breaking news Νέο

Κάλεσμα των ΕΚ Νάουσας, Σωματείου ΚΛΩΘΩ και Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας σε συγκέντρωση–ενημέρωση τη Δευτέρα 27 Γενάρη

Κάλεσμα των ΕΚ Νάουσας, Σωματείου ΚΛΩΘΩ και Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας σε συγκέντρωση–ενημέρωση τη Δευτέρα 27 Γενάρη

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

 Οι εργαζόμενοι που ήταν ενταγμένοι στην ειδική εισοδηματική ενίσχυση (απολυμένοι κλωστοϋφαντουργοί) με παρέμβαση τότε του Εργατικού Κέντρου Νάουσας για όσους κατέθεταν αίτηση οριστικής συνταξιοδότησης συμφωνήθηκε με την κεντρική διοίκηση του ΟΑΕΔ έως ότου αποδοθεί η κύρια σύνταξη, να πληρώνονται από τον ΟΑΕΔ και όταν εισπράξουν τα λεφτά από τη σύνταξη να επιστρέψουν το αντίστοιχο ποσό  στον ΟΑΕΔ.

 Σε πολλές περιπτώσεις όμως το ποσό που επιστράφηκε δεν φάνηκε στη φορολογική δήλωση που κατέθεσαν. Έτσι μετά από τόσα χρόνια φαίνεται ότι υπάρχει διπλό εισόδημα στην εφορία και καλούνται να επιστρέψουν μεγάλα ποσά πίσω.

Οι απολυμένοι δεν έχουν καμία ευθύνη. Είχαν καταθέσει κανονικά τα χρήματα στον ΟΑΕΔ, όμως αυτό δεν καταγράφηκε στην φορολογική δήλωση.

Πολλοί σημερινοί συνταξιούχοι μπορεί να μη γνωρίζουν ότι υπάρχει αύτη η απαίτηση από την Εφορία.

Καλούμε τη Δευτέρα 27 Γενάρη, 6:00 μ.μ. συγκέντρωση – ενημέρωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής