breaking news Νέο

Ημερήσιες...αναδρομές! Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2000

Ημερήσιες...αναδρομές! Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2000

«Σύντομα η δημοτική αστυνομία» είναι ο κύριος τίτλος της εφημερίδας μας, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2000. Στο ρεπορτάζ αναφέρονται οι 9.000 προσλήψεις δημοτικών αστυνόμων και οι αρμοδιότητές τους, οι οποίες, 20 χρόνια μετά, παραμένουν ισχνές, χωρίς να καλύπτουν την καθημερινότητα του δημότη.

 

«Η Εληά στο δημοτικό συμβούλιο». 5η σελίδα και από τα 37 θέματα, που απασχολούν το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, ξεχωρίζει η επερώτηση του Χρήστου Σκουμπόπουλου για τη λειτουργία της δημοτικής επιχείρησης «Τουριστικό Περίπτερο Εληάς και Αναψυκτήριο».

 

«Έκοψε την πίτα της η «Βασίλισσα» στα αθλητικά, με την αναφορά στην κοπή της πίτας της ΠΑΕ και του ΓΑΣ Βέροια, με το φλουρί της πίτας, που κόβει ο πρόεδρος της Βέροιας κ. Τσαμήτρος, να πέφτει στο Σάκη Δερμιτζόγλου.

 

Τελευταία σελίδα με αναφορές στα θέματα εξωτερικού περιεχομένου, με σημαντικότερα τη δολοφονία του Σέρβου, παραστρατιωτικού, ηγέτη Αρκάν, από τη Μαφία του Βελιγραδίου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, καθώς και η επιχειρούμενη ελληνοτουρκική προσέγγιση, από τους προέδρους ελληνοαμερικανικών και τουρκοαμερικανικών σωματείων.

 

Η Αγλαία Μπούθα στη στήλη της στην 3η σελίδα, δίνει λογοτεχνικό τόνο στην έκδοση. «Εμείς οι άνθρωποι βέβαια δεν μπορεί να έχουμε το προνόμιο των πουλιών, να μπορούμε να βρούμε τροφή χωρίς να σπείρουμε και ρούχα χωρίς να υφάνουμε..Μας έχει ζητηθεί όμως μέσα στην ελευθερία μας. να καταλάβουμε και να εκτιμήσουμε την αξία του πνευματικού κόσμου και να μην εξαρτούμε την ευτυχία μας μόνο από τα πλούτη, τις ανέσεις και όλα εκείνα τα πράγματα που θαυμάζει η μια γενιά, ενώ η επόμενη τα κρύβει στην αποθήκη" ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα του κειμένου της».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής