breaking news Νέο

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου...2010! Μια αναδρομή στο αρχείο της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου...2010! Μια αναδρομή στο αρχείο της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

Επιχειρούμε, από σήμερα Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, μια αναδρομή στο αρχείο της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ, δέκα χρόνια πριν! Στο πρωτοσέλιδό της ο, τότε, πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ανακοινώνει στην επιτροπή οικονομικής πολιτικής, όταν δεν υπάρχει μέρα για χάσιμο, ενώ ο Θόδωρος Πάγκαλος αναφέρεται σε κλείσιμο και συγχώνευση των δημοσίων επιχειρήσεων. Προφανώς την ίδια μέρα, μετά από 10 χρόνια, μόνο τα πρόσωπα έχουν αλλάξει στην κυβέρνηση, αλλά οι στόχοι για μικρότερο και πιο αποδοτικό δημόσιο, παραμένουν όνειρα χειμερινής νυκτός!

 

Στο «χαρτί και καλαμάρι», τη...ναυαρχίδα της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ, η αναφορά στον Αλέξανδρο Σούτσο, «Αν και καλύπτει κάποτε σκοπούς μηχανορράφων, το έργο είναι άγιο των δημοσιογράφων». Των μικρών, επαρχιακών μέσων ενημέρωσης, σίγουρα ΝΑΙ!

 

28 Ιανουαρίου στο ΣΤΑΡ. δύο αλησμόνητοι ηθοποιοί, Στάθης Ψάλτης και Βασίλης Τσιβιλίκας, πρωταγωνιστούν στην επιθεώρηση «και ξανά...πασοκολλητό»!

 

Ρεπορτάζ από την κοπή της πίτας του δικηγορικού συλλόγου Ημαθίας, με τον πρόεδρό του, σημερινό αντιδήμαρχο του Κώστα Βοργιαζίδη, Αλέξανδρο Τσαχουρίδη, να αναφέρει, πέραν των ευχών, ότι το λειτούργημα του νομικού πρέπει να διέπεται από ήθος και αξιοπρέπεια.

 

«Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας με 25 θέματα στην ημερήσια διάταξη» στη σελίδα 7. με το πρώτο θέμα να είναι η έκφραση γνώμης για τον «Καλλικράτη».

 

«Παίζει ο Καραγιάννης», είναι ο υπέρτιτλος των αθλητικών σελίδων, αναφερόμενος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπου συμμετέχει η Βέροια. Ένα ρεπορτάζ που επιμελείται ο Νίκος Καμπούρης.

 

Στην 28η και 29η σελίδα φιγουράρει το απαραίτητο  για τω...καιρώ εκείνω, κλείσιμο του χρηματιστηρίου Αθηνών, που έχει κλείσει στις 2.013,90 μονάδες


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής