 2, στραβοπάτησε και η ίδια στο εκτός έδρας παιχνίδδι της με την Τρίγλια, με αποτέλεσμα να παραμείνει στα ίδια επίπεδα η διαφορά που υπήρχε πριν το Σαββατοκύριακο με τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου.

Η ΒΕΡΟΙΑ που προερχόταν από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, με αντιπάλους θεωρητικά σαφώς πιο ανταγωνιστικούς από την Τρίγλια (νίκη στη Ρόδο επί του Διαγόρα, ισοπαλία στη Νέα Ιωνία με τον Ιωνικό και νίκη στο Δημοτικό Στάδιο, με καθαρό σκορ επί του Ολυμπιακού Βόλου) δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση μιας ομάδας της Τρίγλιας που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και παλεύει να ξεφύγει από αυτές.

Όμως, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει οι διαφορές των ομάδων που αγωνίζονται φέτος στο πρωτάθλημα της Football League είναι μικρές και καμιά ομάδα, ανεξάρτητα από την βαθμολογική της θέση δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολος αντίπαλος. Όλες, σε όλους μπορούν να κάνουν ζημιά, πόσο μάλλον όταν διεκδικούν με νύχια και με δόντια την παραμονή τους στην κατηγορία και εκτός των άλλων έχεις να αντιμετωπίσεις και έναν κακό αγωνιστικό χώρο, όπως στο Κυριακάτικο παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Τρίγλια.

Το 0-0 λοιπόν της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Τρίγλια, μπορεί να αφήνει μια πικρή γεύση στους φιλάθλους της, με τα φετινά δεδομένα όμως της Football League σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί και έκπληξη πρώτου μεγέθους. Και έτσι νομίζουμε θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους ανθρώπους και τους φιλάθλους της ομάδας.

 

Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και είχε ένα εκρηκτικό πρώτο 20λεπτο. Και σ' αυτό το διάστημα της απόλυτης κυριαρχίας της δημιούργησε δύο πολύ καλές φάσεις για να πετύχει κάποιο γκολ και να ξεκλιδώσει την άμυνα της Τρίγλιας. Στο 8' σε σουτ από καλή θέση του Πασά που δεν βρήκε στόχο και στο 15' με τον Πέντα που επίσης μέσα από την αντίπαλη περιοχή έπιασε το σουτ για να μπλοκάρει την μπάλα ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου ομάδας.

Από το 20' όμως και σταδιακά άρχισε να χάνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα στο διάστημα που έμεινε μέχρι το τελευταίο, για το πρώτο ημίχρονο, σφύριγμα του διαιτητή η μπάλα να παίζεται στο κέντρο του γηπέδου με την γηπεδούχο ομάδα μάλιστα σε μια από τις ελάχιστες φορές που πάτησε την περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ να δημιουργήσει κίνδυνο για την εστία του Βοσνιάδη (στο 21' με κεφαλιά από καλή θέση του Ναζλίδη).

Στην επανάληψη βελτίωσε κάπως επιθετικά την εικόνα της, έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο όμως μέχρι εκεί, δίχως κάτι περισσότερο, αφού οι ευκαιρίες για γκολ που δημιούργησε ήταν ελάχιστος και όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Από την άλλη βέβαια και η εστία του Βοσνιάδη δεν κινδύνεψε σοβαρά εκτός ίσως από μια φάση στο 85', όταν ο Ναζλίδης βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ, όμως η τελική του προσπάθεια δεν ήταν αυτή που έπρεπε και ο κίνδυνος πέρασε ανώδυνα για τους φιλοξενούμενους.

Έτσι και με δεδομένο, ότι η αμυντική γραμμή τόσο της ΒΕΡΟΙΑΣ όσο και της Τρίγλιας έδειχναν και ήταν καλά οργανωμένες φυσιολογικά θα λέγαμε το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες δίχως γκολ.

 

ΦΑΣΕΙΣ

8' Σούτ του Πασά με καλές προϋποθέσεις δεν βρίσκει εστία.

15' Ο Κανούλας τροφοδοτεί τον Πασά, ο οποίος με προσποίηση αφήνει την μπάλα να περάσει γαι τον Πέντα που γίνεται κάτοχός της μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή κάνει το σουτ που όμως είναι χλιαρό με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Παλαβράκης.

21' Ο Ναζλίδης εκμεταλλεύεται σέντρα του Ζώτου κάνει την κεφαλιά από καλή θέση για να καταλήξει η μπάλα στην αγκαλιά του Βοσνιάδη.

64' Μακρινό σουτ του Πασά η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας της Τρίγλιας.

63' Τεχνικό σουτ του Παπαστεργιανού λίγο άουτ.

78' Διπλή προσπάθεια του Ταϊρη, από καλή θέση για γκολ ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου λέει όχι.

84' Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Ναζλίδη αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ να χάνει την ευκαιρία.

 

Η ΒΕΡΟΙΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο δεν είχε ανάλογη με τις δυνατότητές της απόδοση και το 0-0 νομίζουμε πως ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Αυτά όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι αφού αμυντικά σε ένα ακόμη παιχνίδι λειτούργησε πολύ καλά.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Με λάθη η διαιτησία του κ. Δραγούση, που όμως δεν διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Αντίθετα σωστές υποδείξεις είχαν οι δύο βοηθοί του Κωτούλας και Μπαλιάκας.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Ζώτος, Σγουρής, Μιλκούδης, Παντεκίδης, Σαρβανίδης, Παπαστεργιανός, Καλαϊτζίδης (59' Μπρίτο), Ναζλίδης, Ντούνγκα (52' Ζορμπάς, 91' Μαντζίρης), Λεμονής.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μπλέτσας, Πεταυράκης (90' Μεληκιώτης), Μαραγκός, Στάμου, Ταϊρης, Βεργώνης, Ζούρκος (81' Καραγιάννης), Πέντα, Πασάς, Κανούλας (66' Σιμόνι).

 

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τρίγλια – ΒΕΡΟΙΑ 0-0

Ιάλυσος – Αιγάλεω 1-0

Καβάλα – Ασπρόπυργος 0-0

Καλαμάτα – Νίκη Β.      0-2

Ιεράπετρα – Ιωνικός       0-0

Ολυμπιακός Β. - Τρίκαλα       2-2

Θεσπρωτός – Διαγόρας  1-2

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

        τερ.  βαθ.

  1. Τρίκαλα  21-11       32
  2. ΒΕΡΟΙΑ  18-8 29
  3. Ιωνικός    16-9 27
  4. Καβάλα   17-10       25

- Διαγόρας       20-11       25

- Νίκη Β  18-13       25

7. Ολυμπιακός Β.    21-18       24

8. Ιεράπετρα   13-14       23

9. Αιγάλεω      10-15       17

10. Ιάλυσος     6-13 16

11. Ασπρόπυργος    15-24       16

12. Τρίγλια      13-24       14

13. Θεσπρωτός       15-24       12

14. Καλαμάτα 13-22       12


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής